Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):Mamy środę 30 lipca. Ciekawe czy w końcu podwyższenie kapitału zostanie sformalizowane czy też Górski zaś dostanie migreny czy coś w tym rodzaju.
PawełK napisał(a):August napisał(a):Mamy środę 30 lipca. Ciekawe czy w końcu podwyższenie kapitału zostanie sformalizowane czy też Górski zaś dostanie migreny czy coś w tym rodzaju.
...czerwca
August napisał(a):PawełK napisał(a):August napisał(a):Mamy środę 30 lipca. Ciekawe czy w końcu podwyższenie kapitału zostanie sformalizowane czy też Górski zaś dostanie migreny czy coś w tym rodzaju.
...czerwca
A bo ja dopiero do maja dopiero doszedłem, czerwiec z lipcem jeszcze mi się myli![]()
![]()
patrios91 napisał(a):marutek1 napisał(a):Panowie kto za tego fajansiarza!!!!Wiem że powiecie że każdy tylko nie on ale KTO?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niedawno sam twierdziles,ze prezesem bedzie Marek Adamczyk wiec nie wiem skad to pytanie. Janek Urban tez roboty nie znalazl,a pogadac zawsze mozna.
marutek1 napisał(a):Sprawdziło się?
August napisał(a):A nie mówiłemJuż zmiana niusa:
"Nowym członkiem zarządu Zagłębia Sosnowiec i kandydatem na stanowisko prezesa został wychowanek i były piłkarz naszego klubu Marek Adamczyk"
hytry pewnie oderwać się od stołka nie może.
zag23 napisał(a):To mnie cieszy idzie młodość, chłopak z D.G.
August napisał(a):Dla mnie to on może być i z Batorego. Ma być przede wszystkim KOMPETENTNY.
zag23 napisał(a):est kompetentny bardziej niż Hytry.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników