Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
ja tylko pisalem ze dore wrazenie prezes na mnie zrobil ale to moje zdanie prywatnie a odpowiedzialnosc za klub to co innego :
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Przepraszam bardzo Kolege i zapytam Czy Zarzad wychodzi na boisko i strzela bramki
i zdobywa punkty
Pozdrawiam tadeusz
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Młody Kolego - to co piszesz jest nie złym kabaretowym żartem. Wszystkie transfery byly
dokonane za zgoda i aprobatą trenera Pierscionka i tutaj lezy cale zło jesli wyrazil zgode
na sprowadzenie zawodnika - Kto zatrudnil Lilo i Flejterskiego - i posadził chłopaków na
ławie. A czy ktos sledzil jak sobie poczyna ten wspaniały napastnik z Rzeszowa - czy ktos
ma orientacje ile strzelil bramek w tej rundzieO czym mowa a gdzie w Polsce jest
bramkostrzelny napastnikLewandowski - a co pokazał w meczu z Finlandia - przestanmy
sobie robic zarty - traktujmy Zagłebie serio.ł
A prosze mi powiedziec dlaczego dano pretekst wojewodzie aby zamknął Ludowy - akceptuje
tylko odpowiedzi zgodne z prawdą i faktami.
Całe zło nie lezy tylko po stronie Własciciela i Zarzadu - całe zło w Zagłebiu lezy na braku
profesjonalistów w tym Klubie i mało zamozny Własciciel nie inwestuje własnych środków
finansowych tylko liczy na sponsorów i inne wpływy finansów i to jest całe zło BRAK KASY.
Pozdrawiam Tadeusz
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Dwa słowa do Kol. Django odnosnie napastników - nie godze sie aby Zagłebie porównywac
z Wągrowcem to nie ten poziom i nie te Kluby. Generalnie w Polsce nie ma napastnikow
bramkostrzelnych jak Jarosik, Lubanski, Willim , Brychczy nie ma, nie ma trzeba znależc
i wychowac.
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Dwa słowa do Kol. Django odnosnie napastników - nie godze sie aby Zagłebie porównywac
z Wągrowcem to nie ten poziom i nie te Kluby.
Wówczas mozna było miec swoich napastników a dzisiaj nie -trzeba placic MILIONY bo
bo wszystkim zawiaduje ilość posiadanej KASY i nie baczy sie na wychowanie wlasnych
zawodników a nadto brak przywiazania do BARW KLUBOWYCH - dlaczego Andrzej zawsze
grał w Zagłebiumimo wielu propozycji.
Pozdrawiam tadeusz
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Młody Kolego - to co piszesz jest nie złym kabaretowym żartem. Wszystkie transfery byly
dokonane za zgoda i aprobatą trenera Pierscionka i tutaj lezy cale zło jesli wyrazil zgode
na sprowadzenie zawodnika - Kto zatrudnil Lilo i Flejterskiego - i posadził chłopaków na
ławie. A czy ktos sledzil jak sobie poczyna ten wspaniały napastnik z Rzeszowa - czy ktos
ma orientacje ile strzelil bramek w tej rundzieO czym mowa a gdzie w Polsce jest
bramkostrzelny napastnikLewandowski - a co pokazał w meczu z Finlandia - przestanmy
sobie robic zarty - traktujmy Zagłebie serio.
A prosze mi powiedziec dlaczego dano pretekst wojewodzie aby zamknął Ludowy - akceptuje
tylko odpowiedzi zgodne z prawdą i faktami.
Całe zło nie lezy tylko po stronie Własciciela i Zarzadu - całe zło w Zagłebiu lezy na braku
profesjonalistów w tym Klubie i mało zamozny Własciciel nie inwestuje własnych środków
finansowych tylko liczy na sponsorów i inne wpływy finansów i to jest całe zło BRAK KASY.
Pozdrawiam Tadeusz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników