Stanowił dobrą parę z Ryndakiem.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
dziejus napisał(a):A do tej pory informacje ktore przekazywał marutek1 były wiarygodne i sprawiały wrazenie że są z pierwszej rękiWięc trzeba mu wierzyć.Niestety
kiboll napisał(a):A po co unas murzyn trenuje to juz naszych chlopakow nie mamurzyny nam potrzebne
dramat.Piłkarzy pelno naszych rowniez utalentowanych to nam babe zapodaja.
LucasUSA napisał(a): Jakos dziwnie nagle niektorzy pokochali talent Lilo.
LucasUSA napisał(a): Jakos dziwnie nagle niektorzy pokochali talent Lilo.
kiboll napisał(a):A po co unas murzyn trenuje to juz naszych chlopakow nie mamurzyny nam potrzebne
dramat.Piłkarzy pelno naszych rowniez utalentowanych to nam babe zapodaja.
kiboll napisał(a):Tak panowie dajmy szanse naszym a nie murzynow nasprowadzac i tyle.Uwazam ze jeden jakis Polski kopacz czy wychowanek sie znajdzie zamiast czarnego najemnika to jest moje zdanie i mam prawo do tego.Niech wraca do Katowic tam jest miejsce
patrios91 napisał(a):kiboll napisał(a):Tak panowie dajmy szanse naszym a nie murzynow nasprowadzac i tyle.Uwazam ze jeden jakis Polski kopacz czy wychowanek sie znajdzie zamiast czarnego najemnika to jest moje zdanie i mam prawo do tego.Niech wraca do Katowic tam jest miejsce
Nie widze roznicy miedzy czarnoskorym pilkarzem,a bialoskorym i przypominam,ze najemnikow jest 3/4 skladu i takze innych narodowosci. Jesli pokaze sie na treningach,a w meczach bedzie strzelal bramki to nie mam nic przeciwko jak u kazdego napastnika. Teraz pokazujesz,ze do Katowic to ty sie nadajesz.
kiboll napisał(a):Nie nie murzyn nigdy u mnie asem nie był i nie bedzie.Ja wyznaje zasade jak chlopacy z drugiego forum.Zagłębie biala druzyna Zagłębie biała druzyna i to tylko tyle.Moze i strzelac bramek ile chce dalej twierdze nasi sa lepsi.
kiboll napisał(a):Nie nie murzyn nigdy u mnie asem nie był i nie bedzie.Ja wyznaje zasade jak chlopacy z drugiego forum.Zagłębie biala druzyna Zagłębie biała druzyna i to tylko tyle.Moze i strzelac bramek ile chce dalej twierdze nasi sa lepsi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników