Mam pytanie do adminów...
Jaki jest sens istnienia forum "kibice" ?
Nie widzicie tych tematów, postów??
Forum dotycząca piłki czy innego hokeja ok ale po co forum kibice dla ludzi nie oagarniających tematu?
pozdr
Moderatorzy: flex, krzysiu, swiezy52
werty2 napisał(a):Mam pytanie do adminów...
Jaki jest sens istnienia forum "kibice" ?
Nie widzicie tych tematów, postów??
Forum dotycząca piłki czy innego hokeja ok ale po co forum kibice dla ludzi nie oagarniających tematu?
pozdr
pozdr
jigaboo napisał(a):jest jedyne moim zdaniem prawdziwe forum
dlatego dla ludzi ogarniających temat " kibice " jest jedyne moim zdaniem prawdziwe forum ;)
jigaboo napisał(a):dlatego dla ludzi ogarniających temat " kibice " jest jedyne moim zdaniem prawdziwe forum ;)
Ja tylko napisałem że Ci co ogarniają ten temat to jest dla nich forum typowo kibicowskie ;)
Akurat Ty reprezentujesz dobry poziom na tym forum ale patrząc na posty wielu osób np 10 post typu ' Wszyscy na Ludowy ' to wybacz ;)
A to forum jest moim zdaniem dotyczące spraw Zagłębia ale głównie ze strony sportowej a mniej kibicowskiej ;)
jaca661966 napisał(a):Czy ta zabawa w typowanie będzie jeszcze działać
jaca661966 napisał(a):jaca661966 napisał(a):Czy ta zabawa w typowanie będzie jeszcze działać
Wczoraj,po zakończeniu spotkań el.ME2012, była możliwość edytowania i zmiany wcześniej wpisanych wyników
meczy.Widzę ,że wielu uczestników skorzystało z tej niezbyt uczciwej możliwości w tym tymczasowy
prezes Stowarzyszenia.
krzysiu napisał(a):jaca661966 napisał(a):jaca661966 napisał(a):Czy ta zabawa w typowanie będzie jeszcze działać
Wczoraj,po zakończeniu spotkań el.ME2012, była możliwość edytowania i zmiany wcześniej wpisanych wyników
meczy.Widzę ,że wielu uczestników skorzystało z tej niezbyt uczciwej możliwości w tym tymczasowy
prezes Stowarzyszenia.
Dziękujemy za informację. Zbadamy sytuację i podejmiemy odpowiednie decyzje odnośnie odjęcia uzyskanych w ten sposób punktów.
Powrót do Forum oraz serwis zaglebie.sosnowiec.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników