kibolek napisał(a):ciekawe co będzie z bramkarzem jak Ołeksij Szlakotin pozytywnie wyjdzie na testach i zmieni klub..
Mam nadzieje,ze klub go za poldarmo nie odda i wylicytuje przyzwoita kwote,w szczegolnosci,dlatego ze niedawno podpisal kontrakt.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
kibolek napisał(a):ciekawe co będzie z bramkarzem jak Ołeksij Szlakotin pozytywnie wyjdzie na testach i zmieni klub..
Sonda napisał(a):Sezon temu mieliśmy całą armie pomocników i szaloną konkurencje w tej formacji. Miał kto konstruować akcje
August napisał(a):Skoro trener zagląda na forum to mógłby cokolwiek napisać jak widzi sytuację np. z 2 linia. Bo mnie to na dzisiaj martwi.
adamos_6 napisał(a):Wystawiony na listę transferową Zagłębia Sosnowiec Marcin Folc trenuje z Kolejarzem Stróże.
emdżej napisał(a):Chociaż właściwie, żeby go wykupić to Kozielski musiałby zapłacić sam sobie
August napisał(a):Łukasz Wijas to kolejny piłkarz, który zimą może wzmocnić II-ligowe Zagłębie. Zawodnik grający jesienią w LZS-ie Piotrówka być może zagra w jutrzejszym sparingu sosnowiczan z Polonią Bytom.
Wijas, znany w regionie głównie z występów w GKS-ie Katowice, już w grudniu ubiegłego roku wystąpił w grze kontrolnej Zagłębia. Wówczas II-ligowiec podejmował LZS Leśnica. - Mamy "na oku" grupę piłkarzy, z których wybierzemy graczy do naszego zespołu. Nie chcę teraz przesądzać szans poszczególnych piłkarzy. Ci, którzy nas wzmocnią, dowiedzą się tego od nas, a nie za pośrednictwem mediów - zaznacza trener Leszek Ojrzyński.
Sparing Zagłębia z Polonią Bytom odbędzie się w piątek na boisku ze sztuczną trawą obok Stadionu Ludowego. Początek godz. 12.
http://www.sportslaski.pl/wijas-na-celo ... ,info.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników