Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Bobior1906 napisał(a):dokladnie pogoda dobra wszystko ok a stalem na patelni jakies 1h i ludzi wcale nie przybywalo.ale to co wymyslili zeby wejsc na droge do katowic bylo smieszne ale slyszalem ze jak kibice wracali tramwajem 26 to byla interwecja policji i paru kibicow zostalo wyciagnietych z tramwaju.Szczerze nie lubie jak jacyc "pseudokibice" Wala po szybach i dahu tramwaju a potem takie wlasnie rzeczy sie dzieja

DiveRss napisał(a):Bobior1906 napisał(a):dokladnie pogoda dobra wszystko ok a stalem na patelni jakies 1h i ludzi wcale nie przybywalo.ale to co wymyslili zeby wejsc na droge do katowic bylo smieszne ale slyszalem ze jak kibice wracali tramwajem 26 to byla interwecja policji i paru kibicow zostalo wyciagnietych z tramwaju.Szczerze nie lubie jak jacyc "pseudokibice" Wala po szybach i dahu tramwaju a potem takie wlasnie rzeczy sie dzieja
Byłem w tym tramwaju i przez takich ludzi mamy taką opinie (nazwałbym to patologią)^.-
maly__kibic napisał(a):więc może Hytremu trzeba faksem wysłać plan działania,
żeby jeszcze spróbować uratować Zagłębie?
maly__kibic napisał(a):okej, ale zacznijmy od tego, że ratować Zagłębie nie trzeba jedynie jeśli chodzi o pierwszą ligę,
ale jak widać także finansowo. Zresztą pewnie znalazłyby się też inne powody, które będą podstawą
do 'ratowania' Zagłębia.
NIE DOBRZE MI SIĘ ROBI!Urodziłem się i Zagłębie grało w ekstraklasie,miałem 18 lat i spadło po raz 1 do 2 ligi,potem awansowało,a potem było tylko gorzej.Czekam tak sobie do dzisiaj,i jak miałem nadzeję,że po całej aferze korupcyjnej sprawy mają się coraz lepiej,to teraz się okazuje że piłkarze głodują!Ale jaja!Panie prezesie,czas zacząć pracować,trzeba szukać fachowców od marketingu,bez względu na kasę,bo oni przyciągną do klubu duuużooo większą niż się na nich wyda i Pan dobrze o tym wie,bo sam Pan prowadzi firmę.Żeby sprzedawać kurczaki też trzeba reklamy Bobior1906 napisał(a):To bylo 5-7 lat temu nie teraz w niektorych czesciach polski moze jest to norma ale mysle ze nie w Sosnowcu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników