Leszek Ojrzyński

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Leszek Ojrzyński

Postprzez zuban10 2010-10-13, 7:51 pm

ja nie kapuje o co chodzi z tym Kołakowskim na necie o nim zbyt wiele nie ma ,ktoś mi przybliży?
zuban10

Postprzez August 2010-10-13, 7:57 pm

zuban10 napisał(a):ja nie kapuje o co chodzi z tym Kołakowskim na necie o nim zbyt wiele nie ma ,ktoś mi przybliży?

Jarosław Kołakowski - były rzecznik PZPn-u a obecie licencjonowany menago piłkarski. Uważany za jednego z najlepszych ale i najcawńszych jeżeli chodzi o własna kieszeń. Znany jest m.in. z tego że stojac za plecami Płatka porządnie wydrenował kieszeń Filipiaka wciskając mu kilka piłkarskich łajz za spore prowizje.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez emdżej 2010-10-13, 7:58 pm

Cygan napisał(a):Nie wiem, czy Ci panowie (Ojrzyński i Ogiela) razem wcześniej współpracowali - ale jeśli tak, to wiadomo czemu nie zakończyli dobrze współpracy w Rakowie np. - tam być może nie zgodzili się na ich dziwne transfery i przejrzeli na oczy...

Nie wiesz czy razem pracowali, ale wiesz czemu im to nie wyszło. Mistrz :lol:

P.S. Dajmy trenerowi trochę czasu, a nie oceniajmy z góry, że będzie źle.
emdżej

Postprzez Cygan 2010-10-13, 8:06 pm

emdżej napisał(a):
Cygan napisał(a):Nie wiem, czy Ci panowie (Ojrzyński i Ogiela) razem wcześniej współpracowali - ale jeśli tak, to wiadomo czemu nie zakończyli dobrze współpracy w Rakowie np. - tam być może nie zgodzili się na ich dziwne transfery i przejrzeli na oczy...

Nie wiesz czy razem pracowali, ale wiesz czemu im to nie wyszło. Mistrz :lol:

P.S. Dajmy trenerowi trochę czasu, a nie oceniajmy z góry, że będzie źle.

Czytaj ze zrozumieniem kolego:

Nie wiem, czy razem pracowali, ale jeśli tak tak, to wiem czemu Raków im nie poszedł - bo tam miał Ojrzyński zatarg o kwestie transferowe z górą ponoć.

Zagłęb się zatem bardziej w wypowiedzi i przeczytaj dokładniej ze zrozumieniem.....

Nie mam ochoty prostować twoich postów......
Cygan

Postprzez August 2010-10-13, 8:21 pm

Cygan napisał(a):Czytaj ze zrozumieniem kolego:

Nie wiem, czy razem pracowali, ale jeśli tak tak, to wiem czemu Raków im nie poszedł - bo tam miał Ojrzyński zatarg o kwestie transferowe z górą ponoć.

Zagłęb się zatem bardziej w wypowiedzi i przeczytaj dokładniej ze zrozumieniem.....

No to jest nas z emdżejem dwóch. Tym bardziej, że pierwsze słyszę aby obaj pracowali w Rakowie.
August

Postprzez Cygan 2010-10-13, 9:43 pm

August napisał(a):
Cygan napisał(a):Czytaj ze zrozumieniem kolego:

No to jest nas z emdżejem dwóch. Tym bardziej, że pierwsze słyszę aby obaj pracowali w Rakowie.

A GDZIE NAPISAŁEM' ŻE RAZEM PRACOWALI W RAKOWIE...............??????

Kilka kwestii ważnych jakie napisałem (tzw. przypuszczenia):
- Nie wiem, czy razem pracowali
- ale jeśli tak to wiadomo czemu nie zakończyli dobrze współpracy w Rakowie
- Ojrzyński miał zatarg z władzami i nie ważne czy wtedy pracowali razem, czy on sam. Jeśli razem, to może chodzić o znajomości z Kołakowskim.....

Czyli, nie wiedziałem, czy razem współpracowali w Rakowie, ale JEŚLI TAK, to napisałem wyżej co następuje...

Nie mam słów.....

Już zaczyna rozumieć poniekąd, dlaczego założono inne, odrębne forum kibiców naszego klubu....
Cygan

Postprzez bidzej 2010-10-13, 10:07 pm

Jak nie pracowali w Rakowie to musieli w Odrze. Za oficjalnym komunikatem ze strony zaglebie.eu: Zagłębie zakontraktowało dyrektora i trenera
(mawa), 2010-10-13, 15:56

Od dziś stanowisko Dyrektora Sportowego będzie piastował 38-letni Radosław Ogiela, który ostatnio pracował w Odrze Wodzisław, a wcześniej związany był z ligowym rywalem Zagłębia, Lechią Zielona Góra.Trenerem pierwszego zespołu został wybrany Leszek Ojrzyński. Obaj podpisali kontrakty do 2013 roku, z możliwością renegocjowania umowy w czerwcu 2011

Także nie wiem o co sie dochodzicie. A tak poza tym na miejscu Adamczyka zrobiłbym to samo. na grę tej drużyny pod wodzą Chojnackiego nie dąło się patrzeć. W miarę przyzwoicie zagrali tylko z Zawiszą n apoczątku ... reszta meczy to jakaś masakra.....
bidzej

Postprzez wojtas sc 2010-10-13, 10:30 pm

nie wszędzie trawa rośnie jednakowo a podobno u nas jest najlepsza :) :) :) :) :)
pożyjemy zobaczymy 3 , 4 mecze a jakiś zarys tego pana będzie widoczny ;-)
lecz nie bral bym pod uwagę meczu z Rakowem bo 1 ze mało czasu
a 2 ze kontraktowany dziś był trener więc w 3 dni nic nie zwojuje .
wojtas sc

Postprzez MiChAs089 2010-10-14, 10:22 am

Wybiera sie ktoś na spotkanie z trenerem ? fajnie by było sie wybrać większą ekipą i powiedzieć co nam sie nie podoba a innymi słowy wszystko :P
MiChAs089

Postprzez yahaya 1906 2010-10-14, 10:27 am

MiChAs089 napisał(a):Wybiera sie ktoś na spotkanie z trenerem ? fajnie by było sie wybrać większą ekipą i powiedzieć co nam sie nie podoba a innymi słowy wszystko :P

A ja mam pytanie,czy będzie film ze spotkania z trenerem? bo nie mam możliwosci przybycia,a chciałbym zobaczyć co mówił trener.
yahaya 1906

Postprzez petromar 2010-10-14, 1:09 pm

zas te gadki będą o celu jaki mu przedstawili i ze klub z taka historią i kibicami zasługuje na gre w klasie wyzej i w ekstraklasie tez i srutututu.. juz mam dosyć tego jak i naszych szybkich piłkarzy(jeśli chodzi i przemieszczanie się między lokalami) i choć telepie mną zeby iść na mecz to k***a nie pójdę dopóki nie zaczną gryźć trawy i zapierda... nawet jak będą przegrywac ale ambicja w grze będzie to wrócę na stadion i na wyjazdy...smutne to dla mnie i tyle..pozdro
petromar

Postprzez August 2010-10-14, 3:13 pm

Ponieważ ktoś z moderatorów "mię" coś nie lubi i od czasu do czasu coś wykasuje, pozwolę sobie powtórzyć iz inicjatywa spotkania trenera jest dobrym pomysłem. Choc troszeczkę za szybko i troche za późno poinformowano. A szkoda, bo chętnie bym sie wybrał. Miałbym parę pytań do trenaera a i może Prezesa udałoby sie o cos zagadnąć.
August

Postprzez MiChAs089 2010-10-14, 7:14 pm

i jak tam wie ktoś jak przebiegało spotkanie ???
MiChAs089

Postprzez maly__kibic 2010-10-14, 10:28 pm

czyżby nikt nie był? może rzeczywiście należało poinformować o tym wcześniej..
maly__kibic

Postprzez MiChAs089 2010-10-14, 10:32 pm

No chyba na to wygląda ja bym się chętnie wybrał na to tylko zaś z 2 strony po co wysłuchiwać obietnic bez pokrycia ?
MiChAs089

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna