zimek napisał(a):Qcu20 napisał(a):Zimek, a jak Ty byś miał powiedzmy średnio dużo kasy, to chciałoby Ci się inwestować w takie Zagłębie Sosnowiec, czy raczej szukałbyś lepszego może I - ligowego klubu bądź z ekstraklasy? Nie każdy chce wyrzucać pieniądze w błoto;)
Zasada jest prosta, Zagłębie będzie dobrze grać i awansuje, pojawią się sponsorzy
No jak na razie Mielec to transfer w 10:) Znając życie i forumowiczów, jeden jego nieudany występ i wszyscy będą wieszali na Nim psy...
Z Żaganiem nawet nawet to wyglądało![]()
Trochę dziwi mnie "Pają" na lewej obronie...
Nie radzi sobie tam najlepiej
Ja bym zainwestowal ale nie o to chodzi tylko fakt jest taki ze cos sie dzieje w naszym miescie i to widac moze to zblizajace sie wybory niewiem a co do druzyny brakuje tego czegos wspomne czasy tak niedalekie kiedy gral Peskovic Prymula Folc wiem czasy nie wroca ale tamta druzyna miala to cos ten pazur po co nam zawodnicy statysci tego nie pojmuje a co do awansu fajnie by bylo tylko znowu nas czeka wymiana polowy druzyny moze sie myle ale 3 zawodnikow to max ktorzy sie sprawdza na 1 lige i oto mi chodzi
No tak wymiana drużyna, ale to nieuniknione, wzmocnienia muszą być

A co do wzmocnień przykładem może być niegdyś Lechia Gdańsk: zrobili totalną czystkę. Grali wychowankami i szli od 5 ligi, z sezonu na sezon pięli się co raz wyżej. W 5 lat przeszli do ekstraklasy. Co się okazało?
Cały skład co wywalczył ten awans wywalili, kupili jakieś "gwiazdeczki" i wzmocnienia. Lechia spadła;)