Zagłębie Sosnowiec - Bałtyk Gdynia 6 listopada 17:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie Sosnowiec-Bałtyk Gdynia 2010-11-06 17:00 ! (SOB

Postprzez Lokens 2010-10-31, 1:36 pm

HockeyFans napisał(a):a co z powiedzeniem Wiara Która Przetrwała?!.

A co z powtarzanką:
O Zagłębie nasz KS
Czerwień Zieleń oraz Biel
Kocham ją a ona mnie
Nigdy nie opuszcze jej
Ona będzie dla nas grać
Aby punkty zdobywać
Lokens

Re: Zagłębie Sosnowiec - Bałtyk Gdynia 6 listopada 17:00

Postprzez MiChAs089 2010-10-31, 1:40 pm

Przejrzyj na oczy Bojkot to najlepsza rzecz jaka teraz może być nie zależy im na Zagłębiu nie zależy na awansie nie zależy na kibicach zależy im tylko na kasie czy wy wszyscy jesteście ślepi ja rozumiem wiara ale tu wiara nie ma nic do czynienia z tym co oni robią bo tutaj by Murinho nie pomógł to trzeba wszystko rozpier.olic i zacząć od nowa zaraz mnie zaczniecie krytykowac ale większość jest tego samego zdania oni nas mają w dupuie to niech grają do Pustych trybun. ,, PUSTY LUDOWY ,,
MiChAs089

Postprzez Flaming 2010-10-31, 2:56 pm

Akcja jest taka, na ludowym tylko sraka. Ja nie wybieram się na mecz - będą mieli cisze to może się skupią na grze i przegrają z mniejszym wynikiem.
Flaming

Re: Zagłębie Sosnowiec-Bałtyk Gdynia 2010-11-06 17:00 ! (SOB

Postprzez patrios91 2010-10-31, 3:22 pm

Lokens napisał(a):
HockeyFans napisał(a):a co z powiedzeniem Wiara Która Przetrwała?!.

A co z powtarzanką:
O Zagłębie nasz KS
Czerwień Zieleń oraz Biel
Kocham ją a ona mnie
Nigdy nie opuszcze jej
Ona będzie dla nas grać
Aby punkty zdobywać

Trzeba zatrudnic pilkarzy,ktorzy chca awansowac.... Ta grupka pilkarzy totalnie zlewa awans bo albo im sie nie oplaca,albo im sie nie chce. Zreszta nawet jakby im sie zachcialo to bez krola strzelcow,badz dwoch na zmiane strzelajacych napastnikow nie ma awansu-takie moje zdanie. Jak narazie bylo duzo gadania i na tym sie skonczylo. Haslo "Zaglebie Sosnowiec" nie budzi strachu nawet w Slubicach. Klub jest hanbiony..niestety. Nie bawiac sie w jasnowidza obstawiam zwyciestwo Baltyku i "PUSTY LUDOWY" panie prezesie.... Dopoki Zaglebia nie przejmie "chlop z jajami to dalej czeka nas III liga". Ile jet mlodych,zdolnych pilkarzy grajacych na jakis wioskach,ktorych dostrzegaja tylko Ekstraklasowicze z profesjonalnym scoutingiem badz nie dostrzega ich nikt. Za grosze mozna kupic badz zatrudnic za darmo super pilkarzy. Niestety glupota zwycieza w naszym klubie.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez Smazu 2010-10-31, 3:44 pm

Polski Związek Piłki Nożnej zamknął Stadion Ludowy na najbliższe spotkanie z Bałtykiem Gdynia.

Wydział Dyscypliny Polskiego Związku Piłki Nożnej na posiedzeniu w dniu 28.10.2010r. po zapoznaniu się z raportem delegata pana Tadeusza Kędziora z meczu pomiędzy drużynami Zagłębia Sosnowiec - Nielba Wągrowiec, w którym to raporcie ww. delegat wskazał na brak odpowiedniego zabezpieczenia porządku na stadionie, eksponowanie przez kibiców Klubu napisów i znaków o treści nawołujących do waśni i nienawiści postanowił:

uznać klub winnym popełnienia przewinienia dyscyplinarnego określonego w § 9 ust. 3 w zw. z § 9 ust. 7 Regulaminu Dyscyplinarnego PZPN oraz wymierzyć Klubowi karę zakazu rozgrywania meczów z udziałem publiczności na całym obiekcie sportowym w miejscowości będącej siedzibą Klubu w wymiarze 1 (jednego) meczu, nadając niniejszemu orzeczeniu rygor natychmiastowej wykonalności.

http://www.90minut.pl/news/139/news1390 ... udowy.html
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez Bedzin 2010-10-31, 3:46 pm

tragedia znow sie zaczyna ;/ pzpn out :czerwona:
Bedzin

Postprzez artur78 2010-10-31, 3:52 pm

Stadion zamknięty jest info na oficjalnej.
artur78

Postprzez August 2010-10-31, 3:54 pm

Po pierwsze taki jest efekt bezmyślnego wywieszania transparentów, co nie wiadomo czemu miało służyć. Nie wiem ile wody jeszcze musi w Brynicy upłynąć aby kibice wiedząc, że PZPN traktuje klub jak nalepkę od kondoma, zaczęli mysleć głowami a nie emocjami.

Po drugie, akurat w tej sytuacji,a własciwie mając na myśli to, jak gra zespół, to PZPN tak naprawdę zrobiłby nam na złość gdyby stadionu nie zamknął. Teraz to wręcz nam, kibicom poszedł na rękę.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Koterwa 2010-10-31, 4:01 pm

No i mamy akcje "Pusty Ludowy" :twisted:
Koterwa

Postprzez August 2010-10-31, 4:05 pm

MiChAs089 napisał(a):Przejrzyj na oczy Bojkot to najlepsza rzecz jaka teraz może być nie zależy im na Zagłębiu nie zależy na awansie nie zależy na kibicach zależy im tylko na kasie czy wy wszyscy jesteście ślepi ja rozumiem wiara ale tu wiara nie ma nic do czynienia z tym co oni robią bo tutaj by Murinho nie pomógł to trzeba wszystko rozpier.olic i zacząć od nowa zaraz mnie zaczniecie krytykowac ale większość jest tego samego zdania oni nas mają w dupuie to niech grają do Pustych trybun. ,, PUSTY LUDOWY ,,

To chłopie zadziałałeś :lol: Nie trzeba było od razu napisać, że masz chody w Wydziale Dyscypliny ? Nawet karę zmienili bo jeszcze w czwartek były dwa tałzeny do zapłacenia przez klub.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez lopez 2010-10-31, 4:08 pm

ale ten PZPN nas nie cierpi na innych stadionach nie takie ekscesy wyprawiają i nic a unas ktoś piernie i już zamknięty stadion ale z drugiej strony los zdecydował zanas czy iść czy nie
lopez

Postprzez jondek 2010-10-31, 4:15 pm

Dziwne.Ale w ogóle mnie to tym razem nie rusza.Odbieram to jako kare dla piłkarzyków a kibicom zaoszczędzono nerwów i wstydu.Pierwszy raz pzpn u mnie na +!!!!
jondek

Postprzez ZS1 2010-10-31, 4:15 pm

August napisał(a):Po pierwsze taki jest efekt bezmyślnego wywieszania transparentów, co nie wiadomo czemu miało służyć. Nie wiem ile wody jeszcze musi w Brynicy upłynąć aby kibice wiedząc, że PZPN traktuje klub jak nalepkę od kondoma, zaczęli mysleć głowami a nie emocjami.

To chodzi o to, jakie sankcje nas spotykają. Zamknięcie stadionu za transparent? Proszę Cię.
ZS1

Postprzez Strooś 2010-10-31, 4:17 pm

Pomijając to, że nasi grajkowie sami mocno starali się o to, żeby Ludowy świecił pustkami, mam nieodparte wrażenie, że na dodatek tego wszystkiego pzpn cały czas nas kopie po dupie. Komuś najwidoczniej nasz klub tkwi zadrą w sercu. Niepokojące jest to, że ze strony sterników klubu nikt nie potrafi się temu skutecznie przeciwstawić. Doprowadziło to do sytuacji, że "chcesz sobie kogoś kopnąć - jest Zagłębie Sosnowiec" Najłatwiej jest przypierdolić słabemu bo ci nie odda. Niestety nasze Zagłębie ma taką opinię i zapracowali na to ludzie, którzy w ostatnich latach byli sternikami naszego Zagłębia.
Czekam jeszcze na decyzje wojewody o zamknięciu Ludowego na 5 meczów rundy wiosennej.
Ogólnie tragedia, w taki sposób ten klub nigdy się nie wydostanie z tej ligi. Mam obawy, żeby nie zniknął z piłkarskiej mapy Polski.
Strooś

Postprzez ZS1 2010-10-31, 4:18 pm

jondek napisał(a):Pierwszy raz pzpn u mnie na +!!!!

Jaki PZPN na + ?... ogarnij się pokemonie...

Szok co tu niektórzy piszą...
ZS1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna