Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
zaglebie__ napisał(a):ZAGŁĘBIE ma poprostu pecha i tyle... dziekuje dobranoc...
ero_omen napisał(a):Jeśli ma być lepiej to musi się zmienić zarząd klububo z tym zarządem nic nie osiągniemy a zmiana samego trenera nic nie da !!
Dobromir01 napisał(a):Nie wiem czy bardziej mi wstyd za naszych piłkarzy czy za niektórych forumowiczów.
Ja jak wiekszosc wierzyłem w awans.
Drużynie nie idzie.Wątek, ze sprzedali mecze lub ze graja u buka wydaje mi się wyciagniety z kosmosu.
Nie mówie ze nie jest prawdziwy, ale chce wierzyć ze jest to fikcja.
Bardziej wierze, ze dali dupy z polkowicami, potem wpadka z elana, i burdel w klubie.
Wydaje sie ze nie wierzą teraz w siebie, bo elana obnażyła cała slabosc Zagłebia pod wodza zadufanego w sobie
Pierścionka.
Zagłebie to niestety taki kolos na glinianych nogach. Dostali strzal i sie kolos posypał.![]()
To ze walcze o klub( rozsyłam emaile, biore udzial w przemarszach, kupuje bilety, stoje w błocie i zdzieram gardło) to jest moja sprawa, bo walc
Rozesmiałem sie do łez...
Jak mówił K.Górski mozna wygrac,przegrac,zremisowac bo to jest sport ale napewno nie przejsc obok meczu jak to robią nasi pseudokopacze.
Pozbylismy sie albo odstawili swoich wychowanków, gramy bez napastnika, bo pożałowalismy na Grybosia a wzielismy super zawodników ala Flejterski i Lilo. Niechcieli napastnika A. Nowaka rodowitego sosnowiczanina który teraz strzela bramki dla Tychów, który napweno oddałby serce za ten klub za 1/3 tego co zarabiają pseudokopacze jak Jaromin i Lilo. Ale cóz mamy takich a nie innych działaczy...
Ci co są z klubem jak wygrywa -to nie maja chyba pojęcia co to jest sport.
Jestescie jak ci politycy przed wyborami - wstyd mi za was![]()
Jesli otworzą bramy stadionu na Raków, to musimy przyjsc i wykrzyczeć szmaciarzom z PO co o nich myslimy,
Musimy pokazać ze Zagłebie Sosnowiec to klub z tradycjami i z fantastycznymi kibicami którzy sa zawsze z klubem i sa jego siłą.
greno napisał(a):A ja mam nadzieje , że po dzisiejszym '' widowisku ''ze stołka spadnie pan Hytry ( chyba powinniśmy w tym pomóc)
Adamek182 napisał(a):Powiedzcie mi jak to jest możliwe że defensywnie ustawiony Darek Klus który przyszedł do Zagłębia w ostatniej chwili,i raczej nie ma czerwono zielono bialej krwi w żyłach(jeszcze-ale chcial bym żeby mu przetoczyli)był jedynym zawodnikiem w drugiej polowie któremu chciało się wygrać mecz.Z relacji odnioslem wrażenie że 90 % strzałów oddał wlaśnie on.Gdzie gracze ofensywni byli? Gdzie Lacha,który pokazywal klase co mecz?
muha55 napisał(a):Zagłębie po przerwie oprócz 100tki pietrzaka -nie stworzyła i nie oddała![]()
żadnego strzału w odległości 1,5 m od bramki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników