Przyszłość Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Przyszłość Zagłębia

Postprzez corner11 2010-05-18, 5:47 pm

Darian napisał(a):To są ewentualni rywale Zagłębia w przyszłym sezonie o ile w ogóle przystąpimy do rozgrywek:

W decydującą fazę wkracza walka o awans do II ligi zachodniej w trzecich ligach. Na obecną chwilę do naszej ligi awansowałyby takie kluby jak: Górnik Wałbrzych, Ruch Zdzieszowice, Chojniczanka Chojnice i Polonia Nowy Tomyśl.

Brakuje tylko Koszarawy Żywiec i Izolatora Boguchwała. Upodlenia ciąg dalszy... rwa mać !
corner11

Postprzez django 2010-05-18, 6:06 pm

Z Chojniczanki to bym się nie śmiał bo tam na III lidze frekwencja jest niewiele niższa niż na Ludowym.
django

Postprzez Smazu 2010-05-18, 6:07 pm

Ja bym chętnie zobaczył taką potęgę jak Litość Oświęcim 8)
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez novack 2010-05-18, 6:41 pm

A ja Anemię Oświęcim ;)
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez August 2010-05-18, 7:31 pm

A ja Ruch Chorzów. My awansujemy a niebiescy licencji nie dostaną
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez wojtekwilk 2010-05-18, 7:59 pm

ja bym widział jeszcze w tym towarzystwie KOPYTO LIPINY I POŻYCZ 500 RUDA ŚL
wojtekwilk

Postprzez cala 2010-05-18, 8:11 pm

Skonczcie pierdolic panowie :)
Nie wiem jaka wizje budowy Zaglebia ma Hytry bo zanosi sie na to ze zarzad sie nie zmieni ale chcialbym przypomniec ze Katowice beda mialy ogromne problemy zeby dostac licencje na gre w I lidze.
Walczmy o te 3 miejsce bo tez nam moze dac awans
cala

Postprzez August 2010-05-18, 8:18 pm

cala napisał(a):ale chcialbym przypomniec ze Katowice beda mialy ogromne problemy zeby dostac licencje na gre w I lidze.

Uszok w razie potrzeby da kasę na klub , to postanowione. A nawet jeśli nie wejdą Hiszpanie to wczesniej czy później wróci do rozmów Centrozap tylko najwczesniej po wyborach samorządowych. Zatem na Gieksę bym nie liczył
August

Postprzez corner11 2010-05-18, 8:25 pm

cala napisał(a):Skonczcie pierdolic panowie :)
Nie wiem jaka wizje budowy Zaglebia ma Hytry bo zanosi sie na to ze zarzad sie nie zmieni ale chcialbym przypomniec ze Katowice beda mialy ogromne problemy zeby dostac licencje na gre w I lidze.
Walczmy o te 3 miejsce bo tez nam moze dac awans

My walczymy do końca, ale czy nasze wyżelowane gwiazdeczki również?
Poza tym dostać awans przy zielonym stoliku to żadna radość. To kumoterstwo.
corner11

Postprzez cala 2010-05-18, 8:33 pm

Sponsora ktory aktualnie interesuje sie GKS-em nie chca kibice a to oni maja decydujacy glos w tej sprawie.
Co by sie nie dzialo napewno warto grac o te 3 miejsce tymbardziej ze w I lidze jest wiecej klubow bez kasy i moze kolejny raz nam sie uda :twisted:
cala

Postprzez cala 2010-05-18, 8:35 pm

corner11 napisał(a):My walczymy do końca, ale czy nasze wyżelowane gwiazdeczki również?
Poza tym dostać awans przy zielonym stoliku to żadna radość. To kumoterstwo.

Jak mowil Pierscionek umiesz liczyc licz na siebie teraz powinno byc tak: umiesz liczyc licz na innych ;)
cala

Postprzez August 2010-05-18, 9:15 pm

cala napisał(a):Sponsora ktory aktualnie interesuje sie GKS-em nie chca kibice a to oni maja decydujacy glos w tej sprawie.

Tak zwany decydujący głos kibiców Gieksy w sprawie sponsora to tak zwana melodia przesłości. Zwłaszcza po kompromitacjach z Jędruchem czy Bekdasem. Na dzień dzisiejszy jest tak jak chce Piotrek. Bez niego Gieksa nie przeżyje ani dnia tka samo zresztą jak Zagłębie bez Kazika. Ale juz koniec o katowicach bo mi osobiscie Gieksa lata koło wora.
August

Postprzez bimber 2010-05-19, 8:39 am

Panowie o czym wy mówicie jaki awans??? :lol: Ja bym się martwił o licencje na jesień żeby przemęczyć kolejny rok w tej lidze, mam nadzieje że większość już chyba zaczyna rozumieć o co chodzi a co do awansu to już jakieś półtora m-ca do tyłu sprawa się przesądzała...
bimber

Postprzez Piotreq_Sc 2010-05-19, 10:04 am

bimber napisał(a):Panowie o czym wy mówicie jaki awans??? :lol: Ja bym się martwił o licencje na jesień żeby przemęczyć kolejny rok w tej lidze, mam nadzieje że większość już chyba zaczyna rozumieć o co chodzi a co do awansu to już jakieś półtora m-ca do tyłu sprawa się przesądzała...

Potencjalnie gdy bedziemy na 3 miejscu na koniec sezonu , nie wiem na ile jest to mozliwe , ale GDYBY taki Radzionkow nie dostal licencji to my awansujemy (o POlkowicach nie ma co marzyc , chodz by mieli grac na polu ryzowym to by zagrali w 1 lidze :lol: ) A wiec do konca trzeba walczyc i nie dac sie wyprzedzic Bydgoskiemu Zawiszy!
Piotreq_Sc

Postprzez August 2010-05-19, 10:13 am

Piotreq_Sc napisał(a):Potencjalnie gdy bedziemy na 3 miejscu na koniec sezonu , nie wiem na ile jest to mozliwe , ale GDYBY taki Radzionkow nie dostal licencji to my awansujemy (o POlkowicach nie ma co marzyc , chodz by mieli grac na polu ryzowym to by zagrali w 1 lidze ) A wiec do konca trzeba walczyc i nie dac sie wyprzedzic Bydgoskiemu Zawiszy!

Z tego co jakiś czas temu pisał Django to problem mogą mieć Polkowice. I nie z licencją a z ZUS-em. A konkretnie ze spłatą jakichś tam zobowiązań orzeczonych przez sąd.
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna