Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
legia1990 napisał(a):Szkoda meczu nie dlatego ze szczeliliśmy jedna bramkę mniej ale jak każdy zapewne kibic wie ze na Pucharze Polski się zarabia pieniądze. Im dalej rund w Pucharze Polski tym większa kasa. Mozę to brzy jak bym był materialista. Ale mowie to w imieniu dobra naszego klubu. Naprawdę wielka szkoda .
django napisał(a):Runda wiosenna skończyła się w czerwcu, z Pucharu odpadliśmy 24 marca. Widzisz jakiś związek między późniejszymi wynikami ligowymi, a pucharem? Bo ja tu nie widzę wytłumaczenia dla braku awansu. Nawet więcej, jest argument za tym, żeby grać w pucharze skoro jesienią szło nam lepiej niż wiosną. Co do napastników, to śmieszą mnie argumenty, że dwoma meczami w tygodniu można profesjonalnego piłkarza przemęczyć. Jak mamy się bać, że któryś z napastników będzie miał kontuzję i przez to nie awansujemy, to na pewno nie awansujemy. Bo zwyczajnie nie mamy na ten awans składu.
turku napisał(a):Mamy tak mało napastników że lepiej ich nie przemęczać. Poza tym nasi "profesjonalni" piłkarze nie są przygotowani do gry dwóch meczów w tygodniu. A związek przyczynowo skutkowy między słabymi wynikami a PP to zamknięcie stadionu i ogólne rozdupczenie atmosfery w klubie.
django napisał(a):Atmosferę rozwalił PP? Może rozwiń, bo ja myślałem, że poszło o kasę.
Pary 1/16 finału Pucharu Polski:
Flota Świnoujście - Jagiellonia Białystok
Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Śląsk Wrocław
Pogoń Szczecin - Legia Warszawa
Concordia Piotrków Trybunalski - GKS Bełchatów
Widzew Łódź - Zagłębie Lubin
Łódzki KS - Polonia Bytom
Znicz Pruszków - Polonia Warszawa
Wigry Suwałki - Korona Kielce
GKS Tychy - Lech Poznań
Ruch Zdzieszowice - Ruch Chorzów
Dolcan Ząbki - Wisła Kraków
OKS 1945 Olsztyn - Odra Wodzisław Śląski
GKP Gorzów Wielkopolski - Cracovia
KSZO Ostrowiec Świętokrzyski - Arka Gdynia
Górnik Zabrze - Lechia Gdańsk
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Piast Gliwice
django napisał(a):
Fajnych rywali mają Zdzieszowice i Tychy. Nie mówiąc już o meczu przyjaźni w Szczecinie, który mógł być rozegrany w Sosnowcu. Jakby przyjechał Ruch, Lech, czy Legia to żadne akcje "Pełny Ludowy" nie byłyby potrzebne. No ale, że treneiro postanowił odpuścić PP, żeby żaden grajek przypadkiem niczego sobie nie naciągnął, to za 2 tygodnie mamy niezwykle emocjonujący mecz z Turem Turek i 1000 ludzi na Ludowym.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników