Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
maly__kibic napisał(a):to już wchodzi w tradycję Zagłębia.
wygrywają, czy remisują nawet z zespołami z wyższych
lig, a w swojej przegrywają z tymi, którzy są na ostatnich miejscach.
nie pierwszy sezon, w którym tak jest.
Dobromir01 napisał(a):Coś z naszych zeszło powietrze. [...]
Martwiła mnie dziś nasza nieporadność i brak szybkości.
Zawodnicy elany byli szybsi i dokładniejsi i na tle tak grajacych Naszych zawodników to trzeba przyznać, że niestety e wygrali zasłużenie
YOOSHKY napisał(a):Pisałem przecież że byli głodni. Już na treningach padali na murawę z głodu!!
Zawis[Z]ak napisał(a):Witam! Jestem Kibicem Zawiszy!! Uważam , że to co ostatnio wyprawiają leśne dziadki z PZPN to przechodzi wszelkie wyobrażenie! Robią wszystko abyśmy nie awansowali! zarówno My jak i Wy!! Pchają do 1 ligi jakieś wsie typu Radzionków i Polkowice!! paranoja!! Uważam , że to właśnie nasze kluby powinny awansować ! Zasługujemy na to! Nie martwcie się zamkniętym stadionem u nas nie mogą tak zrobić, to w 90 minutach w doliczonym czasie gry KARNE dyktują! Ale nadejdzie sprawiedliwość jak nie teraz to za rok! Po[Z]dro dla normalnych!
Ja powiem tak, zespół Zagłębia nie myślał o sprawach finansowych, jak wychodził na ten mecz, to jest pewne, ale jak mamy ciężki trening i mi klęczy zawodnik i mówi, że on nie da rady, bo ostatni posiłek jadł we wtorek, to przepraszam bardzo, ale… gratuluję trenerowi Durdzie. Do widzenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników