Ze strony Zawiszy
Odnośnie zakazu wyjazdowego do Sosnowca - wczoraj krótko przed północą, po naszym stanowczym żądaniu poszło pismo do PZPN z odwołaniem. Pozostaje nam teraz czekać na decyzję.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
kiboll napisał(a):Ze strony Zawiszy
Odnośnie zakazu wyjazdowego do Sosnowca - wczoraj krótko przed północą, po naszym stanowczym żądaniu poszło pismo do PZPN z odwołaniem. Pozostaje nam teraz czekać na decyzję.
patrios91 napisał(a):kiboll napisał(a):Ze strony Zawiszy
Zawisza ma zakaz wyjazdow czy my zakaz przyjezdnych
patrios91 napisał(a):kiboll napisał(a):Ze strony Zawiszy
Zawisza ma zakaz wyjazdow czy my zakaz przyjezdnych
Adam1906 napisał(a):danielos09, twój nick to ilość twoich lat życia? Przestań pier... kibicu sukcesuJakby Zagłębie awansowało do OE, to tacy jak ty zapełniliby Stadion Ludowy na maxa. Jak coś nie idzie, to "ścierwo"... Coś ci powiem łajzo: ścierwo to twój ojciec zrobił
Bez odbioru
SO_1906 napisał(a):Adam1906 napisał(a):danielos09, twój nick to ilość twoich lat życia? Przestań pier... kibicu sukcesuJakby Zagłębie awansowało do OE, to tacy jak ty zapełniliby Stadion Ludowy na maxa. Jak coś nie idzie, to "ścierwo"... Coś ci powiem łajzo: ścierwo to twój ojciec zrobił
Bez odbioru
Jakie OE ty wielki kibicu....
Miuzik18 napisał(a):A bilety Bedą kosztowały jak zwykle 10 zl
POZDRO DLA WSZYSTKICH ZAGŁĘBIAKÓW
jp1906jp1906 napisał(a):ja jestem z Zagłębiem na dobre i na złe na każdy mecz przychodze i dopinguje klub mam nadzieje że ty też jesteś z Zagłębiem na dobre i na złe!!!
poketron napisał(a):Mam pytanie czy na ten sezon trzeba miec karty kibica?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników