Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Krzysztof_Ju napisał(a):Szczęście było blisko, gdyby wygrali z Elaną i Lechią co powinni zrobić nawet 2 składem to mielibyśmy dzisiaj 2 punkty przewagi nad Polkowicami i oczywiście drugie miejsce w tabeli.
Niestety, ci pseudo profesjonaliści odpłacili nam za stanie w błocie przed telebimem![]()
Zaczęło się od wojewody, potem najwyraźniej wpuścili Jonasza do szatni który przyniósł pecha, a teraz już chyba sprzedają Zagłębie u buków bo co niektórzy wiedzą że tu miejsca nie zagrzeją. Ile jeszcze upokorzeń![]()
adi1906fan napisał(a):dziejus, nie Hytremu, nie jemu bo Hytry to on tylko z nazwiska jest haha mieli chlopaki szmalu kupe, chcieli wiecej, a tu nie ma skad... szantazem chca ja wziasc, mecze przegrywaja, na moje oko na zbity pysk! do Sarmacji niech ida grac "gwiazdy" za 1500 zeta, a nie po 6000 tys plus premie bajeczne (jak na jesieni) dobrze Hytry powiedzial Sandecja ma pilkarzy z kontraktami po 4000 i walczy o awans do ekstraklasy! a my, no sami widzicie ze cos jest nie halo ja sie nie znam bo glupi jestem ale za 2500 utrzymuje rodzine, wynajmuje mieszkanie i jeszcze zostawiam pare zlotych na Ludowym i da sie przezyc...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników