Ja tam jestem zadowolony,ze pilkarze rezerwowi beda mogli sie pokazac i moze ktos z nich tak dobrze sie zaprezentuje,ze bedzie brany pod uwage przy wybieraniu podstwowej jedenastki w meczach ligowych. Wszystko zweryfikuje boisko.
MiChAs089 napisał(a):hehe a ile obstawiacie dzisiaj kibiców
1500-2000 prawdziwych Kibiców,jak wiadomo jak to u nas,jak przyjeżdzają goście to wszyscy chętni na Ludowy,ale jak zabraknie kibiców gości,to napinacze siedzą w domu i nie mają komu wrzucać wyzwisk,Taka jest prawda.
Przyłożył to się sędzia... Wrocław czeka ... Ale przynajmniej spokój z pucharem. Tylko najbardziej wkur**** mnie to że CI co kupili znowu maja lekko :/ Czemu zawsze Zagłębie jest poszkodowane :/ NIECH MI TO KTOS WYTŁUMACZY :/
PS: Panowie na krytej MOMENTAMI BAWILIŚCIE MNIE DO ŁEZ SWOIMI HASŁAMI I to jedyny plus tego meczu xD Lilo RUN RUN Zamknij oczy i biegnij:D:D A ta radosć jak kogoś tam przeszedł i te oklaski i okrzyki brawo to już wogóle nice
Lilo to zeczywiscie niewypal ,jezdziec bez glowy i powinni sie z nim rozstac jak najszybciej ,a za nego Ryndak ,Luczywek tez chyba powinien juz powiesic buty na kolku ,najlepszy chyba Bednar ,na plus Mielec i Folc ,Skrzypek o wiele bardziej pozyteczny bylby na prawej