Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Piotreq_Sc napisał(a):Mogl by ktos podeslac link do hat tricka z udzialem naszego Prezesa? z gory dziekuje, ja szukalem i nie moge znalesc
Swoja droga panie prezesie popieram tą jak i identyczna odpowiedz jak w programie Hat-Trick..czyli najpierw mocne fundamenty,by pozniej wraz z awansem nie spasc z I ligi z powodow finansowych. Najpierw trzeba "wyprac brudy" po Pawle Hytrym i przedewszystkim uregulowac zaleglosci wobec zawodnikow. Ciekawi mnie projekt rozbudowy Ludowego poprzez budowanie stopniowo pojedynczych trybun bez koniecznosci przeprowadzki na inny stadion. Czy to znowu obietnice przedwyborcze czy wreszcie jaki konkret ze strony miasta? Swoja droga chce doczekac takich czasow,by aby sponsorowac Zaglebie trzeba bylo zaplacic "konkretne" pieniadze.
Sir napisał(a):Kto przyciągnął tego nowego inwestora do klubu???? Miasto z prezydentem na czele, Pan Prezes czy współwłaściciel Szatan?
Piotreq_Sc napisał(a):Mogl by ktos podeslac link do hat tricka z udzialem naszego Prezesa? z gory dziekuje, ja szukalem i nie moge znalesc
bbartek napisał(a):Ważne, że COMARCH jest i można i trzeba to wykorzystać w rozmowach z innymi firmami.
rossoneri napisał(a): dla nas kibicow Hosic to nadal najlepszy i nie do zastapienia obronca
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack