August napisał(a):Kpijcie sobie. Jak Myster "cunning" przywiezie ze sobą sponsorów i wzmocnienia to Wam oko zbieleje
No zbieleje...jak przeczytam to info to od razu oslepne.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):Kpijcie sobie. Jak Myster "cunning" przywiezie ze sobą sponsorów i wzmocnienia to Wam oko zbieleje
August napisał(a):tiktak napisał(a):Myślenie życzeniowe po ang. wishfull thinking. Pozostanie mi się przypomnieć po kolejnym straconym sezonie.No chyba że Chojnacki przejdzie samego siebie.
Moje "pobożne życzenie" jest takie abyś tiktak po prostu nie miał racji.
tiktak napisał(a):Zdziwiłbyś się, ale moje też.
Z tym że ja dopuszczam np. taką sytuację - koledzy prezesa z boiska stawiają się trenerowi (w końcu obcy) a może nawet zwalniają.
August napisał(a):Materiał o Zagłębiu od ok. 4:28 :
http://www.tvp.pl/katowice/informacyjne ... ca/2054209
Zwracam uwagę na wypowiedź Jaskierni, iż Miasto ma już swoich przedstwicieli w RN
August napisał(a):tiktak napisał(a):Zdziwiłbyś się, ale moje też.
Z tym że ja dopuszczam np. taką sytuację - koledzy prezesa z boiska stawiają się trenerowi (w końcu obcy) a może nawet zwalniają.
tiktak napisał(a):Podyskutujemy jak Ci zejdzie mgiełka sprzed oczu. Wypisujesz bzdety w stylu prymusa z przedszkola.
NHK12 napisał(a):Witam, z tego co sie orientuje ( rozmowa z pracownikiem Budeconu ) to nie podpisano nowej umowy sponsorskiej . Zatem na koszulkach mamy wakat . Co z Cargillem -niby jestpoZdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: kanciak