ATR napisał(a):Raków miał milion zł długu i przygotowywano dokumenty upadłościowe i my podobnież mamy 3 razy więcej
Bo oni w przeciwieństwie do naszego Zbawiciela nie potrafili nic wyżebrać od Miasta.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
ATR napisał(a):Raków miał milion zł długu i przygotowywano dokumenty upadłościowe i my podobnież mamy 3 razy więcej
pyla napisał(a): CZEKO22I16 napisał(a):
Sir napisał(a):A jeszcze nie tak dawno, tak Go niektórzy chwalili za transfer Lilo........
Lilo to jest nasz najgorszy transfer...
Lilo najgorszy transfer na jakiej podstawie tak sądzisz, a możesz mi łaskawie powiedziec kiedy miał pokazac jak gra gdy Pierścionek nie dawał mu takiej szansy / nie licząc tych paru ogonów/ Lilo nawet w słabej formie/ a gdzie się ją zdobywa jak nie na boisku/ napewno nie był gorszy od Jaromina czy Myśliwego.Dlatego prosze Cię nie rozdawaj tych czerwonych kartek zbyt pochopnie.
mirror222 napisał(a):PRAWDA JEST TAKA SOSNOWIEC I CALY REGION JEST BIEDNY WIEC CO TU ZROBIC ZE NIKT NIE CHCE KLUBU ZAMIAST STADIONEM TO OBORA
August napisał(a):mirror222 napisał(a):PRAWDA JEST TAKA SOSNOWIEC I CALY REGION JEST BIEDNY WIEC CO TU ZROBIC ZE NIKT NIE CHCE KLUBU ZAMIAST STADIONEM TO OBORA
To jest rzecz względna. Czy Bytom badź Kielce to bogate rejony
A w Zagłębiu, jak widać, ktoś chce inwestować:
http://www.zaglebie.info/inwestycje,sze ... ebie,14220
PawełK napisał(a):Z tego co mi wiadomo to ta sama firma na początku kryzysu zwolniła część załogi. Zamknęła bodajże dwie fabryki - jedną we Włoszech i jedną w innym kraju w Europie. Mają też fabrykę w Częstochowie. Specjalne strefy ekonomiczne dają preferencyjne warunki wykupu gruntów bądź dzierżawy oraz łatwiej jest o dofinansowania na inwestycje z UE.
August napisał(a):PawełK napisał(a):Z tego co mi wiadomo to ta sama firma na początku kryzysu zwolniła część załogi. Zamknęła bodajże dwie fabryki - jedną we Włoszech i jedną w innym kraju w Europie. Mają też fabrykę w Częstochowie. Specjalne strefy ekonomiczne dają preferencyjne warunki wykupu gruntów bądź dzierżawy oraz łatwiej jest o dofinansowania na inwestycje z UE.
Przestań Paweł siać defektyzm.
PawełK napisał(a):Chyba defetyzm
PiszÄ™ co wiem w temacie firmy produkujÄ…cej m. in. tarcze hamulcowe...
August napisał(a):PawełK napisał(a):Chyba defetyzm
PiszÄ™ co wiem w temacie firmy produkujÄ…cej m. in. tarcze hamulcowe...
Widac nie znasz "repertuaru" Laskowika. A na poważnie nie możemy podchodzić do firmy pojawiająxcej się w naszym rejonie od razu pejoratywnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: turku