Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
django napisał(a):Podobnie dla Miasta, które wejdzie w spółkę niezadłużoną
August napisał(a):django napisał(a):Podobnie dla Miasta, które wejdzie w spółkę niezadłużoną
No nie do końca. Rozłożenie pożyczek na raty nie spowoduje, że klub że ich pozbędzie.
django napisał(a):Dlatego napisałem "potencjalnie" kapitalny ruch. Wydaje mi się, że w tej sytuacji, po złożonych obietnicach Szatan powinien oficjalnie umorzyć dług. Jeżeli tego nie zrobi, to jasno określi swoje intencje, a poza tym zadziała na niekorzyść Zagłębia.
August napisał(a):A dla mnie z kolei to nawet nie "potencjalnie" a po prostu kapitalnie. Poza tym teraz mowa o długach czyli biorę pod uwagę fakt, iż Szatan "finansował" klub li tylko i wyłącznie poprzez pozyczki. Oczywiście nie jest to zabronione ale pamiętajmy, że swego czasu nawijano jakie to pieniądze miesięcznie przeznacza na Zagłębie. na mój gust to może równiez zawęzić pole działania sprzymierzeńców Szatana w Radzie Miejskiej.
django napisał(a):W pełni kapitalne byłoby jakby Górski nie przedstawił alternatywy w postaci rozłożenia na raty. Sprzymierzeńcy Zagłębia to tylko jeden radny i jego niewiele w sumie mogący klub.
August napisał(a):django napisał(a):W pełni kapitalne byłoby jakby Górski nie przedstawił alternatywy w postaci rozłożenia na raty. Sprzymierzeńcy Zagłębia to tylko jeden radny i jego niewiele w sumie mogący klub.
Brak alternatywy byłby zbyt daleko idącym warunkie,. Różnica między Górskim a Szatanem jest taka, że ten pierwszy dzieli nie swoim. Szatan mógłby podnieśc krzyk, że zabrania mu sie odzyskać co jego czy coś w tym stylu. Natomiast ja bym nazwał co poniektórych radnych sprzymierzeńcami Krzysia nie Zagłębia. I jest ich troche więcej niz jeden. Poza tym potrafią być wrzaskliwi. Bądź co bądź może być ciekawie
August napisał(a):Natomiast ja bym nazwał co poniektórych radnych sprzymierzeńcami Krzysia nie Zagłębia. I jest ich troche więcej niz jeden.
August napisał(a):W radzie nadzorczej Zagłębie SA zasiądzie 4 przedstawicieli Krzysztofa Szatana i 3 - Miasta; w zarządzie 2 przedstawicieli Krzysztofa Szatana i 1 – Miasta. Uchwały będą podejmowane większością 2/3 głosów.
dziejus napisał(a):Głos cHYYYYTTTRRREEEGGGGOOOOO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników