Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
roxy napisał(a):...Pierścień super przygotował drużynę do sezonu,ale nagle się okazało,że piłkarze nie dostają pensji na czas!
roxy napisał(a):Zawisza zapomniała jak się gra w piłkę?
roxy napisał(a):Rzygać mi się chce na to miasto,ten klub wszystko co jest z tym związane
roxy napisał(a):Powiem wam,że to miasto ma w dupie sport,ma w dupie wszystko co kochamy,ma w dupie nas...
roxy napisał(a):Oceniajcie to jak chcecie,mam to gdzieś
roxy napisał(a):moja odpowiedz jest krótka...Pierścień super przygotował drużynę do sezonu,ale nagle się okazało,że piłkarze nie dostają pensji na czas!Odważył się o tym mówić i wyleciał!Zapomnijcie o tym,że piłkarz kocha zespół w którym gra!!!!!!Piłkarz gra za kasę,jak mu jej nie płacą,to nie gra,proste.Jak wam by pracodawca nie płacił,to zaczynacie sabotować pracę.2 sprawa,ta liga jest tak z korumpowana że nie da się to patrzeć!Zielona Góra w normalnym kraju spadła by z ligi,w Polsce nagle leje wszystkich,w tym Zawisze 5 do 2!Wytłumaczycie to jakoś?Zawisza zapomniała jak się gra w piłkę?Skoro tak to w przyszłym sezonie,zielona góra gra o awans,bo Zawiszy w takim stosunku to nawet my nie pokonaliśmy...
patrios91 napisał(a):Hosic-praktycznie wszystkie okazje Rakowa to jego bledy-tragedia jednym slowem.
miuzik17 napisał(a)::twisted: Naprawde rozpiepszmy tą brame i wejdzmy na ten stadion . jak oni nas niechca wpuscic to sami wejdzmy ! bo i tak gorzej niemoze byc !Napewno niejeden zagłębiak chciał by to zrobic !
sosnowiczanin100 napisał(a):Dla czego tak nap........ na Dzenana,facet serce zostawia dla Zaglebia?!
sosnowiczanin100 napisał(a):patrios91 napisał(a):Hosic-praktycznie wszystkie okazje Rakowa to jego bledy-tragedia jednym slowem.
Patrios,ty na pewno nie ogladalesz zadnego meczu Zaglebia,bo to o czym ty mowisz jest cirk!Dla czego tak nap........ na Dzenana,facet serce zostawia dla Zaglebia?!Django,Dzenan powiedzal prawde ze graja 2 miesiecy za darmo,a trener to powiedzal na konferenciji,to jest zle!
patrios91 napisał(a):Lubie Dzenana i doceniam super runde jesienna,ale teraz przydala by mu sie lawka rezerwowych.