Zagłębie Sosnowiec - GKS Tychy 9 października 17:45

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie Sosnowiec - GKS Tychy 9 października 17:45

Postprzez matt75 2010-10-10, 8:45 am

Z analizy strosia wynika że trzech piłkarzy się nadaje do gry w tym zespole i ja się pod tym podpisuje.Kolego bbartek czerwona kartka dla chłopców troszkę na wyrost bo gdyby nasi kopacze wygrywali to wcale by im tak spieszno nie było po piłke,tak samo jak pretensje chyba Pająka że sędzia za wcześnie skończył 1 połowę,jedna połowa trwa 45 minut i tyle trzeba za........ć na boisku,a jemu rozchodzi się o parę sekund.
matt75

Postprzez Onslow 2010-10-10, 8:46 am

Zobaczycie że jeszcze będziemy bronić się przed spadkiem na koniec kolejki.
Kolejny sezon na straty - a jak patrze jakie zespoły wchodzą zamiast Nas to mnie krew zalewa.
Słyszałem że ostatnio pracownicy w sklepach mieli strajk włoski może nasi też prowadzili strajk włoski ??
Onslow

3 najwazniejsze sprawy!!!!

Postprzez dugi321 2010-10-10, 8:54 am

1- wyjebać Bensza dyscyplinarnie bez złotówki odprawy Każdy trenujący rok gówniarz jest lepszy od tego patałacha
2- Popierdoliło się naszym gwiazdorom w pale Moja propozycja -wpierdol na mieście i 1000zł brutto na miesiąc Reszta kasy za wyniki
3- Koniec pierdolenia "na dobre i na złe" Lenie mają nas w h*** Ich robota to zapierdalać na boisku a nie chlać po knajpach- gwiazdorzy zajebani
To tyle Pozdrowienia
dugi321

Postprzez Zuk 2010-10-10, 9:26 am

Ale po co Oni mają awansowac ?

grają sobie bezstresowo w II lidze, a kasa jest. Przeciez w przypadku awansu do wyzszej klasy rozgrywkowej, siłą rzeczy zespół trzeba wzmocnic, wiąże sie to z utratą miejsca pracy ... więc po co awansowac ? zeby stracic prace ?

Im jest tu dobrze, mogą dalej grac piach bo nikt im nic nie zrobi, szefostwu Zagłębia tez nie zalezy na awansie, bo są to większe koszta, a ze kilku kibiców popisze cos na forum albo pokrzyczy na meczu, mają to w dupie ...
Zuk

Postprzez janeker 2010-10-10, 9:33 am

A propos "novack" i porównanie A. Bensza ze Stevie Wonderem; czy chodziło Ci o kolor skóry?
(odrobinę luzu, panowie)

Pozdrawiam :-) viewtopic.php?f=1&t=8299&start=135#
janeker

Postprzez mario999 2010-10-10, 9:38 am

Do Marka Adamczyka niemiałbym az takich pretensji bo chłopak chce dobrze, nie jest jego winą że mamy w klubie takich patałachów.
Chociaż najwiekszym jego błędem będzie zatrudnienie jako trenera Ojrzyńskiego.
Jest tylu innych i dobrych trenerów na rynku czemu akurat on?
Co do drużyny to jakbym był na miejscu Marka, obciął bym im pensje i żeby sfinalizowali nasz wyjazd do Częstochowy.
Co do drużyny to:
Bensz- katastrofa, ileż to już bramek w tym sezonie tracimy przez niego
Strojek- w głowie mu się pojebało,
Balul-za wysokie progi
Marek- dostosował się do kolegi
Pajączkowski- stracilismy dobrego pomocnika
Bednar- on zasłużył aby nosic koszulke Zagłębia
Szatan- chłopak ma pecha
Skórski- to jakas pomyłka
Mielec- duzo gada mało robi na boisku
Filipowicz- jeden z pierwszych do odstrzału
Skrzypek- zostało tylko nazwisko
Lacha- szacun, szkoda że musisz grac z takimi patałachami
Snadny- kto go tu sciągnął?????????????????????????????

Reasumując Lacha, Bednar plus nasi wychowankowie( Cyganek , Bielawski i paru innych) zostają a reszta jak najszybciej wypierdala.
mario999

Postprzez AroSpider 2010-10-10, 10:48 am

ZAGŁĘBIE było tylko na trybunach-fajna oprawa i doping.
Na boisku-prócz Lachy,Pająka i Bednara-znależli się grajkowie w koszulkach Zagłębia,których gra wyglądała tak,jakby nie wiedzieli o co chodzi i po co tu są. :czerwona:
Bez zmian kadrowych cieńko to widzę....
Wczoraj mój syn po meczu zadał mi pytanie-Tato,o co tu chodzi?Dlaczego tak zle grają? Nie potrafiłem Mu odpowiedzieć....
AroSpider

Postprzez lopez 2010-10-10, 11:16 am

zacytuję LECHA WAŁĘSĘ ;ja bym to wszystko w skarpetach puścił; wczoraj przeżyłem koszmar ktury i tak ciągnie się od 3 sezonów kiedy on się skończy?już mam dość tego zarządzania klubem kiedy to ktoś ogarnie żeby znów ZAGŁĘBIE było mocne o kibiców się nie martwię bo tylko oni zostali wczoraj prawie jak za dawnych lat brawo dla kibiców środkowy palec dla pseudo grajków
lopez

Postprzez Prachol 2010-10-10, 11:27 am

Bensz Wypierd..alaj z Zagłębia !!!!!!!!!!! :czerwona:
Lacha spisałeś się na medal jak zawsze :niezle:
No i Frekfencja i oprawa na duzy plus :)

ZAGŁĘBIE TO MY A NIE WY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prachol

Postprzez Kinematografik 2010-10-10, 11:43 am

Bensz chyba wysiada psychicznie na murawie, moim skromnym zdaniem powinien sobie odpuścić i odejść z honorem, bo tylko bramki tracimy których nie powinniśmy tracić. Fakt tyle razy ratował nam dupę ,ale jego czasy się skończyły. :czerwona:
Kinematografik

Postprzez lopez 2010-10-10, 11:44 am

jeszcze teraz jestem wkurwiony na maksa aż brak mi słów co się stało z naszym ukochanym ZAGŁĘBIEM wciąż zadaje sobie to pytanie ! wyjebać większą połowę składu!!!!!!!!!!
lopez

Postprzez YOOSHKY 2010-10-10, 2:52 pm

SO_1906 napisał(a):Ale to jest bez sensu, bo jak nie awansują to i tak wywalą 3/4 drużyny. Sory ale do mnie ta historyjka nie trafia...

3/4 zawodników to musimy zwolnic zimą. Trzeba zrobić jak w sezonie 2004/2005. Wtedy jesienią zdobyliśmy ledwie 17 pkt a na wiosnę po sporych zmianach personalnych 37 pkt. Wiem, wiem, handelek w tych latach kwitł... Ale nie byliśmy najbardziej operatywni w tych poczynaniach a i przeciwko nam kupowano.
Nie udał się nam w tym sezonie ani jeden transfer, drużyna została wręcz osłabiona.
Wg mnie, "Pająk" mówiąc że samymi ambicjami nie da się wygrywać, wcale nie miał tu na myśli że trzeba mieć super umiejętności, hiper talent, po prostu drużynę trzeba ustawić, wybrać zawodnikom optymalne pozycje na boisku, właściwie wybrać taktykę. Można przebiec 20km w meczu ale to nie może być chaotyczna bieganina.
Już drugi sezon mamy wątpliwą przyjemność oglądać nieoptymalne ustawienie. Zawodników należy kupować na konkretne pozycje a nie później na siłę szukać ustawienia. Później wychodzą takie jaja że z pomocników robi się napastników czy obrońców z marnym skutkiem.
YOOSHKY

Re: 3 najwazniejsze sprawy!!!!

Postprzez t0mi 2010-10-10, 4:58 pm

dugi321 napisał(a):1- wyjebać Bensza dyscyplinarnie bez złotówki odprawy Każdy trenujący rok gówniarz jest lepszy od tego patałacha
2- Popierdoliło się naszym gwiazdorom w pale Moja propozycja -wpierdol na mieście i 1000zł brutto na miesiąc Reszta kasy za wyniki
3- Koniec pierdolenia "na dobre i na złe" Lenie mają nas w h*** Ich robota to zapierdalać na boisku a nie chlać po knajpach- gwiazdorzy zajebani
To tyle Pozdrowienia

Popieram w 100% Ciśnienie mi sie podnosi jak patrze na te wyniki.
Ja nie moge uwierzyć że takie drużyny biedne awansuja a my wciąż gramy w tej cholernej lidze.
Nie ma Honoru i Ambicji w naszym klubie.
t0mi

Postprzez Prachol 2010-10-10, 5:26 pm

Jak tak będzie dalej to z Polonią Słubice zamienimy się miejscami :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona:
Tą drużynę trzeba od początku budować...bo nic z tego nie będzie :zolta: :zolta:
Prachol

Postprzez Adamek182 2010-10-10, 5:28 pm

Spoko ta analiza.Ludzie prawda jest taka że trener został obwiniony za gre naszych gajków i pokazano mu drzwi.Bez trenera piłkarze pokazali na co ich stać! Do wylotu wszyscy poza:Markiem,Vladem,Pająkiem(ale jako pomocnikiem) no i Lachą. Co do reszty,Mielec,jeden z naszych najskuteczniejszych graczy(statystyka bramek)w tym sezonie-nie wiem co on myśli sobie podczas meczu(-oj,oj dostałem piłke,zaraz mi ją zabiorą-chyba że pokręce się w kołko to może ich zgubie)gość dobiega do piłkarza czekającego na podanie i z odległości dwóch metrów decyduje się na podanie,wogóle nie widzi co dzieje się wokół niego na boisku! Na tej pozycji o wiele lepiej spisał się w tym meczu Tomek Szatan(fakt,po akcji Mielca był karny a po stracie Szatana była strata bramki).Jest to zawodnik który umie grać do przodu,i nie boi się dryblingu.
A kibicowsko-Tychy ładnie.My ładniej. To tyle....
Adamek182

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna