Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
zuban10 napisał(a):ja nie kapuje o co chodzi z tym Kołakowskim na necie o nim zbyt wiele nie ma ,ktoś mi przybliży?
Cygan napisał(a):Nie wiem, czy Ci panowie (Ojrzyński i Ogiela) razem wcześniej współpracowali - ale jeśli tak, to wiadomo czemu nie zakończyli dobrze współpracy w Rakowie np. - tam być może nie zgodzili się na ich dziwne transfery i przejrzeli na oczy...
emdżej napisał(a):Cygan napisał(a):Nie wiem, czy Ci panowie (Ojrzyński i Ogiela) razem wcześniej współpracowali - ale jeśli tak, to wiadomo czemu nie zakończyli dobrze współpracy w Rakowie np. - tam być może nie zgodzili się na ich dziwne transfery i przejrzeli na oczy...
Nie wiesz czy razem pracowali, ale wiesz czemu im to nie wyszło. Mistrz![]()
P.S. Dajmy trenerowi trochę czasu, a nie oceniajmy z góry, że będzie źle.
Cygan napisał(a):Czytaj ze zrozumieniem kolego:
Nie wiem, czy razem pracowali, ale jeśli tak tak, to wiem czemu Raków im nie poszedł - bo tam miał Ojrzyński zatarg o kwestie transferowe z górą ponoć.
Zagłęb się zatem bardziej w wypowiedzi i przeczytaj dokładniej ze zrozumieniem.....
Nie mam ochoty prostować twoich postów......
August napisał(a):Cygan napisał(a):Czytaj ze zrozumieniem kolego:
Nie wiem, czy razem pracowali, ale jeśli tak tak, to wiem czemu Raków im nie poszedł - bo tam miał Ojrzyński zatarg o kwestie transferowe z górą ponoć.
Zagłęb się zatem bardziej w wypowiedzi i przeczytaj dokładniej ze zrozumieniem.....
Nie mam ochoty prostować twoich postów......
No to jest nas z emdżejem dwóch. Tym bardziej, że pierwsze słyszę aby obaj pracowali w Rakowie.
MiChAs089 napisał(a):Wybiera sie ktoś na spotkanie z treneremfajnie by było sie wybrać większą ekipą i powiedzieć co nam sie nie podoba a innymi słowy wszystko :P
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników