Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez SO_1906 2010-07-29, 11:57 am

patrios91 napisał(a):
SO_1906 napisał(a):Na miejscu Kłody to ja bym się raczej zastanowił nad normalną pracą i odwieszeniu butów na kołek...

Łatwo powiedziec...trudniej zrobic ;-)

Ja mam pytanko odnosnie Pacuszki,Szlakotina i Baba Sholy. Jak prezentuja sie na treningach i czy sa jakies wstepne plany odnosnie tych zawodnikow ?

Ja akurat bardzo dobrze wiem, że jest to trudne, ale niestety trzeba niekiedy podjąć taką decyzję...
SO_1906

Postprzez mariusz76 2010-08-01, 1:58 pm

Baba Shola - Brać go bez namysłu (jeśli jest oczywiście taka szansa)!!! Jet niesamowity i ma ciąg na bramkę-myślę że takiego napastnika od dawna (bardzo dawna)nie mieliśmy!!! Bartłomiej Pacuszka I z teko chłopaka też będzie wielki pożytek.. A co do LILO to jest dla mnie porządnie ułożony piłkarz jeśli tego nie widzicie i wiecznie plujecie bzdurami na jego temat to albo macie jakieś uprzedzenia lub mało się znacie na piłce.(hehe POLSKIEJ piłce oczywiście hehehe)
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez patrios91 2010-08-01, 7:43 pm

Baba Shola,Pacuszka-zainteresowanie Mroz-negocjacje transferowe. ;-)
-> http://www.zaglebie.eu/gruzin-zagral-w- ... 2_890.html
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez dziejus 2010-08-01, 9:29 pm

Baba Shola to jest zawodnik który zwiększa nasze szanse na awans i to zdecydowanie.Po prostu ma instynkt napadziora i gra bez kompleksów.Jeżeli podpisze z nami kontrakt to jestem spokojny o awans i frekwencje na stadionie.Dlatego że zaczniemy wygrywac a bez prawdziwego napastnika nie ma co marzyć o awansie.BRAĆ GO-za wszelką cene :niezle:
dziejus

Postprzez patrios91 2010-08-02, 9:26 am

2 sierpnia 2010, 9:02:26 - slady
Dženan Hošić odchodzi z Zagłębia Sosnowiec

Bośniak Dženan Hošić za porozumieniem stron rozwiązał kontrakt z Zagłębiem Sosnowiec.

- Z takiego rozwiązania jestem zadowolony - powiedział Hošić. Zawodnik w sobotę obserwował z trybun wygrany 1-0 mecz z Zawiszą Bydgoszcz. Obrońca niebawem wybiera się do Bośni.

34-letni Hošić podczas ubiegłego sezonu zagrał w 31 meczach II ligi, zdobywając dwa gole.

źródło: własne / Sport
-> http://www.90minut.pl/news/130/news1304 ... owiec.html
patrios91

Postprzez patrios91 2010-08-02, 10:37 pm

Zagłębie chce Nigeryjczyka. Tylko ile Baba lat?
Marek Chojnacki, trener zespołu z Sosnowca chciałby postawić na Babę Shola
- Podoba mi się ten chłopak. W kadrze nie mam napastnika, który potrafi grać tyłem do bramki. W Polsce jest już od wiosny. Wcześniej trenował z młodą Wisła Kraków - mówi szkoleniowiec.

Chojnacki liczy, że Shola zajmie w drużynie miejsce młodzieżowca. - Z informacji jakie mamy wynika, że to rocznik 1990. Wiadomo jednak jak to jest z piłkarzami z Afryki. Musimy to potwierdzić na sto procent. Nie chcemy mieć potem nieprzyjemności w PZPN - podkreśla trener, który zrezygnował z testowanego Gruzina Luki Khomasuridze. Zdaniem Chojnackiego w Sosnowcu nie będzie też grał ukraiński bramkarz Aleksy Szlakotin.

- Musimy jeszcze zrobić przegląd kadry. Nie chce trzymać na ławce czy na trybunach chłopaków, którzy będą grali ogony, a to grozi niestety Dawidowi Ryndakowi, Mateuszowi Madejowi czy Rafałowi Bielawskiemu. Szkoda, że nie mamy drużyny rezerw, bo wtedy chłopcy mogliby się ogrywać pod naszym okiem - mówi trener. Dodajmy, że wczoraj z klubem rozstał się bośniacki obrońca Dzenan Hosić.

Źródło: Gazeta Wyborcza Katowice

-> http://www.sport.pl/sport/1,78978,82060 ... _lat_.html
Czyli prezes nie wynegocjowal...Szlaktonina. I co teraz to nie wiem....dlatego pospiech byl wskazany. Trzeba liczyc,ze rozpoczna sie kolejne testy.
patrios91

Postprzez mariusz76 2010-08-03, 12:06 pm

Jestem ciekaw jak ten problem rozwiążą - pewnie jak zwykle pójdą na łatwiznę i to odpuszczą... (jak to zawsze było z różnymi sprawami naszego klubu i bandą z PzpnU) :czerwona:
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2010-08-03, 5:09 pm

Czy ja dobrze pamietam ten napastnik Baba Shole grał w Wisle ME - to czy nie mozna
jego wieku i metryki skonsultowac z Tomkiem Kulawikiem - jeden telefon i wiadomo
Oczywiscie oryginalne dokumenty nalezy miec ale zawsze wczesniej mozna wiedziec
czy warto zabiegac o goscia.
A tak dla wiedzy to do kiedy to okno jest OTWARTE bo juz sie pogubiłem.
Pozdrawiam tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez dziejus 2010-08-03, 6:33 pm

Za kazdym razem gdy wchodze na strone,mam nadzieje,że w końcu zalatwili drugiego napastnika :twisted: Już tak czekam 3 sezon.Na napastnika z prawdziwego zdarzenia i na awans :redface: Okienko otwarte jest do końca miesiąca,ale nawet gdyby było otwarte do końca roku,to i tak chyba nie doczekam sie tego napadziora :redface: To już jest syndrom napastnika,podobnie jak w hokeju syndrom obrońcy :kiepsko:
dziejus

Postprzez patrios91 2010-08-03, 6:52 pm

Chojnacki jest na tak jesli chodzi o Shole wiec pozostaje tylko sprawdzenie dokumentow,a to moze potrwac. Bylo by to swietne rozwiazanie....mlodziezowiec w ataku walczacy o podstawowa jedenastke. Troche mnie wqrzaja negocjacje Mroza bo Gwarek Zabrze to nie Gornik Zabrze...transfer powinien byc jednodniowa formalnoscia.
patrios91

Postprzez dziejus 2010-08-03, 7:08 pm

Tylko z kim on ma walczyć o pierwszą jedenastke ? Folc i Baba, a piłeczki rozprowadza im Lachowski i wtedy przyjmuje zakłady,że awans pewny "na bank" :niezle:
dziejus

Postprzez GrubyPerez 2010-08-03, 10:20 pm

za oficjalną: "W Zagłębiu nie zagrają: Nigeryjczyk, Baba Shola, Adam Gawlik i Gruzin, Luka Khomasuridze. Po przeanalizowaniu sparingu z Unią Ząbkowice sztab szkoleniowy zrezygnował z dalszych testów tych piłkarzy. Ciągle z zespołem trenują: Bartłomiej Pacuszka (FC Twente), Arkadiusz Mróz (Gwarek Zabrze) i ukraiński bramkarz Aleksy Szlakotin (Dynamo Kijów)."
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez dziejus 2010-08-03, 10:28 pm

Żal dupe ściska.Trener chwali Babe ale pewnie kasiorki tyle co kot nasrał i analiza wypadła po myśli prezesa i właściciela a nie trenera,ktory zmuszony będzie grać kalekami(dosłownie i w przenośni) :kiepsko: Nie dziwie się słabej frekwencji bo i na co przychodzić ? Na jednego Lachowskiego i 10 wyrobników ? :redface:
dziejus

Postprzez pyla 2010-08-03, 10:39 pm

GrubyPerez napisał(a):za oficjalną: "W Zagłębiu nie zagrają: Nigeryjczyk, Baba Shola, Adam Gawlik i Gruzin, Luka Khomasuridze. Po przeanalizowaniu sparingu z Unią Ząbkowice sztab szkoleniowy zrezygnował z dalszych testów tych piłkarzy. Ciągle z zespołem trenują: Bartłomiej Pacuszka (FC Twente), Arkadiusz Mróz (Gwarek Zabrze) i ukraiński bramkarz Aleksy Szlakotin (Dynamo Kijów)."

To Ja już nic nie rozumiem jeszcze wczoraj Chojnacki chwalił Shole a dzisiaj nagle mu się nie podoba / chyba że metryka coś się nie zgadza ale o tym trzeba jasno napisac/ coś pachnie mi tu wielką ściemą.
pyla

Postprzez tymin 2010-08-03, 11:17 pm

nie sądzę, żeby Baba chciał jakoś dużo hajsu :)
tymin

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna