HockeyFans napisał(a):a co z powiedzeniem Wiara Która Przetrwała?!.
A co z powtarzanką:
O Zagłębie nasz KS
Czerwień Zieleń oraz Biel
Kocham ją a ona mnie
Nigdy nie opuszcze jej
Ona będzie dla nas grać
Aby punkty zdobywać
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
HockeyFans napisał(a):a co z powiedzeniem Wiara Która Przetrwała?!.
Lokens napisał(a):HockeyFans napisał(a):a co z powiedzeniem Wiara Która Przetrwała?!.
A co z powtarzanką:
O Zagłębie nasz KS
Czerwień Zieleń oraz Biel
Kocham ją a ona mnie
Nigdy nie opuszcze jej
Ona będzie dla nas grać
Aby punkty zdobywać
Polski Związek Piłki Nożnej zamknął Stadion Ludowy na najbliższe spotkanie z Bałtykiem Gdynia.
Wydział Dyscypliny Polskiego Związku Piłki Nożnej na posiedzeniu w dniu 28.10.2010r. po zapoznaniu się z raportem delegata pana Tadeusza Kędziora z meczu pomiędzy drużynami Zagłębia Sosnowiec - Nielba Wągrowiec, w którym to raporcie ww. delegat wskazał na brak odpowiedniego zabezpieczenia porządku na stadionie, eksponowanie przez kibiców Klubu napisów i znaków o treści nawołujących do waśni i nienawiści postanowił:
uznać klub winnym popełnienia przewinienia dyscyplinarnego określonego w § 9 ust. 3 w zw. z § 9 ust. 7 Regulaminu Dyscyplinarnego PZPN oraz wymierzyć Klubowi karę zakazu rozgrywania meczów z udziałem publiczności na całym obiekcie sportowym w miejscowości będącej siedzibą Klubu w wymiarze 1 (jednego) meczu, nadając niniejszemu orzeczeniu rygor natychmiastowej wykonalności.
MiChAs089 napisał(a):Przejrzyj na oczy Bojkot to najlepsza rzecz jaka teraz może być nie zależy im na Zagłębiu nie zależy na awansie nie zależy na kibicach zależy im tylko na kasie czy wy wszyscy jesteście ślepi ja rozumiem wiara ale tu wiara nie ma nic do czynienia z tym co oni robią bo tutaj by Murinho nie pomógł to trzeba wszystko rozpier.olic i zacząć od nowa zaraz mnie zaczniecie krytykowac ale większość jest tego samego zdania oni nas mają w dupuie to niech grają do Pustych trybun. ,, PUSTY LUDOWY ,,
August napisał(a):Po pierwsze taki jest efekt bezmyślnego wywieszania transparentów, co nie wiadomo czemu miało służyć. Nie wiem ile wody jeszcze musi w Brynicy upłynąć aby kibice wiedząc, że PZPN traktuje klub jak nalepkę od kondoma, zaczęli mysleć głowami a nie emocjami.
jondek napisał(a):Pierwszy raz pzpn u mnie na +!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników