kim napisał(a):Witam
Wlasnie wrocilem z meczu i musze obiektywnie przyznac ze to co wyprawial sedzia to wola O POMSTE DO NIEBA!!!
Ja nie jestem sloniem wiec nie wierze ze sedzia nieswiadomie myli sie przez caly mecz!!!
Ten mecz to byl jeden wielki przekret, sedzia wam drukowal az (nie)milo!!!
A co do waszego zespolu to ja nie wiem czy wy znacie zasady fairplay, bo mimo ze zawodnicy leza na boisku (zarowno nasi jak i wasi) za wszelka cene kontynuujecie akcje i nie wybijacie pilki (3x tak sie zdarzylo!!!).
Ogolnie podsumowujac widac z gry ze macie dobry zespol, ale po sedziowaniu widac ze macie jeszcze lepsze plecy!!!
Ale pewnie znow sprawa rozejdzie sie po kosciach...
Proponuje nie pisz już nic na tym forum przyjacielu z Głogowa !!! :twisted: :twisted: -->.<-- Nie byłem na meczu, ale znając nastawienie sędziów do naszego teamu to napewno nam nie pomagali, chyba że ten sędzia to był jakiś porządny :P. Powiem Ci tylko jedną rzecz. Dla nas kibiców Zagłębia nieliczy się sędziowanie bo i tak jesteśmy najlepsi i wejdziemy do 2 ligi !
Ps.
15.11.2003 - ul. Kresowa 1 - Stadion Ludowy - godz. 13.00 - Zagłębie Sosnowiec : Ruch Radzionków ... Powinna być spora frekwencja po zwycięstwie w Głogowie ! Niech wszyscy jadą na stadion w ten dzień. Będziemy 12 zawodnikiem Zagłębia !!!