przez LucasUSA 2010-05-17, 2:34 am
Django w watku z Elana slusznie zauwazyl: "Pierścionek de facto sam się swoją wypowiedzią zwolnił z tego klubu. I to w momencie, w którym szanse na awans, małe bo małe, ale ciągle są. Jak dla mnie to jest zwykła dezercja. I to popełniona niby w imieniu piłkarzy, którzy jakoś mimo zaległości nie płaczą publicznie nad swoim losem."
Innej opcja jak odejscie nie moglo byc. Pierscionek, ktory nawet po przegranej lidze mogl odejsc z honorem, zrobil medialna awanture, ktora przycmila skandaliczne zamkniecie stadionu - bo zauwazcie, o czym sami piszemy w tym momencie najwiecej. Przypomina mi sie ..Ujek po odejsciu z Zaglebia, jak po nas jezdzil w mediach.
Jak django pisal - pilkarze sami sie nie skarzyli, ciekaw jestem ich zdania - proponuje wprost zapytac podczas nastepnych wywiadow, czy sa glodni. Ale po prostu moze Pierscionek zrobil nam przysluge i wychlapal, o czym sie mowi w szatni i jakie nastawienie tam panuje (kasa, misiu, kasa) - dzieki za otworzenie oczu.
Co do trenera - nie wiem co lepsze - trener-kumpel w stylu Pierscionka (w perspektywie druzyna rzadzona przez klike pilkarzykow) czy trener stosujacy "zamordyzm" (ryzyko takie, ze przegramy wszystkie 5 meczy, bo pilkarze go szybko beda chceili zwolnic)... Jakbysmy malo mieli klopotow....