Marek Adamczyk - były prezes Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Marek Adamczyk nowym Prezesem Zagłębia

Postprzez peterrabit3 2010-07-20, 10:52 am

Panie Prezesie
Czy w chwili obecnej(comarch) zmienila sie wizja na sezon 2010 2011? Pytam czy Celem Zaglebia jest awans o klase wyzej...
A moze to zwykla asekuracja ze strony wlodarzy klubu ( czyli jak sie uda- fajnie jak nie - nic sie nie stalo bo nie obiecywalismy)to w takim razie po co byl kontrakt Folca?
Kiedy zapadna ostateczne decyzje w sprawie skladu na ten sezon?
Z gory dziekuje za odpowiedz
Z wyrazami szacunku
peterrabit3

Postprzez PawełK 2010-07-20, 11:59 am

Piotreq_Sc napisał(a):
peterrabit3 napisał(a):Panie Prezesie
Czy w chwili obecnej(comarch) zmienila sie wizja na sezon 2010 2011? Pytam czy Celem Zaglebia jest awans o klase wyzej...
A moze to zwykla asekuracja ze strony wlodarzy klubu ( czyli jak sie uda- fajnie jak nie - nic sie nie stalo bo nie obiecywalismy)to w takim razie po co byl kontrakt Folca?
Kiedy zapadna ostateczne decyzje w sprawie skladu na ten sezon?
Z gory dziekuje za odpowiedz
Z wyrazami szacunku

chyba moge ci odpowiedziec na na twoje pytanie odnoscie skladu - 28 jest prezentacja zawodnikow w hali DorJan . Przyjdz a sie na 100 procent dowiesz :)

Chyba będzie problem bo wydaje mi się, że kolega, którego cytujesz jest na emigracji...
PawełK
pyszałek

Postprzez dziejus 2010-07-21, 6:31 pm

PANIE PREZESIE.Coś sie Pan uparł z tymi prawymi pomocnikami :kiepsko: Lewych,jak na lekarstwo,w napadzie jeden Folc,jeden bramkarz.A już słysze że kolesiostwo wraca :redface:
dziejus

Postprzez MrCricket 2010-07-22, 6:05 pm

Robson_sc napisał(a):, więc nie wiem gdzie tu niby mamy taki nadmiar prawych pomocników. Już nie mówię, że o składzie decyduje bardziej trener niż Prezes.

Przepraszam za OT.

Są już Lilo,Ryndak, a Bednar i Filipowicz też często grywali na prawym skrzydle.
MrCricket

Postprzez pelepapa 2010-07-22, 6:53 pm

Lilo w zeszlym sezonie malo co pograł, a Ryndak prawie wcale. Bednar natomiast nie jest aż tak szybki i przebojowy jak Dawid. Dajmy mu szanse gdyż jego druzyny w poprzednich sezonach awansowaly. Kolesiostwo to by bylo jakby zatrudnił Rafała Baczyńskiego lub Karola Staweckiego :)
pelepapa

Postprzez django 2010-07-22, 7:47 pm

Robson_sc napisał(a):Filip to jest napastnik nie pomocnik, na skrzydle grał trochę na siłę. Lilo to wogole nie jest piłkarz, przynajmniej jak wchodził to na niego nie wyglądał. Zostaje Bednar, który przy absencjach Arka może ze Strojkiem rywalizować również na obronie i Dawid, który jest dość uniwersalny. Jak dla mnie Dede spokojnie się Zagłębiu przyda, a o kolesiostwie mam takie samo zdanie jak Kolega powyżej. No ale ok wróćmy do meritum tematu.

Filip to jest pomocnik, który w ataku zaczął grać na siłę, bo Zagłębie nie miało napastników. Lilo łapie formę, przynajmniej w sparingach. Skrzypek uniwersalny? To na jakiej jeszcze pozycji grał w Zagłębiu oprócz prawej pomocy?
django

Postprzez MrCricket 2010-07-22, 8:11 pm

Tochel przez krótką chwilę próbował Skrzypka na prawej obronie, ale szło mu bardzo słabo. Wiem, że zboczyliśmy z tematu a prezes składu nie ustala, ale miejmy nadzieję, ze prezes to czyta, bo na lewej stronie, jeśli odejdzie Pietrzak będzie zbyt mała konkrencja. Poza tym na boisku MUSI być 2 młodzieżowców (1990 r i młodsi), a ten Ukrainiec na bramce mnie jakoś nie przekonuje.
MrCricket

Postprzez django 2010-07-22, 8:39 pm

patrios91 napisał(a):Wigor nie ten wiec moze i dorownac poziomem do konkurentow,ale z pewnoscia ich nie przewyzsza

Tego bym mu raczej nie zarzucał, bo zawsze był profesjonalistą i jak podaje ofi testy medyczne pokazały, że jest chyba najlepiej przygotowany fizycznie do sezonu. Problem nie w tym, że jest za słaby, tylko że mnożymy etaty nie mając podobno na to kasy.
django

Postprzez django 2010-07-22, 8:52 pm

Bez przesady z tym grzaniem ławy. Poza tym odnoszę się do testów medycznych, w których wypadł najlepiej z całej drużyny.
django

Postprzez August 2010-07-22, 8:58 pm

patrios91 napisał(a):Jak juz cos komus nie pasuje to prezes bardzo szybko milknie...to mi sie nie podoba.

To posunięcie Prezesa w zaistniałej sytuacji można traktować niegatywnie. Niemniej na oceny jeszcze przyjdzie czas. Oby tylko nie zaczął zatrudniać innych kolegów z podwórka.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez patrios91 2010-07-22, 9:02 pm

August napisał(a):
patrios91 napisał(a):Jak juz cos komus nie pasuje to prezes bardzo szybko milknie...to mi sie nie podoba.

To posunięcie Prezesa w zaistniałej sytuacji można traktować niegatywnie. Niemniej na oceny jeszcze przyjdzie czas. Oby tylko nie zaczął zatrudniać innych kolegów z podwórka.

Lewa pomoc i lewa obrona, 2ch napastnikow,Slawek Pach,Bramkarz. Czy mnie wzrok nie myli czy juz mamy 22 lipca :!:

zimek napisał(a):panowie mielismy tu zadawac pytania i pokazywac swoje pomysly prezesowi a wy tu gadki kto ma grac albo zostac nara

To nie jest chat z prezesem tylko forum.

EDIT:
August napisał(a):
zimek napisał(a):panowie mielismy tu zadawac pytania i pokazywac swoje pomysly prezesowi a wy tu gadki kto ma grac albo zostac nara

Pytanie brzmi, czy zatrudnienie Skrzypka w obecnej sytuacji kadrowej i finansowej klubu mamy trakotwać jako przejaw pewnego rodzaju nepotyzmu ze strony Pana Prezesa ?

...I czy pan prezes ma zamiar milczec jak poruszane sa niewygodnie dla niego kwestie bo jak tak to forum z prezesem jest bez sensu.
Ostatnio edytowano 2010-07-22, 9:09 pm przez patrios91, łącznie edytowano 1 raz
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez August 2010-07-22, 9:06 pm

Pytanie brzmi, czy zatrudnienie Skrzypka w obecnej sytuacji kadrowej i finansowej klubu mamy trakotwać jako przejaw pewnego rodzaju nepotyzmu ze strony Pana Prezesa ?
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez dziejus 2010-07-23, 8:12 pm

Kadra skompletowana,sponsor załatwiony.Kilka pytań konkretnych padło :niezle: Nie wiem,czy Prezes obraził sie na nas,bo były zbyt dociekliwe,niewygodne i merytoryczne ? Czy wracamy do chytrego"cichosza" :kiepsko:
dziejus

Postprzez DHSB 2010-07-24, 1:00 am

A ja zwracam się do pana Prezesa z zapytaniem(na wcześniejszy post Pan nie odpowiedział więc może teraz się uda).
Czy wie Pan może:
- kto rozmawiał z naszej strony(klub, MOSiR, urząd) w sprawie wynajmu stadionu Ruchowi Chorzów?
- kto wystąpił z inicjatywą wynajmu Stadionu Ludowego(Chorzów czy Sosnowiec)?
- czemu cena wynajmu była o połowę niższa niż stadionu Widzewa?
- jakie jest Pana zdanie na temat wynajmu(powinniśmy go wynająć czy nie)?

Dla przypomnienia Ruch będzie grać na 100% na swoim stadionie a nie u nas. // Smazu
DHSB

Postprzez DiveRss 2010-07-24, 12:59 pm

DHSB napisał(a):A ja zwracam się do pana Prezesa z zapytaniem(na wcześniejszy post Pan nie odpowiedział więc może teraz się uda).
Czy wie Pan może:
- kto rozmawiał z naszej strony(klub, MOSiR, urząd) w sprawie wynajmu stadionu Ruchowi Chorzów?
- kto wystąpił z inicjatywą wynajmu Stadionu Ludowego(Chorzów czy Sosnowiec)?
- czemu cena wynajmu była o połowę niższa niż stadionu Widzewa?
- jakie jest Pana zdanie na temat wynajmu(powinniśmy go wynająć czy nie)?

Dla przypomnienia Ruch będzie grać na 100% na swoim stadionie a nie u nas. // Smazu

Mecz z AustriÄ… zostanie rozegrany przy Cichej!

Mamy dobrą wiadomość dla naszych kibiców. Mecz w trzeciej rundzie eliminacyjnej Ligi Europejskiej pomiędzy Ruchem Chorzów a Austrią Wiedeń zostanie rozegrany przy Cichej!

Wcześniej UEFA nie dopuściła stadion w Chorzowie do kolejnych faz eliminacyjnych. Jednakże wizyta delegata z Macedonii Nikoly Kostowa na meczu z Vallettą i sporządzony nowy raport zmienił decyzję. Delegat był zadowolony z postępów prac przy Cichej.

Mecz z Austrią Wiedeń zostanie rozegrany 29 lipca prawdopodobnie o godz. 18:30. Serdecznie zapraszamy wszystkich kibiców na emocje pucharowe przy Cichej!

Źródło:
http://www.ruchchorzow.com.pl/

P.S Smazu wiem że napisałeś ale chciałem kolegę upewnić że się nie mylisz :P
DiveRss

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack