Zagłębie Sosnowiec - GKS Tychy 9 października 17:45

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie Sosnowiec - GKS Tychy 9 października 17:45

Postprzez MiChAs089 2010-10-09, 8:03 pm

Bielsko i Zagłębie Zagłębie i Bielsko dziękujemy Bracia za wsparcie przynajmniej wy awansujecie bo macie ambicje !!!
MiChAs089

Postprzez MiChAs089 2010-10-09, 8:14 pm

Jedyne co się nie zgadza to, że kibice nam zarzucają brak ambicji, bo uważam, że ambicja jest, tylko samą ambicją się meczów nie wygrywa w II lidze. Trudno. Ciężko cokolwiek więcej powiedzieć.

Słowa Pajączkowskiego
MiChAs089

Postprzez matt75 2010-10-09, 8:17 pm

Jaromin wkręcał dzisiaj Strojka że szok.Lacha i Władek coś jeszcze ciągną reszta wypad z Zagłębia.Usłyszeli po meczu gdzie jest ambicja i nawet nie podeszli do kibiców wstyd.Szatan brawo za asyste przy bramce na 1:3.
matt75

Postprzez Flaming 2010-10-09, 8:23 pm

No to teraz za szybko znów nie ujrzymy zakrytych choć dwóch literek, a co dopiero tylu kibiców co dziś.
Flaming

Postprzez mario999 2010-10-09, 8:25 pm

Pajączkowski zastanów się co ty wogóle mówisz. Akurat w tej lidze można ambicją wygrac a wy nawet tego niemacie. Przecież poziom tej ligi to jest jakby się tak cofnąc z 5 lat na poziomie niegdys okregówki.
Bizacki chłop 40 lat na karku a robił z naszymi kopaczami co chciał. Lach i Bednar zostają a reszta wypier.. i to szybko.
mario999

Postprzez turku 2010-10-09, 8:25 pm

Jeśli zarząd chce awansować w tym sezonie bo piłkarze to raczej nie chcą lub/i nie potrafią to zimą trzeba sięgnąć głębiej do kieszeni, wypieprzyć 80% obecnego składu i zakupić kogoś kto ma pojęcie o grze w piłce. Skonstruować tak kontrakty że bez walki i bez ambicji guzik będzie szło na konto bo inaczej to Zagłębie wiecznie będzie faworytem do awansu. A przecież II liga to nie nasz cel.

Mam nadzieję że do okienka transferowego nasza strata do miejsc dających awans nie zwiększy się diametralnie bo po tym co widzę teraz to ten skład jest bez przyszłości. Tu nawet Mourinho by nie pomógł.
turku

Postprzez joz.joz01 2010-10-09, 8:28 pm

to co dzisiaj Zagłębie zaprezentowało woła o pomste do nieba tak kiepskiej gry dawno nie widziałem
prawda jest taka ze na 1 lige nie zasługujemy piłkarsko!
joz.joz01

Postprzez 1010536 2010-10-09, 8:31 pm

WSTYDŻ SIĘ BENSZ :czerwona: :!: :czerwona: :!: :czerwona: :!:
1010536

Postprzez MiChAs089 2010-10-09, 8:32 pm

Nie tylko on wszyscy niech wpierdalają z Zagłebia oprucz Lachy i Bednara dosłownie :czerwona:
MiChAs089

Postprzez SO_1906 2010-10-09, 8:34 pm

Prachol napisał(a):Z tego Zagłębia już nic nie bedzie tej druzynie jest wygodniej graj w drugiej lidze bo jakby awansowali to praktycznie musieli by zmienic caly sklad....grają żeby pograć ale na bank nie grają dla nas dla KIBICÓW :czerwona: PIŁKARZYKI PAJACYKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale to jest bez sensu, bo jak nie awansują to i tak wywalą 3/4 drużyny. Sory ale do mnie ta historyjka nie trafia...
SO_1906

Postprzez August 2010-10-09, 8:36 pm

Moim zdaniem porażka i jej styl a własciwie brak stylu to nie jest najwiekszy problem. Najgorsze jest to, że ten klub trawi kompletna degrengolada, której końca nie widać. Przede wszystkim działanie Prezesa. to co zrobił w kwestii trenera to prawdziwa dywersja. Przecież zagłębie grało z Tychami bez trenera. Nie wiem co Łuczywek robił przez cały czas w boksie ale chyba pieścił swoje ciało bo nie widac było aby prowadził grajków.Anie razu nie wyszedł z boksu. Co innego trener Tychów. Wychodzi na to, że Adamczyk zwalniając w taki a nie inny sposób Chojnackiego chciał dać kumplowi pobawić się w trenerkę. Tyle, że chłopcy zapomnieli ze to nie fifa na playstation. Zresztą wychodzi - moim zdaniem - to, co pisał niestety tiktak. Zatrudnienie SKrzypka, Stolpy, trenerka dla Łuczywka. Patrzeć, jak na dyrektora sportowego zatrudni kolejnego kumpla. Moje odczucie po meczu z Tychami jest takie, żeby to wszystko - za przeproszeniem - j.bło w końcu w p.zdu. Bo patrzeć i naiwnie czekać na to, że się cokolwiek zmieni jest coraz trudniej.
W każdym razie, na miejscu włascicieli, (Rady Nadzorczej) ukarany powinien być Adamczyk oraz cała drużyna z tym całym pseudsztabem szkoleniowym.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez arek 2010-10-09, 8:40 pm

A ja widziałem dzisiaj dziewięciu wystraszonych chłopców kopiących piłkę na oślep do przodu byle dalej od siebie, chowających się za przeciwnikiem żeby przypadkiem koledze z drużyny nie przyszło na myśl mu podać bo co on by wtedy zrobił. Widać to było przy wrzutkach z autu - nikt nie wychodził do piłki. Rzuty rożne to jakieś nieporozumienie - czy trzeba jakiegoś specjalnego wyszkolenia technicznego żeby kopnąć piłkę trochę powyżej kolan? Albo czy trzeba skończyć studia żeby trochę myśleć, przewidywać co zrobi przeciwnik lub gdzie poda kolega z drużyny? Czy przed meczem trzeba każdego walnąć w gębę żeby ambicji wystarczało na cały mecz a nie na ostatnie 10 minut?
Cieszę się że mogłem oglądać drużynę Zagłębia w 80-tych latach - to byli ludzie z charakterem i mimo że czasami przegrywali ale nie odpuszczali i nie uginały im się nogi przed przeciwnikiem. Obecna drużyna to banda dzieciaków bez ambicji i bez honoru. W ostatnich latach najpierw byłem oszukiwany przez sprzedawczyków teraz jestem olewany przez pajacyków.
Pozostaje pytanie - czy powinienem odpuścić przeżywanie kolejnych upokorzeń i czekać na zmianę warty czy powinno się rozkurzyć całe to towarzystwo wzajemnej adoracji i zacząć budować cały klub od podstaw i od początku?
arek

Postprzez mario999 2010-10-09, 8:46 pm

arek napisał(a):A ja widziałem dzisiaj dziewięciu wystraszonych chłopców kopiących piłkę na oślep do przodu byle dalej od siebie, chowających się za przeciwnikiem żeby przypadkiem koledze z drużyny nie przyszło na myśl mu podać bo co on by wtedy zrobił. Widać to było przy wrzutkach z autu - nikt nie wychodził do piłki. Rzuty rożne to jakieś nieporozumienie - czy trzeba jakiegoś specjalnego wyszkolenia technicznego żeby kopnąć piłkę trochę powyżej kolan? Albo czy trzeba skończyć studia żeby trochę myśleć, przewidywać co zrobi przeciwnik lub gdzie poda kolega z drużyny? Czy przed meczem trzeba każdego walnąć w gębę żeby ambicji wystarczało na cały mecz a nie na ostatnie 10 minut?
Cieszę się że mogłem oglądać drużynę Zagłębia w 80-tych latach - to byli ludzie z charakterem i mimo że czasami przegrywali ale nie odpuszczali i nie uginały im się nogi przed przeciwnikiem. Obecna drużyna to banda dzieciaków bez ambicji i bez honoru. W ostatnich latach najpierw byłem oszukiwany przez sprzedawczyków teraz jestem olewany przez pajacyków.
Pozostaje pytanie - czy powinienem odpuścić przeżywanie kolejnych upokorzeń i czekać na zmianę warty czy powinno się rozkurzyć całe to towarzystwo wzajemnej adoracji i zacząć budować cały klub od podstaw i od początku?

Mam to samo zdanie na ten temat i tez jak porównuje juz nawet nie same umiejętnosci bo to jest przepasc ale chocby ambicje Zagłębia z lat 80-tych tych kopaczy to mnie krew zalewa...
mario999

Postprzez maly__kibic 2010-10-09, 9:03 pm

i właśnie na podstawie takich meczów, z powiedzmy ciekawymi i trudnymi rywalami
powinni trenerzy wnioskować, czy takiego zawodnika warto zakontraktować czy też nie,
lub przedłużyć mu umowę. testy testami, a prawdziwy, ważny mecz to coś zupełnie innego.
może gdyby właśnie na takiej zasadzie rozpatrywano propozycje zawodników to nasza
drużyna wyglądałaby inaczej? i wydaje mi się, że chyba lepiej włożyć trochę więcej pieniędzy,
żeby to się później zwróciło w wynikach, awansie i nowych sponsorach, niż przedłużać umowy
ludziom, którzy nie potrafią grać, bronić, tylko dlatego, że klubu nie stać na lepszych graczy.

ale jeśli potencjalni sponsorzy przychodzą i widzą taką grę, to się nie dziwię, że nie
chcą współpracować, bo po co? skoro zespół nie osiąga nawet zadowalających czy neutralnych
wyników? a gdyby wydali te pieniądze i mieli dług, a gra byłaby świetna, czego efektem byłoby
bardzo dobre, wysokie miejsce to sponsorzy szybko załatali by te zaciągnięte długi, a potem
wyszłoby się na prosto..

cholerna żądza pieniądza..
maly__kibic

Postprzez kiboll 2010-10-09, 9:14 pm

BOZE i jak tu wygrac z tak młodym Rakowem ktory u siebie miazdzy gdzie nie gra kasa a ambicja młodosc i fantazja? tez beda wszsycy wracac smutni.Zagłębie piłkarsko to dno kibicowsko jak zawsze dobry poziom
kiboll

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna