Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
turku napisał(a):Nie trzeba płakać tylko się cieszyć. Puchar nam do niczego nie potrzebny. i tak go nie wygramy, kasy na tym nie zarobimy a tylko kłopoty mogą być jak w poprzednim roku.
turku napisał(a):Jakby podliczyć wszystkie zyski z pucharu odjąć od tego koszty stadionu oraz to co zafundował nam wojewoda to notabene wyszliśmy na minus. Racja byliśmy na drugim miejscu po rundzie jesiennej. Ale jak było w wiosennej? A wtedy tez był puchar. Poza tym z tak oszałamiającą liczba napastników lepiej ich nie przemęczać, któryś mógłby w pucharze dostać kontuzji i z awansu nici.
rossoneri napisał(a):nie chodzi mi nawet o ta czerwona kartke i wymuszenie karnego,ale przykladem jego slabych umiejetnosci jest akcja gdzie dostal pilke sam na sam i obronca byl pare metrow za nim i potrafil go dogonic i przeszkodzic mu w strzale ,takie akcje i marnowane szanse sa regularnoscia w wykonaniu niby pilkarza F , dlatego caly czas pisalem ,ze to slaby grajek ,ale cieszy mnie to ze w koncu prawie wszyscy sie na nim poznali:) walecznosci mu ne mozna odmowic ,ale 2 liga to duzo za wysokie progi dla niego i cieszy mnie ,ze Chojnacki tez to widzi:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack