Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez dziejus 2010-08-05, 4:53 pm

Z b.mocną obroną ale bez napastników,mecz można zremisować.Ze słabą obroną,ale bramkostrzelnym napadem kazdy mecz można wygrać.Bez zwycięstw,samymi remisami nie można awansować.Trener Chojnacki o tym wie,bo chciał transferu Baby,niestety do prezesa i właściciela już to nie dociera :twisted: Czy zakontraktowanie młodego afrykańczyka to taki Mont Everest ? :kiepsko: Mamy pomocników-napastników,lewego pomocnika grającego prawą nogą i jednego potencjalnego napastnika na całą runde jesienną.Każdy mecz to będzie horror bo przeciwnicy już nas wyczuli,jaką jesteśmy potęgą :redface: Potencjalni kibice zresztą też.Każdy towar,nawet gówniany ,musi mieć coś,co przyciąga uwage.Może to być opakowanie(w tym wypadku perfekcyjna organizacja meczu)lub"jajko niespodzianka"(w tym wypadku,piłkarz na którego się przychodzi).Czym przekonać tych niezdecydowanych ?
dziejus

Postprzez patrios91 2010-08-05, 5:13 pm

5 sierpnia 2010, 17:54:16 - elenril
Cracovia ogłosiła listę transferową

Ekstraklasa Cracovia podała nazwiska zawodników, którzy znaleźli się na liście transferowej.

Zawodnicy wystawieni przez Cracovię na listę transferową:

Bramkarz: Przemysław Wróbel.

Obrońcy: Tomasz Baliga, Łukasz Derbich, Radosław Grzesiak, Przemysław Kulig, Maciej Łuczak, Łukasz Sosnowski.

Pomocnicy: Arkadiusz Baran, Michał Goliński, Mateusz Jeleń, Mikołaj Pieniądz.

Napastnicy: Jakub Grzegorzewski, Jakub Kaszuba, Jakub Snadny, Bartosz Tomczuk.

Smiech... Mnie ciekawi po co my testujemy...Snadny,Sosnowski,Shola,Grybos-wszyscy pozytywnie wypadli lecz ich olano przez negocjacje.

Nasz aktualny sklad:
-> http://www.zaglebie.eu/kadra_4.html
Pomijajac,ze Filip jest pomocnikiem to kogo wam najbardziej brakuje?-to pytanie powinni zadac w jakims teleturnieju z duza kasa. :)
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez dziejus 2010-08-05, 6:16 pm

Patrząc na skład mozna odnieść wrażenie że klubem kieruje grupa ignorantów albo sabotażystów,pracujących na rzecz wroga.A przecież jest to nieprawda.Pan Szatan,własciciel,jak nikt inny kochający Zagłebie,Pan Adamczyk,prezes,jak nikt inny znający piłe nożną od podszewki,wychowanek klubu,Pan Chojnacki,trener,doświadczony piłkarz i trener.I tu jest zasadnicze pytanie teleturnieju!!!O co w tym wszystkim chodzi ? ? :redface:
dziejus

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2010-08-05, 6:32 pm

KOl. Dziejus w tym wszystkim chodzi o KASE - bilans sie nie zamyka jak mawiaja
finansisci. I w tym jest problem - trener tu nie ma nic do powiedzenia - dostanie
zawodnika albo nie i tyle.
Sledziłem wczoraj ten mecz z Otwockiem - przez ten czas trener wykonał dobra prace
mysle ze trzeba czasu wiecej czasu bedzie lepiej - wszystko zalezy jak Zagłebie bedzie
sobie radziło w rundzie jesiennej - mam na mysli ile punktów i ktore miejsce w tabeli
i pytanie kluczowe czy wiosna i jakies tam zakupy dadza miejsce wysokie i AWANS.
Zauwazcie ze OTWOCK cały czas plasuje sie w czubie Wscodniej II ligi - a gdyby nie
sędzia wczoraj to przeciez nasi w nie najsilniejszym składzie rozklepali by ich.
Umiarkowany optymizm - co nie znaczy ze dobry napadzior jest konieczny.
Pozdrawiam Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez mariusz76 2010-08-05, 6:35 pm

2@ liga wschodnia jest dużo słabsza od zachodniej...
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez dziejus 2010-08-05, 6:50 pm

Lekarstwem na nasz awans jest dobry napastnik.A pieniądze na lekarstwo zawsze się znajdą.Będe upierdliwy aż do bólu,bo tu chodzi o moją drużyne,której kibicuje od prawie pół wieku :twisted: Inne drużyny już testują zawodników naszego sponsora,a są podobno jeszcze biedniejsze od nas.Móc to chcieć(czy jakoś tak) ;-)
dziejus

Postprzez patrios91 2010-08-05, 7:41 pm

Sosnowski na testach w Tychach. Jak go wezma to niech Adamczyk szuka profesjonalnego negocjatora,bo to bedzie oznaczac,ze nie nadaje sie do spraw transferowych.
patrios91

Postprzez dziejus 2010-08-05, 8:25 pm

A ja mam wrażenie że nad klubem cały czas unosi się duch Hytrego :kiepsko:
dziejus

Postprzez patrios91 2010-08-05, 8:37 pm

dziejus napisał(a):A ja mam wrażenie że nad klubem cały czas unosi się duch Hytrego :kiepsko:

W pewnym stopniu tez mam takie wrazenie jak widze,ze tylko wolnych zawodnikow udaje sie zakontraktowac,a jak przychodzi do transferu to z zespolem okregowki nie daja sobie rady w negocjacjach. To jest dla mnie smieszne.
patrios91

Postprzez zimek 2010-08-05, 9:42 pm

tu chodzi tez o dlugi narazie niema co narzekac z Zawisza wygrali narazie jest zajebiscie wymazony poczatek pucharem sie nie przejmujmy bo nie takie kluby odpadaly a poziom tych rozgrywek no koment
zimek

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2010-08-06, 4:08 pm

Dajcie pokój z tą Cracovią - przeciez to miał byc BARTER = Pietrzak w tamtą strone a do nas
Sosnowski plus Napastnik i nikt nie wie co Pan prof. wymislił - moze chciał żeby jeszcze dopłacic
no cóż i tak sie skonczyło. Nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem.
Pozdrawiam tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez patrios91 2010-08-06, 4:27 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Dajcie pokój z tą Cracovią - przeciez to miał byc BARTER = Pietrzak w tamtą strone a do nas
Sosnowski plus Napastnik i nikt nie wie co Pan prof. wymislił - moze chciał żeby jeszcze dopłacic
no cóż i tak sie skonczyło. Nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem.
Pozdrawiam tadeusz

Powiedz to Pietrzakowi,a jak nie rozumiesz to spojrz na Marka.
patrios91

Postprzez turku 2010-08-06, 5:09 pm

Ja tam bym Pietrzaka wypożyczył na rok do lepszej drużyny. Jak się dobrze rozwinie to go sprzedamy drożej a jak nie to za rok sprowadzi się go z powrotem i pomoże w walce o ekstraklasę.
turku

Postprzez GrubyPerez 2010-08-06, 5:11 pm

turku napisał(a):Ja tam bym Pietrzaka wypożyczył na rok do lepszej drużyny. Jak się dobrze rozwinie to go sprzedamy drożej a jak nie to za rok sprowadzi się go z powrotem i pomoże w walce o ekstraklasę.

świetny pomysł. tylko czy taka opcja jest możliwa?
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez turku 2010-08-06, 5:16 pm

GrubyPerez napisał(a):świetny pomysł. tylko czy taka opcja jest możliwa?

Wszystko jest możliwe. Tylko trzeba się postarać. Ale w Zagłębiu starania jak na lekarstwo bo nawet zakup napastnika jest możliwy a jak z tym jest każdy widzi.
turku

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna