Przyszłość Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Przyszłość Zagłębia

Postprzez SO_1906 2010-06-15, 9:20 pm

Darian napisał(a):Dziejus skoro chcesz w to gówno dalej brnąć i lubisz jak nas wszyscy jebią to bardzo proszę głosuj na kolesi z po a zapewniam że Zagłębie będzie miało zawsze pod górkę. Bo tak naprawdę to niewiele się zmieniło od nakręcenia "Piłkarskiego Pokera". Zmienili się tylko ci co rozdają karty.

Odpowiadając na twoje pytanie Komorowski to gość o takiej samej charakterystyce osobowej co Łukaszczyk.Bez kompetencji,jakkiekolwiek wiedzy i gówno mający wspólnego z Sosnowcem podobnie jak całe ugrupowanie kaczora Donalda. O Pięcie jako reprezentancie Sosnowca i Zagłębia już nawet nie wspominam bo każdy sie przekonał co to za typ. :twisted:

A klimaty nie te, oj nie te :lol:

Co ten Kaczyński ci z głową zrobił, Matko Boska....
SO_1906

Postprzez pyla 2010-06-15, 9:22 pm

Darian - a Kaczynski czy Napieralski co maja wspólnego z Sosnowcem ? Co Ty człowieku porównujesz Komorowskiego z jakimś Łukaszczykiem człowieku wyluzuj , a co do kompetencji i wiedzy to nie obrażaj człowieka któremu do pięt nie dorosłeś.
pyla

Postprzez patrios91 2010-06-15, 9:28 pm

Co to q*wa debata? Temat brzmi Przyszlosc Zaglebia,a sprawa jak widac(ja bym ja rostrzygal sadownie)jest juz zakonczona.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez SO_1906 2010-06-15, 9:36 pm

patrios91 napisał(a):Co to q*wa debata? Temat brzmi Przyszlosc Zaglebia,a sprawa jak widac(ja bym ja rostrzygal sadownie)jest juz zakonczona.

Ale wiesz, to trzeba byłoby załatwić dobrego prawnika itp. A gdzie tam ci prezes na swój klub wyłoży 3 tyś złotych..... Toż to kupa kasy
SO_1906

Postprzez patrios91 2010-06-15, 9:42 pm

SO_1906 napisał(a):
patrios91 napisał(a):Co to q*wa debata? Temat brzmi Przyszlosc Zaglebia,a sprawa jak widac(ja bym ja rostrzygal sadownie)jest juz zakonczona.

Ale wiesz, to trzeba byłoby załatwić dobrego prawnika itp. A gdzie tam ci prezes na swój klub wyłoży 3 tyś złotych..... Toż to kupa kasy

Nie mowiac o stratach nie liczac organizacji ok. 30 tys zl na mecz. Skoro Wisla i Cracovia spokojnie mogly rozgrywac mecze i nikt sie nie czepial do organizacji,a raczej wspolorganizacji to sprawa Zaglebia o odszkodowanie byla by zapewne wygrana. Tylko komu sie chce ciagac po sadach. U nas wola jak sama im kasa wpada do kieszeni.
patrios91

Postprzez Darian 2010-06-15, 9:47 pm

SO_1906 napisał(a): Co ten Kaczyński ci z głową zrobił, Matko Boska....

SO czytaj ze zrozumieniem w szczególności ostatnie zdanie które napisałem. :kiepsko:
Łatwo komuś przyszyć naszywkę i wrzucić go do jednego wora bo tak mu łatwiej zrozumieć świat

Dalej wątku nie kontynuje bo polityka będzie zawsze budziła pewne namiętności. Temat jest o przyszłości Zagłębia i proponuje do niego wrócić bo Szatan i Hytry ciągną nas na same dno i to powinno budzić nasze zaniepokojenie. A świata kijem i tak się nie zawróci.
Darian

Postprzez SO_1906 2010-06-15, 9:50 pm

patrios91 napisał(a):
SO_1906 napisał(a):

Nie mowiac o stratach nie liczac organizacji ok. 30 tys zl na mecz. Skoro Wisla i Cracovia spokojnie mogly rozgrywac mecze i nikt sie nie czepial do organizacji,a raczej wspolorganizacji to sprawa Zaglebia o odszkodowanie byla by zapewne wygrana. Tylko komu sie chce ciagac po sadach. U nas wola jak sama im kasa wpada do kieszeni.

Patrząc na kondycje finansową Zagłębia i firm tego belzebuba łatwo można wywnioskować, że sukcesu to nie przyniesie. Ale... on sie chyba tym nie martwi no nie?
SO_1906

Postprzez August 2010-06-16, 7:35 am

"Wszystko wskazuje na to, iż już niedługo współudziałowcem Zagłębia zostanie gmina Sosnowiec. Klub dostarczył do Urzędu Miasta niezbędne dokumenty i jest coraz bliżej do finalizacji tego przedsięwzięcia. Od początku tygodnia nad umową pracują notariusze"

Kaziu nie ma wyjścia. Jego ulubiony śląski przyjaciel czyli Prezydent Katowic również zamierza wejść nową spółkę - Gieksę. Decyzja w Katowicach już zapadła.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez mariusz76 2010-06-16, 6:15 pm

Coś mi się wydaję że my kibice(zwykli obywatele) czegoś nie wiemy, każdy ucieka i rozwiązują kontrakty. Powiem tak po emisji sportu na TVP3 "COŚ TU ŚMIERDZI"
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez Onslow 2010-06-16, 8:33 pm

Może się ktoś ze mną nie zgodzić ale kluby które są sponsorowane przez prywatnych sponsorów "stoją" lepiej niż te w których jest miasto lub polityka (no może poza paroma wyjątkami ale wydaje mi się że to tak jak w polityce jest tylko do czasu, bardziej stabilniejsi są sponsorzy).
A u nas nie wiem kiedy można się doczekać prawdziwych prezesów i menagerów i jak pozbyć się starych bo nowi napewno by się znaleźli.
Onslow

Postprzez August 2010-06-17, 1:50 pm

Widzę, że w materii przemian własnościowych w klubie nastała cisza.
August

Postprzez nexus7777 2010-06-17, 2:42 pm

Umowa z miastem w poniedziałek
red., 2010-06-17, 15:39

Dziś w klubie trwały rozmowy pomiędzy przedstawicielami Zagłębie S.A. a prawnikami reprezentującymi gminę Sosnowiec.

Długie negocjacje okazały się owocne i po ustaleniu wszystkich technicznych szczegółów podano termin zatwierdzenia aktu notarialnego. Umowa zostanie przygotowana na poniedziałek i w godzinach popołudniowych zostanie podpisana przez obie strony.

Rada Nadzorcza, po wejściu do spółki nowego udziałowcy, będzie liczyć 7 osób. Dotychczasowego właściciela będzie reprezentować 4 przedstawicieli (aktualnie jest to 5 osób), natomiast gmina, jako nowy akcjonariusz, będzie posiadała 3 miejsca. Członkowie Rady Nadzorczej nie będą pobierać środków finansowych, czyli zasady piastowania tego urzędu nie ulegną zmianie.

W KOŃCU JAKAŚ DOBRA INFORMACJA - SZATAN MUSI SIĘ POZBYĆ JEDNEJ OSOBY, CIEKAWE KTO TO BĘDZIE
nexus7777

Postprzez August 2010-06-17, 2:53 pm

Ciekaw, że nie ma mowy o zmianach w Zarządzie.
August

Postprzez patrios91 2010-06-17, 5:00 pm

August napisał(a):Ciekaw, że nie ma mowy o zmianach w Zarządzie.

I to najbardziej martwi..
patrios91

Postprzez August 2010-06-17, 6:02 pm

A zmiany miałby być. Czyżby znow miałoby się skończyć na gadaniu ?
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna