Modernizacja Stadionu Ludowego !

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Re: ...

Postprzez Franz 2003-11-03, 7:28 pm

Krawiec napisał(a):To na czym siedzimy to ruina :?: :?: :?:

Nie wspaniały stadion z XXI wieku. Przecież to przestarzałe daleko oddalone od murawy trybuny. Dobrze że chociaż są krzesełka.
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

...

Postprzez Krawiec 2003-11-03, 8:44 pm

Wytłumacz mi czym się różni to:

http://www2.zaglebie.sosnowiec.pl/galer ... 02/009.jpg

Od pierwszej kondygnacji np tego:

http://www.sulechow.net/~athlon/picture ... tade03.jpg

Jak dla mnie tylko tym, że pod trybuną Zagłębia na której siedzimy jest ziemia.

Wystarczy wybudowac drugi poziom i mamy trybune na przyzwoitym europejskim poziomie.

No chyba, że koniecznie chcemy czekać na nierealne 80 milionów i w 2015 albo 2020 odrazu wybudować stadion XXI wieku .

Myślenie wszystko na najwyższym poziomie albo nic , jak dla mnie oznacza długo, długo nic.

Przesunięcie murawy 10 metrów w stronę tybuny , którą proponuje w pierwszej kolejnosci zmodernizowac poprzez inicjatywę stowazryszenia utworzonego konkretnie pod tą rzecz , nie jest chyba problemem ?

Równolegle klub moze starać się o środki na super trybune za 20 mln od strony pawilonu.

Z jednej strony postawa Wojtka czyli po co remontować stadion skoro jest bezrobocie i ubustwo , a z drugiej postawa remontujmy ale na poziomie XXI w ale to nierealne, czyli witamy w Polsce . Ufff, co za dzień, cza się napić ?
Krawiec

Postprzez WOJTEK 2003-11-03, 8:47 pm

PRÓBUJĘ TYLKO NAPISAĆ,ŻE SĄ WAŻNIEJSZE SPRAWY NIŻ STADION.PÓKI CO MAMY 3 LIGĘ I NIE MA SZANS NA ROZBUDOWĘ.A TY SNUJESZ TU NIEREALNE WIZJE.KASA NIE ROŚNIE NA DRZEWACH.JA TEŻ BYM CHCIAŁ STADION CHOLERA WIE JAKI.ALE SAMO CHCIEJSTWO NIC NIE DA.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez bankier 2003-11-03, 8:59 pm

niech zacznie się od transparentu! :wink:
bankier

...

Postprzez Krawiec 2003-11-03, 9:08 pm

WOJTEK napisał(a):PRÓBUJĘ TYLKO NAPISAĆ,ŻE SĄ WAŻNIEJSZE SPRAWY NIŻ STADION.PÓKI CO MAMY 3 LIGĘ I NIE MA SZANS NA ROZBUDOWĘ.A TY SNUJESZ TU NIEREALNE WIZJE.KASA NIE ROŚNIE NA DRZEWACH.JA TEŻ BYM CHCIAŁ STADION CHOLERA WIE JAKI.ALE SAMO CHCIEJSTWO NIC NIE DA.

A opole jaką ma lige ? Czy ty uwazasz, że ja pisze to wszystko tylko dla pisania ? Wiem jak to zrobić i znam ludzi , którzy zajmują się zawodowo pozyskiwaniem publicznego keszu ( np moja żona ). Sam tez mam w tym temacie pojęcie ale chodzi mi o to zeby pozyskac profesjonalistów kibiców.

Jeśli uważasz, że nie warto spróbować to twoja sprawa ale łaskawie pozwól zrobic to innym. Chyba nie jesteś najlepszym przyjacielem ogrodnika ?
Krawiec

Postprzez WOJTEK 2003-11-03, 9:16 pm

JASNE.WYRWIECIE.POWODZENIA.A MOZE TY JESTEŚ MALWERSANT? :lol: :lol: :wink:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez bankier 2003-11-03, 9:16 pm

Krawiec - rób swoje! bo z wiatrakami nie ma sensu walczyć! zawsze znajdzie się ktoś kto będzie się bał tego, ze drugiemu się uda! ot taki mamy naród! :wink:
bankier

Postprzez WOJTEK 2003-11-03, 9:19 pm

bankier napisał(a):Krawiec - rób swoje! bo z wiatrakami nie ma sensu walczyć! zawsze znajdzie się ktoś kto będzie się bał tego, ze drugiemu się uda! ot taki mamy naród! :wink:
ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ,KLAKIERZE.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez bankier 2003-11-03, 9:23 pm

zapomniałeś dodać pozdr amstat! (vide temat o siatkarkach) - a swoją drogą to bardzo ciekawe, ze kiedy mamy różne zdania na pewne temat wzywasz na pomoc amstata (czy chodzi o wsparcie???)

a swoją drogą - to najlepiej żeby było tak jak jest - co nie wojtek? bo przez przypadek moze być lepiej!
bankier

Postprzez Krawiec 2003-11-03, 9:26 pm

WOJTEK napisał(a):JASNE.WYRWIECIE.POWODZENIA.A MOZE TY JESTEŚ MALWERSANT? :lol: :lol: :wink:

Jeśli malwersacja to pozyskiwanie funduszy na kształcenie ubogiej młodzieży, to jesteśmy malwersantami
Krawiec

Postprzez WOJTEK 2003-11-03, 9:27 pm

NIKOGO NIE WZYWAM NA POMOC.SAM SOBIE ŚWIETNIE Z TOBĄ PORADZĘ .A ŻE POZDRAWIAM KOLEGĘ ? TY ICH CHYBA NIE MASZ SKORO NIKT CIĘ NIE POZDRAWIA.SKORO ODPOWIADA CI ROLA CZYJEGOŚ GIERMKA?TWÓJ WYBÓR.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH MOICH KOLEGÓW.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez lukes 2003-11-03, 11:48 pm

ZGODA BUDUJE...... :D
POZDRAWIAM WOJTKA I BANKIERA, KRAWCA I AMSTATA, WSZYSTKICH MOICH KOLEGOW I WROGOW AAA I TYCH CO MNIE TEZ POZDROWIA :D

czy znajdzie sie chociaz jeden temat, gdzie kibice Zaglebia sie nie pokloca?

Krawiec fajny pomysl nie wiem czy nie za ambitny jak na to forum.
Zastanawiam sie tylko dlaczego wiekszosc pisze ze z kibicami nikt sie nie liczy?? czyzby kibice nie mieli prawa glosowac? na pewnio znajdzie sie parunastu radnych (z roznych opcji) ktorzy nie pogardza kilkoma tysiacami glosow - popatrzcie na wodzislaw - mieli nawet swoja liste wybocza. Mysle ze w Sosnowcu sa wieksze tradycje pilkarskie i kibicowksie niz w jakis tam wodzislawiu

powodzenia

ps. nie mam zamiaru sie stowarzyszac :D

PS. OSWIADCZAM ZE NIE JESTEM NICZYIM GIERMKIEM
lukes
no spin

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2003-11-04, 1:23 am

Niestety Krawiec żyjesz człowieku w nieraealnym świecie. Bo jak byś żył to wiedziałbyś że miasto chce wyemitować w najbliższych latach obligacje na 100 mln złotych które przeznaczy na inwestycje - ale nie na stadion bo temu miastu potrzeba innych rzeczy np. dobrych dróg i terenów uzbrojonych pod inwestycje.

O Marsylii lepsiej nie pisz jak nie wiesz . Dla twojej śwaidomości jest to drugie pod względem zamożności i wielkości miasto we Francji - bieda tam jest ale tylko w kilku dziuelnicach arabskich.

Poza tym z tobą nie ma się co kłócić i może to dobrze że nie chcesz sam chodzić po sponsorach i całe szczęście bo twoje pomysły nie dośc że są nierealne to i niedorzeczne. Dalej sobie wymyślaj plany stadionu oglądaj piękne zdjęcia i bujaj w obłokach.

I jak tak przeglądałeś te stadiony to nie okazało się że wiekszość z nich jest prywatna a nie miejska. No ale przecież ty zawsze wiesz o czym piszesz i doskonale się na wszystkim znasz.

I kończę ten temat bo z tobą nie można podyskutować bo wszystko wiesz i na wszystkim się znasz.

jak już coś przeczytasz np. o Marsylii to doczytaj do końca albo weź na wstrzymanie i nie pisz głupot bo się ośmieszasz
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2003-11-04, 1:27 am

No i jeszcze jedno jak twierdzisz że nasz stadion jest ruiną to po co na Zagłębie chodzisz. Idź tam gdzie nie ma ruiny jest światło dach i wszyskie inne duperele. A tak prawdęmówiąc to siedzisz na własnej dupie ale skoro to ruina to już tylko twoja sprawa - polecam wizytę u urologa
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez WOJTEK 2003-11-04, 6:28 am

RACZEJ GASTROLOGA. :lol: :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice