mikrus82 napisał(a):nasi kibice nie dojechali do poznania bo kierownik bez obstawy niebieskich nie chciał jechac dalej wycieczka się skończył gdzieś za Gliwicami
co ty opowiadasz

byleś

widziałeś

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
mikrus82 napisał(a):nasi kibice nie dojechali do poznania bo kierownik bez obstawy niebieskich nie chciał jechac dalej wycieczka się skończył gdzieś za Gliwicami
szuli1906 napisał(a):Witam.Wie moze ktos z was ile zarabia Adamczyk???
HockeyFans napisał(a):nas 7 osób na sektorze,a tyle osób nie weszło!!! ale wyjazd zajebisty!!!
młodygniewny napisał(a):MAMY PRETENSIE DO PIŁKARZY , DZIAŁACZY , SZTABU SZKOLENOIWEGO POPATRZMY NA NAS KIBICÓW JAKA FREFREKCJIA JEST NA MECZACH JAK WW MAJĄ CZUĆ PRESJE , DOPINK , ZAANGAŻOWANIE KIBICÓW W PIŁKĘ JAK NA MECZE CHODZI OKOŁO 1500 OSÓB NA 230 000 MIASTO PLUSZ PRZYLEGŁE DG., CZELADŹ, BĘDZIN. PROSTA PIŁKA MAMY W KRAJU PRAWIE NAJGORSZĄ LIGĘ EUROPT/ŚWIATA A LIGA KIBICÓW ZACZYNA OSIĄGAĆ POZION NASZYCH SPORTOWCÓW WIĘC WYPISYWANIE POZYTYWNYCH LUB NEGATYWNYCH PIERDOŁ NIE ZASTĄPI KIBICÓW NA STRADIONIE KTÓRZY POTRAFIĄ WYRAZIC SWOJE NASTROJE I MOBILIZOWAĆ ZAWODNIKÓW BO INTERNET TEGO NIE PRZEKARZE TYLKO ZNIECHĘCI LICZNE OSOBY ABY NIE POSZŁY NA STADION WIĘC WSZYSCY NA ------ L U D O W Y ----------- NA WIOSNE 20111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kiboll napisał(a):Zle to wyglada tragicznie az głowa boli.Biorac pod uwage ze pierwszy mecz Zagłębie rozegra w Bygoszczy gdzie kiedys czytalem iz nie wygrali tam od 1964 roku?.I Zawisza rowniez tam nie przegrywa i gra coraz lepiej.W razie " W " juz bedzie 10 pkt na -.NIe jestem za tym zeby zmieniac połowe druzyny bo to nic nie da.Zreszta czy do innych np lidera i vice myslicie nie dojda wartosciowi piłkarze tylko beda czekac na nas?.I tak jest chujowo i tak bo całej druzyny nie wymienimy po prostu Zagłębie nie ma szczescia
yahaya 1906 napisał(a):młodygniewny napisał(a):MAMY PRETENSIE DO PIŁKARZY , DZIAŁACZY , SZTABU SZKOLENOIWEGO POPATRZMY NA NAS KIBICÓW JAKA FREFREKCJIA JEST NA MECZACH JAK WW MAJĄ CZUĆ PRESJE , DOPINK , ZAANGAŻOWANIE KIBICÓW W PIŁKĘ JAK NA MECZE CHODZI OKOŁO 1500 OSÓB NA 230 000 MIASTO PLUSZ PRZYLEGŁE DG., CZELADŹ, BĘDZIN. PROSTA PIŁKA MAMY W KRAJU PRAWIE NAJGORSZĄ LIGĘ EUROPT/ŚWIATA A LIGA KIBICÓW ZACZYNA OSIĄGAĆ POZION NASZYCH SPORTOWCÓW WIĘC WYPISYWANIE POZYTYWNYCH LUB NEGATYWNYCH PIERDOŁ NIE ZASTĄPI KIBICÓW NA STRADIONIE KTÓRZY POTRAFIĄ WYRAZIC SWOJE NASTROJE I MOBILIZOWAĆ ZAWODNIKÓW BO INTERNET TEGO NIE PRZEKARZE TYLKO ZNIECHĘCI LICZNE OSOBY ABY NIE POSZŁY NA STADION WIĘC WSZYSCY NA ------ L U D O W Y ----------- NA WIOSNE 20111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Strasznie wyedukowana ta nasza młodzież
Cóż ,narzekanie ze kibiców jest małoCygan napisał(a):yahaya 1906 napisał(a):młodygniewny napisał(a):MAMY PRETENSIE DO PIŁKARZY , DZIAŁACZY , SZTABU SZKOLENOIWEGO POPATRZMY NA NAS KIBICÓW JAKA FREFREKCJIA JEST NA MECZACH JAK WW MAJĄ CZUĆ PRESJE , DOPINK , ZAANGAŻOWANIE KIBICÓW W PIŁKĘ JAK NA MECZE CHODZI OKOŁO 1500 OSÓB NA 230 000 MIASTO PLUSZ PRZYLEGŁE DG., CZELADŹ, BĘDZIN. PROSTA PIŁKA MAMY W KRAJU PRAWIE NAJGORSZĄ LIGĘ EUROPT/ŚWIATA A LIGA KIBICÓW ZACZYNA OSIĄGAĆ POZION NASZYCH SPORTOWCÓW WIĘC WYPISYWANIE POZYTYWNYCH LUB NEGATYWNYCH PIERDOŁ NIE ZASTĄPI KIBICÓW NA STRADIONIE KTÓRZY POTRAFIĄ WYRAZIC SWOJE NASTROJE I MOBILIZOWAĆ ZAWODNIKÓW BO INTERNET TEGO NIE PRZEKARZE TYLKO ZNIECHĘCI LICZNE OSOBY ABY NIE POSZŁY NA STADION WIĘC WSZYSCY NA ------ L U D O W Y ----------- NA WIOSNE 20111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Strasznie wyedukowana ta nasza młodzież
Jak mój syn tak napisze, to go chyba "zdejmę"
skunksik31 napisał(a):Cóż ,narzekanie ze kibiców jest małonie tak do końca.Pracuję cały tydzień od 10 do 19,a jednak jak tylko mogę chodzę na mecze.U nas.Teraz raz chciałem jechać na wyjazd i co?Czyja wina że nie dotarliśmy?Ciekawy jestem czy organizator tego wyjazdu poniesie jakies konsekwencje.Kiedy będzie jakaś wiadomość dlaczego tak nieprofesjonalnie został wyjazd przygotowany.Stracenie całego dnia żeby zobaczyć Kępno trochę może zniechęcić do wyjazdów
.Dziś wtorek ,a tu żadnego wyjaśnienia na ten temat.
Nie wiesz co piszesz człowieku:)."Dobra organizacja" wyjazdu spowodowała że nie dotarliśmy na mecz.Obejrzeliśmy dworzec w Kępnie i wróciliśmy.Jak sie chce cos napisać,nwet błyskotliwie ,trzeba znać fakty.YOOSHKY napisał(a):skunksik31 napisał(a):Cóż ,narzekanie ze kibiców jest małonie tak do końca.Pracuję cały tydzień od 10 do 19,a jednak jak tylko mogę chodzę na mecze.U nas.Teraz raz chciałem jechać na wyjazd i co?Czyja wina że nie dotarliśmy?Ciekawy jestem czy organizator tego wyjazdu poniesie jakies konsekwencje.Kiedy będzie jakaś wiadomość dlaczego tak nieprofesjonalnie został wyjazd przygotowany.Stracenie całego dnia żeby zobaczyć Kępno trochę może zniechęcić do wyjazdów
A co? Nie podano zimnych napojów? Obiad był za zimny? Zakwaterowanie było trzygwiazdkowe?
Proste, podaj "organizatora" do sądu i żądaj odszkodowania.
Pozdrawiam osoby myślące że wyjazd na mecz piłkarski to wycieczka do Egiptu.
skunksik31 napisał(a):Nie wiesz co piszesz człowieku:)."Dobra organizacja" wyjazdu spowodowała że nie dotarliśmy na mecz.Obejrzeliśmy dworzec w Kępnie i wróciliśmy.Jak sie chce cos napisać,nwet błyskotliwie ,trzeba znać fakty.YOOSHKY napisał(a):skunksik31 napisał(a):Cóż ,narzekanie ze kibiców jest małonie tak do końca.Pracuję cały tydzień od 10 do 19,a jednak jak tylko mogę chodzę na mecze.U nas.Teraz raz chciałem jechać na wyjazd i co?Czyja wina że nie dotarliśmy?Ciekawy jestem czy organizator tego wyjazdu poniesie jakies konsekwencje.Kiedy będzie jakaś wiadomość dlaczego tak nieprofesjonalnie został wyjazd przygotowany.Stracenie całego dnia żeby zobaczyć Kępno trochę może zniechęcić do wyjazdów
A co? Nie podano zimnych napojów? Obiad był za zimny? Zakwaterowanie było trzygwiazdkowe?
Proste, podaj "organizatora" do sądu i żądaj odszkodowania.
Pozdrawiam osoby myślące że wyjazd na mecz piłkarski to wycieczka do Egiptu.A swoją drogą gdzie TY byłeś w niedzielę
:)
Jaja sobie robiszmariusz76 napisał(a):A swoją droga organizacja wyjazdów jest u nas bardzo słaba-czyli byle kasę zebrać i dziękuje!!!Nie pierwszy raz zje***y wyjazd ja pamiętam kilka takich choćby kilka sezonów wstecz : do Kielc-do autobusów wchodzą tylko znajomi reszta niech sobie jedzie na własne ryzyko bo nie przyjechał autobus
i przez to kilku naszych dostaje po głowie w pociągu!!! Następny Tychy i z Olimpia E do Wolbromia gdzie także nie wszyscy wchodzą do autobusów i jadą pkp... było więcej takich przygód ale mam to w d**e sami sobie jesteście winni przez taką organizację że ludziom się po prostu nie chce już męczyć jechać nawet za miedzę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników