Chrobry Głogów - Zagłębie Sosnowiec 1:2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Kry's 2003-11-08, 5:56 pm

(jak się ma sędziów na wyłączność)....oj chłopku z Głogowa musisz być prostym człowiekiem i nie powinieneś się za dużo odzywać na tematy na które nie masz żadnego pojęcia :wink:
Kry's

Postprzez Monti 2003-11-08, 6:08 pm

tomekrabe-kibic Chrobrego napisał(a):bo kazdy mecz konczy sie wielka afera !!

:?: :?: :?: :shock: :shock: :shock:

Przecież wy juz przed meczem wiedzieliście że sedzia będzie drukował . O czym mówimy . Meczu nie wiedziałem, ale jak było tak jak mówicie to bardzo dobrze, choć raz sędziowe byli łaskawi dla nas.
Monti
Moderator

Postprzez Monti 2003-11-08, 6:23 pm

tomekrabe napisał(a):zawsze jak ktos lezy to sie wybija a nie gra dalej !

Pod warunkiem że piłarz leży poszkodowany po starciu, i nie jest w stanie prowadzić gry a nie leży po to zeby troche czasu urwać z meczu. Znając naszych piłkarzy pewien jestem że nie ignorowaliby leżącego piłkarza gdyby faktycznie nie był zdolny do gry i potrzebował pomocy . Normą sie juz staje że w meczach z Zagłębie przy remisie czy w przypadku wygrywania meczu piłlakrze rywala na zmiane "kłada się" liczac na urwanie pare sekund . Nawet sie zastanawiałem czy grafiki w szatni roba kto w jakiej kolejności . Teraz ja mam pytanie co jest nie fer, prowadzenie gry w takiej sytuacji czy naciaganie przeciwnika na wybijanie piłkai, wybijanie z rytmu gry ?
Monti
Moderator

Postprzez tomekrabe 2003-11-08, 6:30 pm

nasi lezeli bo byli kopani ciagani itp moze troche przesadzam ale to prawda i wam sie zdaje ze wy ciagle zescie atakowali nasi cofneli sie kolo 75 minuty gdy wiedzieli juz ze nie ma sensu atakowac gdy pierwszy raz weglarz byl sam na sam i obronca wbiegl w niego z tylu i..... nic drugi raz byl nasz napastnik ewidentnie podciety w polu karnym i tez nic sedzia jakby gwizdka zapomnial

Takie sprostowanie z mojej strony: Chcialem przeprosic kibicow Zaglebia bo to nie oni wydrukowali mecz , troche mnie ponioslo po tym co zobaczylem na meczu Sory
tomekrabe

Postprzez Zyga z Głogowa 2003-11-08, 6:31 pm

Ile daliscie lysemu chujowi w lape?? Tone wegla?
Zyga z Głogowa

Postprzez Zyga z Głogowa 2003-11-08, 6:34 pm

Ze spalonego??? Chyba sedzia boczny przysnal i zapomnial pokazac. Zapomnial biedaczek ze dostal kase.
Zyga z Głogowa

Chrobry Głogów - Zagłębie Sosnowiec 1:2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postprzez tomeck 2003-11-08, 7:49 pm

"...bo u nas 3 leżało, a badnyci z Sosnowca nie wybili :cry: :cry: :cry: ..." co jeszcze ku*** wymyslisz może zupa byla za słona?
tomeck

Postprzez nieobecny 2003-11-08, 7:53 pm

Proszę o relację z meczu (sędzia) kogoś z naszych kto tam był .Mam nadzieje że po powrocie będzie mu się chciało napisać kilka zdań.
nieobecny

1:2

Postprzez Diouf39 2003-11-08, 10:19 pm

Wynika z tego , że nasi piłkarze to straszni brutale. Ja na ten temat odpowiem tak. Gramy ostrą kontaktową piłkę, a że wasze panienki są miękkimi robieni to padają jak muchy. Wszystko co miałem do powiedzenia. Poczekam na opinię naszych kibiców jak wrócą z RUMUNII.
Diouf39

Postprzez DaMi 2003-11-08, 11:22 pm

Właśnie wróciłem z meczu. Było spoko fajna prezentacja Chrobrego a co do sędziego to kilka razy mnie zaskoczył swoimi decyzjami :)
Ktoś pisał wcześniej o Teresie że się przełąmał ale wcześniej miał sytuacje 200% i z 5 metrów nie trafił do pustej bramki
DaMi

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2003-11-09, 12:17 am

Zyga z Głogowa napisał(a):Ile daliscie lysemu chujowi w lape?? Tone wegla?

Nie k***a dwie tony miedzi z glogowa.

Jebane panienki a nie piłkarze. Kładli się jak mogli. Czego chuju nie zostawicie w spokoju - bo jak na razie to wam moze grozic zamknięcie stadionu za ekscesy i wjazd szczyli(srednia tak z 12 lat) na murawe zeby pogonic sedziego. A jak do nas przyjedziesz to wezmiesz wpieprz za obrzucenie naszych pilkarzy jak wychodzili z boiska
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez DaMi 2003-11-09, 12:23 am

A co do wybiegnięcia tych " chuliganów " :wink:

POKAZÓWA i nic więcj
DaMi

Postprzez Pesto 2003-11-09, 12:43 am

Ach ci wstrętni sędziowie. Zawsze gwiżdżą dla Zagłębia , jak jest lepsze , tylko w meczach u najgroźniejszych rywali (Śląsk , Włókniarz) nie byli w stanie mu pomóc :D

I jeszcze ci niegrzeczni piłkarze z Sosnowca - jak głogowianie się kładą , to ci bandyci z Zagłębia kopią piłkę. Skandal ! przecież powinni sobie wbić samobójczego gola , coby poprawić humor leżakującym.

Za karę ci bandyci z Sosnowca nie pojadą w przyszłym roku do Głogowa , tylko do Polkowic i Nowego Dworu Mazowieckiego. Dobrze im tak !
Pesto
kumaty

Postprzez bankier 2003-11-09, 5:40 am

a ja bedac na meczu wstydziłem się za gre sosnowiczan!!! jak bez pomocy sedziego druzyna z aspiracjami na awans nie potrafi pokonac beniamika.... to na co my w sosnowcy liczymy!!!??? sędzia to jedna wielka parodia.... i szkoda ze drukował w naszym kierunku!!! wolę aby nasi zremisowali - niż mieli zdobywać punkty po takich decyzjach sędziego.... :( chwała kibicom chrobrego za doping i oprawę a tekst na naszej stronie:

Po meczu banda głogowskich kibiców wtargnęła na boisko próbując zaatakować sędziujących to spotkanie arbitrów, którzy musieli opuszczać murawę pod eskortą policji.

jest niesprawiedliwy!!! fakt, że głoowianie grali na czas - ale jakby ktos tak gwizdał na Ludowym przeciwko nam.... ehhhhh nie chce sietego komentować!

po prostu wstyd!!! :(
bankier

Postprzez bankier 2003-11-09, 5:42 am

ps. pesto byłes na meczu?
bankier

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack