Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez SO_1906 2010-11-26, 5:53 pm

MiChAs089 napisał(a):Ciekawe kiedy sie pojawi jakiś artykuł bądź wywiad Prezesa i Własciciela na temat Bąka i Świerczewskiego bo póki co to oficialnie nic nie powiedzieli.

Ale co oni mają teraz powiedzieć? Że dzownili i oderwali ich od kolacji? Takie rzeczy mogą sobie w gazetach pisać, prezes powinien się dopiero wypowiedzieć gdy będą znane jakieś konkrety.
SO_1906

Postprzez bbartek 2010-11-26, 6:13 pm

"Wyciek" do prasy jest prawdopodobnie kontrolowany i zapewne ma kilka podtekstów.
Proponuje cierpliwość i... wiarę.
Zaufajmy nowym właścicielom, nie podejrzewajmy ich o niecne działania, oczywiście piszmy co nas niepokoi, ale ważne bedzię osiągnięcie celu( awans).
Uważam,że kilku ambitnych zawodników takich jak Świerczewski czy Bąk w połączeniu z naszą młodzieżą( Cyganek, Madej, Grunt...) to będzie dobra mieszanka.
bbartek

Postprzez STACH PL 2010-11-26, 6:18 pm

Jest to jakiś pomysł Radzionków też miał paru(gorszych) dziadków w składzie i awans zrobili,frekwencja na meczach na pewno by się zwiększyła,ale co najważniejsze może ten szum medialny ma za zadanie przyciągnąć w końcu jakiś sponsorów. Myślę że ci dwaj panowie by się przydali oczywiście bez żadnych "kominów płacowych"
STACH PL

Postprzez django 2010-11-26, 6:30 pm

STACH PL napisał(a): Myślę że ci dwaj panowie by się przydali oczywiście bez żadnych "kominów płacowych"

Już widzę, jak Świerczewski z Bąkiem przychodzą tu grać za 5 tyś. :lol:
django

Postprzez August 2010-11-26, 6:32 pm

django napisał(a):
STACH PL napisał(a): Myślę że ci dwaj panowie by się przydali oczywiście bez żadnych "kominów płacowych"

Ja jestem ciekaw za ile Wałdoch grał w Białymstoku
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez django 2010-11-26, 7:23 pm

August napisał(a):
django napisał(a):

Ja jestem ciekaw za ile Wałdoch grał w Białymstoku

Wałdoch w Białymstoku grał na prośbę swojego bardzo dobrego kolegi Płatka, ówczesnego trenera Jagi. O ich układach świadczy to, że niedawno Wałdoch, będąc dyrektorem Górnika, zrobił go szefem skautów w Zabrzu. Dlatego myślę, że nie o pieniądze tam szło i żadne kominy nie wchodziły w grę. Natomiast Świerczewski z Bąkiem chyba nawet nie bardzo wiedzą kto to jest Kozielski.
django

Postprzez wojtekwilk 2010-11-26, 7:43 pm

z tej mąki chleba nie będzie nie tędy droga panowie :kiepsko: :kiepsko: :kiepsko:
wojtekwilk

Postprzez sprechen 2010-11-26, 9:20 pm

Dla mnie ściąganie Bąka czy Świerczewskiego do Zagłębia jest totalną pomyłką, obaj panowie mają swoje lata, więc na 100% zaangażowania liczyć nie można, chyba Pan Kozielski szuka rozgłosu i tylko tyle. Pomysł ze sprowadzeniem chorego Onyszki to wogóle jest kosmos, ja nie wiem czy faktycznie Kozielski coś takiego powiedział ale jeżeli tak to z Zagłębiem lepiej już nie będzie ;-(
sprechen

Postprzez greno 2010-11-26, 10:13 pm

Jasne już widzę jak kibice grzecznie się witają z panem Świerczewskim w jednej z okolicznych dyskotek! A następnie wchodzą na trening aby z nimi poćwiczyć!
greno

Postprzez pyla 2010-11-26, 10:51 pm

Znowu płacz że kominy płacowe że dziadki że trzeba grac młodzieżą i jeszcze tylko z Zagłębia Dąbrowskiego - a gdzież ta utalentowana młodzież jest ? Wiekszośc forumowiczów to wybitni skauci pokazcie tych młodych wybitnych piłkarzy z którymi można awansowac. Jeszcze Kozielski czy Książek nic konkretnego nie zrobili a już totalna krytyka.Skrzypek to junior ?
pyla

Postprzez August 2010-11-26, 11:03 pm

Ja tam się "cieszę" że taki temat wypłynął. Dlatego, że jest o czym podyskutować. A robiło sie nudno. Myślę, że na dzisiaj szanse pozyskania tych ludzi są takie same jak lekcje aerobiku z Górskim po przegranych wyborach. Przeca ci ludzie musieliby mieć jakąs konkretną motywację żeby grać i to na maksa w Zagłębiu. A to musiałoby być w okolicach miliona dla Bąka i połowa z tego dla Świra. I to
w zielonych.
August

Postprzez patrios91 2010-11-26, 11:15 pm

Grybos znowu strzela w sparingach. Cos czuje,ze brak bramek w tym sezonie to brak motywacji przez niedogadanie sie prezesow Stali i Zaglebia. Zamiast Baka i Swierczewskiego Kozielski niech kupi Zachare z Rakowa i Lesniewskiego z Nielby skoro nie ma co z pieniedzmi robic. Gwarantowany pozytek :-)
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez August 2010-11-26, 11:19 pm

patrios91 napisał(a):Grybos znowu strzela w sparingach.

Aleś się uczepił tego Grybosia. To przebrzmiała melodia
August

Postprzez tiktak 2010-11-26, 11:33 pm

Jeszcze tylko Tomaszewski i Maradona. Frekwencja murowana. Nie chce mi się pisać nic więcej.
tiktak

Postprzez STACH PL 2010-11-26, 11:37 pm

[quote="August"]Ja tam się "cieszę" że taki temat wypłynął. Dlatego, że jest o czym podyskutować. A robiło sie nudno.

Jest koniec listopada ciekawe co będzie w styczniu ;-) Generalnie dla mnie niech biorą kogo chcą jak zdobędą awans a pan Kozielski ma kase za określony cel to nie widze problemu.Mam już dość 3-ligowego szamba :!:
STACH PL

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników