Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
pawel2809 napisał(a):Mimo tego że nici z awansu myślę że nasi piłkarze dadzą z siebie wszystko.
MiChAs089 napisał(a):a ja mam taka propozycje żeby jednak był marsz na ludowy zgadzam sie z awansu nici ale musimy pokazać ślązakom że nie wątpimy w nasze ZAGŁĘBIE
August napisał(a):pawel2809 napisał(a):Mimo tego że nici z awansu myślę że nasi piłkarze dadzą z siebie wszystko.
Ja wręcz przeciwnie.Uważam, że ostatnie mecze z sobie znanych powodów grajki w sporej części opduściły. I nie sądzę, aby w meczu rpzecwiko Tychom coś się miało zmienić. W każdym razie na gryzienie trawy nie liczę.
Schabu napisał(a):Ludzie długi weekend idzie,a wam w głowie mecz o pęczek pietruszki.Cały sezon robili ludzi w wała,niech więc sami wypiją co naważyli...
pyla napisał(a):Schabu napisał(a):Ludzie długi weekend idzie,a wam w głowie mecz o pęczek pietruszki.Cały sezon robili ludzi w wała,niech więc sami wypiją co naważyli...
Dałeś przykład jakich mamy kibiców NA DOBRE I NA ZŁE gratuluje
August napisał(a):pyla napisał(a):Schabu napisał(a):Ludzie długi weekend idzie,a wam w głowie mecz o pęczek pietruszki.Cały sezon robili ludzi w wała,niech więc sami wypiją co naważyli...
Dałeś przykład jakich mamy kibiców NA DOBRE I NA ZŁE gratuluje
Sprawa nie jest taka jednoznaczna i oczywista Pyla. Te grajki, które ostatnio grały w meczach miały nas w nosie. Mam wrażenie, że bardzo chciały nam udowodnić jak nalezy starac sie aby nie zakończyć sezonu chocby na 3 pozycji przed Zawiszą, który miał już 4 pkt straty do nas i gorszy bilans meczy. I coSam mam wątpliwość czy aby rownież i w meczu z Tychami tak nie bedzie. Tak naprawdę w chwili obecnej istotniejsze rzeczy beda miały miejsce gdzie indziej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników