Zagłębie Sosnowiec - GKS Tychy 9 października 17:45

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie Sosnowiec - GKS Tychy 9 października 17:45

Postprzez pyla 2010-10-09, 9:23 pm

Juz pisałem w poprzednich postach po meczu w Legnicy że rozpieprzyc to cale towarzystwo ze sztabem szkoleniowym włącznie. Dzisiaj na własne oczy widzieliśmy jaką padline prezentujemy , na dobrą sprawe przez cały mecz nie zagroziliśmy ANI RAZU bramkarzowi z Tych. Miejsce dla trenera puste tak naprawde to cholera wie kto nim był, przez cały mecz z budy tylko pare razy wyszli medycy i Calinski dawało to obraz całkowity brak profesjonalizmu w Naszym klubie. Co dają zmiany Skrzypka? A debilizmem było wpuszczenie na ostatnie 7 min.dwóch mlodych chlopców co Oni mieli zmienic obraz gry załosna ta nasza myśl szkoleniowa ,a jezeli zostali wpuszczeni tylko dlatego aby zaliczyc mecz to gratuluje. Łuczywek z Pajaczkowskim majaczą, szkoda tego komentowac. :twisted:
pyla

Postprzez mario999 2010-10-09, 9:30 pm

A teraz na tvp 3 powiedzieli ze Ojrzynski najprawdopodobniej trenerem. Masakra z deszczu pod rynne.
Jest tylu trenerów a my wybieramy akurat jego. W Rakowie mogą cos na ten temat powiedziec. Do dzisiaj jest on tam persona non grata. Ale cóz my mozemy zrobic. Piłkarzyki pajacyki napewno są zadowoleni już się gdzies bawią a tylko my to tak przeżywamy. Zagłebie to My a nie wy.
mario999

Postprzez Sosnowieczanka 2010-10-09, 9:31 pm

No cóż po takim meczu , brak słów , jedynie co mogę napisać..."Czy wygrywasz , czy nie ja i tak kocham Cie w moim sercu Zagłębie i na dobre i na złe"
Miejmy nadzieje , że to chiwlowy (jesienny) kryzys naszych grajków. Nie ma co wyzywac Bensza , wszyscy zawalili....
"...Nadejdzie wiosna i lepsze czasy powróci nasze Zagłębie w szeregi ekstraklasy..."
pzdr.
Sosnowieczanka

Postprzez RADOSKU 2010-10-09, 9:31 pm

LUCZYWEK a co to kurw... jest co ten koles wogole gada wielki trener on nie ma pojecia o graniu jak wiekszosc tych pajacow a co dopiero o trenerce szatan z tego klubu robi posmiewisko,a luczywek i reszta tej bandy nadaje sie na maslo do wietnamu
RADOSKU

Postprzez GrubyPerez 2010-10-09, 9:33 pm

Ilu jest takich, którym jak mnie po takim meczu odechciewa się nawet wstukania tych kilku słów nawet tutaj?

Dobrze, skoro już jednak piszę to powiedzcie, kto tam na krytej był,widzieliście kto z tych potencjalnych trenerów zasiadał na honorowych miejscach i z przyczajki obserwował pseudoambitne wyczyny swoich nowych podopiecznych?
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez mlodychw 2010-10-09, 9:38 pm

Piłkarsko.. - Żenada.. :czerwona: :redface:
Kibicowsko .. - 1sza klasa.. :brawo: :niezle:

Myślę, że taki komentarz co do dzisiejszego meczy wystarczy..
mlodychw

Postprzez Flaming 2010-10-09, 9:40 pm

Coś się zdjęcia opóźniają, a warto było uwiecznić dzisiejszy 'występ' kibiców, ma ktoś może jakieś materiały?
Flaming

Postprzez mario999 2010-10-09, 9:45 pm

GrubyPerez napisał(a):Ilu jest takich, którym jak mnie po takim meczu odechciewa się nawet wstukania tych kilku słów nawet tutaj?

Dobrze, skoro już jednak piszę to powiedzcie, kto tam na krytej był,widzieliście kto z tych potencjalnych trenerów zasiadał na honorowych miejscach i z przyczajki obserwował pseudoambitne wyczyny swoich nowych podopiecznych?

Ojrzynski
Myslałem ze wreszcie bedzie jakis normalny trener a tu...
mario999

Postprzez GrubyPerez 2010-10-09, 9:55 pm

więc jednak...nadzieję miałem jak i Ty,. O Ojrzyńskim słyszałem, ale łudziłem się jeszcze. On nie odważy się wstawić młodych chłopaków . A to właśnie powinniśmy teraz zrobić.
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez zag23 2010-10-09, 9:55 pm

Zagłębie ma problem w tym, że nie ma solidnego bramkarza bo Bensz z każdym meczem jest coraz mniej pewny i gra fatalnie mimo kilku przebłysków formy. Balul to jedna wielka porażka. Hosic jak w poprzednim sezonie był to jakoś ta defensywa wyglądała. W środku nie ma osoby do kreowania gry. Zdecydowanie brakuje tez defensywnego pomocnika, który zablokuje takie strzały jak w 74' Zaremby. Dzisiaj na wyróżnienie jedynie zapracował Lachowski.

Zagłębiu brakuje kręgosłupa - (bramkarza, który nie wpuszcza szmat; szybkiego i wysokiego stopera; kreatywnego pomocnika typu Pach :); skutecznego napastnika) i motywacji u większości piłkarzy, może psycholog jakiś pomoże.

Ps. obyśmy mieli solidnego trenera, który dobrze przygotuje zespół do rundy wiosennej.
zag23

Postprzez maly__kibic 2010-10-09, 10:04 pm

nie tylko Lachowski dziś się pokazał, Bednar również.
maly__kibic

Postprzez Qcu20 2010-10-09, 10:13 pm

No Lacha i Bednar dobrze zagrali, jak zawsze mozna powiedziec;)
Bensz.. no w sumie dzis nie popełnił żadnej wtopy jak dla mnie, nawet coś wybronił, tracimy gole a to bulwersuje i irytuje, wyżywamy się na Benszu, bo kogo mamy winić, On broni..
Te zmiany trochę mnie śmieszyły, bo właściwie tak jakby ich nie było.
Przegrywaliśmy w sumie przez całe spotkanie a zachowywaliśmy się tak, jakbyśmy prowadzili, to Tyszanie kreowali grę, a nie my..
Nie wiem, co to będzie... Jesteśmy na 10 miejscu z bardzo małą stratą, więc nie ma co się załamywać, trzeba wygrywać.
Jeżeli chodzi o oprawę to było zaje.biście, z taką oprawą na mecze można chodzić i aż chce się chodzić..
Gdyby jeszcze grajki się dostosowały to by było miodzio..

Takie trzy pytania:
1. O co chodziło z tą przyśpiewką :" wpuście kibiców!"?
2. Coś się wydarzyło, że karetka wyjechała na jakieś 20 minut?
3. Czy kiedykolwiek w najbliższej przyszłości będzie tak na Ludowym jak dziś?
Qcu20

Postprzez Lars 2010-10-09, 10:14 pm

żal...
żal,co dzueje się z Zagłębiem kolejny rok.
Fakt, grało bez trenera, aleczy z Chojnackim zagrałoby inaczej, lepiej? chyba nie
Ja juz sam nie wiem ktory trener bylby dobry, bo nie ukrywam, bylem zwolennikiem Chojnackiego, dlatego o ew. Leszku Ojrzyńskim wolę poczekać przynajmniej do listopada.
Ja napewno wymieniłbym Bensza, Strojka, Marka, Balula, Filipowicza, Skórskiego, po co nam Stolpa na trybunach, Skrzypek - żenada, a mogliśmy go tak dobrze wspominać.
zobaczymy co przyniosą kolejne dni.
jest źle, szykuje sie sezon 2011/2012 znowu w 2 lidze.
potrzebne zmiany!!!
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Onslow 2010-10-09, 10:17 pm

Łuczywek toś nas poprowadził !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kolesiostwo nie popłaca, chłopie wstydu nie masz za grosz i honoru. Gdybyś choć trochę chciał się pokazać z dobrej strony jako trener, albo wykazać odrobinę szacunku i zainteresowania do swoich kolegów (bo już nie mowie o nas kibicach) to byś wstał z tej ławy i prowadził ten zespół i pomagał.
Teraz wynajdą nowego trenera i wszystko od nowa aż boję się myśleć co i kto będzie na wiosnę
Dobrze że tego nie transmitowali na tvp3....

Co do meczu to nasi amatorzy myślą już chyba o świętach i przerwie, Bensz jak zwykle mnie zadziwia swoimi interwencjami :redface:
Kibicowsko super już dawno tak nie było na ludowym szkoda że ochrona każdego sprawdza po kilka minut i połowa ludzi wchodzi na stadion 15 minut po rozpoczęciu meczu
Onslow

Postprzez Onslow 2010-10-09, 10:21 pm

Jestem za zatrudnieniem Onyszki zamiast Bensza
Onslow

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna