Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):Sądzę, że w chwili obecnej taki Lenartowski nie będzie chciał do nas przyjść. Ani to awans sportowy ani - być może - organizacyjny w stosunku do Rakowa.
dziejus napisał(a):LULA
dziejus napisał(a):Cel-jak co roku ten samZaangazowanie zależne od kasy z UM
Jeśli przyjdzie kasa,zostanie stary prezes i znowu wielkie GÓWNO
PodstawÄ… sukcesu jest wyeliminowanie niekompetentnych ludzie
Nie chciałbym wymieniać nazwisk ale podam dwa.HYTRY i LULA
dziejus napisał(a):Bo przyczynił sie do tego dziadostwa ktore teraz mamy w klubie.Jedyne co mu wychodzi to wywiady w mediach,z których nic nie wynika i konferencje prasowe w których uczestniczyA przecież jego kompetencje i odpowiedzialność siegają wielu innych dzienin.Chociazby dobór firmy ochroniarskej,monitoring,kontakty z mediami i kibicami,reklama.No chyba że się myle i ten gościu jest wolontariuszem
YOOSHKY napisał(a):Firma ochroniarska spełniająca takie wymogi praktycznie jest tylko jedna a race choć by nie wiem co, to zostaną wniesione, nawet gdyby osobiście sprawdził czy "na drzewach zamiast liści będą wisieć..." race...
Po konferencji prasowej wypowiedział się tylko raz i to baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo spontanicznie razem z Hytrym.
patrios91 napisał(a):YOOSHKY napisał(a):Firma ochroniarska spełniająca takie wymogi praktycznie jest tylko jedna a race choć by nie wiem co, to zostaną wniesione, nawet gdyby osobiście sprawdził czy "na drzewach zamiast liści będą wisieć..." race...
Po konferencji prasowej wypowiedział się tylko raz i to baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo spontanicznie razem z Hytrym.
I tu sie z Toba nie zgadzam. Miedzy innymi dzieki tej firmie mamy zamkniety stadion. Pijanych gosci,ktorzy sie awanturuja przed wejsciem,ktorzy bez problemu wchodza na stadion tez trudno zauwazyc
dziejus napisał(a):Nie wiem też czy decydujące znaczenie nie mialo tu nieudzielenie pomocy medycznej,znacznie ważniejsze niż same race
YOOSHKY napisał(a):Firma ochroniarska spełniająca takie wymogi praktycznie jest tylko jedna a race choć by nie wiem co, to zostaną wniesione, nawet gdyby osobiście sprawdził czy "na drzewach zamiast liści będą wisieć..." race...
swiezy52 napisał(a):YOOSHKY napisał(a):Firma ochroniarska spełniająca takie wymogi praktycznie jest tylko jedna a race choć by nie wiem co, to zostaną wniesione, nawet gdyby osobiście sprawdził czy "na drzewach zamiast liści będą wisieć..." race...
firmy ochroniarskie nie maja stalych umow z "pracownikami ochrony", Ci stacze to najemnicy, ludzie WYNAJECI na umowe... (chyba ze sie myle to mnie poprawcie)
znam wielu ludzi ktorzy posiadaja licencje odpowiednie do pilnowania porzadku na takich imprezach i nie sa oni pracownikami jakiejs firmy ochroniarskiej...
nie widze wiec problemu zeby firma dragon najela odpowiednich ludzi...
sorry... jest jeden problem!!, zaden szanujacy sie ochroniarz z odpowiednimi papierami nie bedzie stal i pilnowal porzadku za takie SMIESZNE pieniadze... umowmy sie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników