Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Sarmat napisał(a):Zakładając że Nas wpuszczą aczkolwiek oglądać takiej gry mi się już tak szczerze nie chce...Mecz interesujący tylko pod względem aspektów kibicowskich .
SO_1906 napisał(a):Sarmat napisał(a):Zakładając że Nas wpuszczą aczkolwiek oglądać takiej gry mi się już tak szczerze nie chce...Mecz interesujący tylko pod względem aspektów kibicowskich .
Zawsze jestem optymistą więc gorąco w to wierze
dziejus napisał(a):Piłkarze co mieli udowodnić,to już udowodniliPrzede wszystkim ze są wyrachowanymi"graczami",którzy w dupie mają wszystko i wszystkich,poza beztroskim zyciem i łatwo zarabianą kasa
A że "grozi" im jeszcze awans z 3 m-sca to kolejny raz trzeba będzie przełknąć gorzką pigułke
![]()
wioro0 napisał(a):Nawet jak by nas wpuścili, to hanysy i tak się nie zdążą zebrać żeby z organizować wyjazd, więc kibicowsko to bd cienki mecz.
wioro0 napisał(a):Nawet jak by nas wpuścili, to hanysy i tak się nie zdążą zebrać żeby z organizować wyjazd, więc kibicowsko to bd cienki mecz.
Schabu napisał(a):Mecz bez żadnego znaczenia.Najlepiej go rozegrać o 6 rano,by go nikt nie widział.
Zastanawiam się czy zrobić kanapki piłkarzom by dali rade 2 godziny pograć...
django napisał(a):wioro0 napisał(a):Nawet jak by nas wpuścili, to hanysy i tak się nie zdążą zebrać żeby z organizować wyjazd, więc kibicowsko to bd cienki mecz.
Jakie hanysy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników