Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
W Zagłębiu nie zagrają: Nigeryjczyk, Baba Shola, Adam Gawlik i Gruzin, Luka Khomasuridze. Po przeanalizowaniu sparingu z Unią Ząbkowice sztab szkoleniowy zrezygnował z dalszych testów tych piłkarzy. Ciągle z zespołem trenują: Bartłomiej Pacuszka (FC Twente), Arkadiusz Mróz (Gwarek Zabrze) i ukraiński bramkarz Aleksy Szlakotin (Dynamo Kijów).
dziejus napisał(a):Czeka nas to o czym pisałem w poprzednim sezonie.Łapanie się za głowy i okrzyki"qrwa,jak on tego mógł nie strzelić"Próbke dał (z całym szacunkiem)Bednar,w meczu z Zawiszą
dziejus napisał(a):Nie jesteś wyjątkiem,dlatego miło byłoby usłyszeć pare słów tytułem wyjaśnieniaW końcu jako podatnicy jesteśmy w 49 % udziałowcami tego klubu
dziejus napisał(a):"Sparingowy mecz pucharowy" pokazał wszystkim, że gdy braknie 2,3 zawodników to Zagłębie nie ma kim postraszyćA podobno skład jest już dopięty
yahaya 1906 napisał(a):Ja jestem zdecydowanie na TAK w sprawie transferu baby Sholi (?) , powodu podawać chyba nie muszę.
patrios91 napisał(a):yahaya 1906 napisał(a):Ja jestem zdecydowanie na TAK w sprawie transferu baby Sholi (?) , powodu podawać chyba nie muszę.
Troche za pozno bo z niego zrezygnowano mimo tego,ze Chojnacki tez byl na TAK.
Użytkownicy przeglądający ten dział: achter