Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Adamek182 napisał(a):Adrian Marek....myślę ze chłopak jest jednym z niewypałów tej listy,ale pociesza mnie fakt że mają wolną ręke,a to wcale nie oznacza że na bank odejdą.Przypomnijmy że najlepszą obronę poprzedniego sezonu w lidze tworzył Hosic z Markiem.
pawel2809 napisał(a):A o co chodzi z Piotrem Świerczewskim i Jackiem Bąkiem czy to jakieś żarty? Tak samo Onyszko.
Adamek182 napisał(a):Adrian Marek....myślę ze chłopak jest jednym z niewypałów tej listy,ale pociesza mnie fakt że mają wolną ręke,a to wcale nie oznacza że na bank odejdą.Przypomnijmy że najlepszą obronę poprzedniego sezonu w lidze tworzył Hosic z Markiem.
LucasUSA napisał(a):niech kazdy z pilkarzy wie, ze nie ma w klubie "swietych krow"
LucasUSA napisał(a):Nie zaluje nikogo. To bardzo dobre posuniecie - niech kazdy z pilkarzy wie, ze nie ma w klubie "swietych krow" i grania w Zaglebiu za "caloksztalt tworczosci". Trzeba sie starac, bo inaczej lista czeka. Nawet jak nie wszyscy odejda, to i tak powinno ich to zmobilizowac.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników