Zagłębie Sosnowiec - Elana Toruń 15.V.2010 g. 20.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie Sosnowiec - Elana Toruń 15.V.2010 g. 20.00

Postprzez August 2010-05-15, 9:27 pm

Polkowice mają 3 pkt do przodu i lepszy wynik dwumeczu z nami. Czyli praktycznie dwie kolejki do przodu w stosunku do nas. W mojej ocenie , patrząc realnie możliwość awansu jest w chwili ovecnej bardzo znikoma żeby nie powiedzieć mało prawdopodobna. A najgorsze jest to, że znowu sie bedzie oskarżać PZPN,PO i wszystkich swiętych. Tylko nie siebie. Formuła się powoli wyczerpuje Panowie Szatan, Hytry czy Pierścionek. Trzy lata z wami to lata stracone.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Crusader 2010-05-15, 9:27 pm

Witam.Ludzie!!!!!Tez mam wku.....a ale bez przesady.Owszem mozna zapytac po co nam zimowe zakupy skoro gra tylko Klus?Szkoda bylo kasy na goscia ktory cos tam strzelal w sparingach.Lepiej bylo brac tych co byli za pol darmo.Wieszanie psow na chlopakach nic nie zmieni no i znowu wychodzi sprawa Pierscionka.Juz znowu go zwalniacie.A jak byly wygrane to wielbiliscie go i pilkarzy pod niebiosa.Smiesza mnie takie teksty ze :"wszystkich wyj....ac" itd.Fakt,szanse zmalaly znacznie ale jesli ktos ma ZS w sercu to musi wierzyc.Najprosciej jest zlorzeczyc po przegranej.Ja z moim klubem jestem na dobre i zle.Nawet gdyby grali w A klasie.Ale widac nie wszyscy sa prawdziwymi kibicami Czerwono-zielono-bialych.P.S.Mam nadzieje ,ze te wszystkie wpisy na "nie"sa spowodowane jedynie flustracja po przegranej.Pozdro dla tych co ZS maja gleboko w sercu zawsze a nie tylko po wygranych meczach.
Crusader

Postprzez alisamyyen 2010-05-15, 9:32 pm

Brak słów.Inni graja dla nas. A my nie potrafimy wygrać z Elaną.Z czym do 1 ligi.Pytam się z czym do ludzi.
alisamyyen

Postprzez GrubyPerez 2010-05-15, 9:34 pm

rossoneri napisał(a):90 minut z Polkowicami jakos sobie tlumaczylem,pogoda,zla murawa,mecz bez kibicow ,ale dzisiaj dosc!!! to jest k***a dziadostwo !!! oni pilkarzyki jebane przez 90 minut w srode i 60 ( wtedy opuscilem Ludowy) minut dzisaj nie potrafia zrobic jednej ,powtarzam jednej!!!! skladnej akcji ,to ze dzisiaj zegnamy sie z szansami na awans to raczej dla mnie nie jest zadnym zaskoczeniem ,bo raczej sie tego spodziewalem,niestety moje jest na gorze ,dopoki beda grac w Zaglebiu tacy Filipowicze to wyzej nie bedziemy napewno, mysle tez ,ze Pierscionek powinien po dzisiejszym meczu wrocic do rozlewania piwa w Axlu ,a jebanym pilkarzykom to trzeba byloby chyba lomot spuscic bo ile mozna byc cierpliwym i patrzyc na ich nedzna gre ,nedza na murawie ,nedza kibicowanie ,jestem wkurwiony ,choc nie powinienem ,na co liczylem????? na awans ,na dobra gre??? niestety jak co sezon czlowiek ma nadzieje ,smiesza mnie spiewki czy wygrywasz ,czy nie.... powinni dostac taka porcje gwizdow ,zeby im sie snily ,dziady zajebane ,Pierscionek wyp....laj ,pilkarzyki wypierdalac ,jebal Was pies

=========
rossoneri- nic dodać nic ująć - koniec tej chujni - spójrzmy prawdzie w oczy - a pozostali - -słuchajcie- wiara jest ważna -ALE TRZEBA DO KURWY NĘDZY pomóc tej wierze- my tu zostaniemy w tym jebanym grajdole( myślę o lidze) a piłkarzyki( większość) znajdą sobie innych frajerów do płacenia im , mniejszej czy większej kasy, za ich pseudo umiejętności i nie oszukujcie się- mają na to wyjebane ."DRUŻYNA PIERŚCIENIA" ???? A GOLUM ICH JEBAŁ- noc będzie smutna - inna sprawa ,że powinniśmy pamiętać wrzucane pod nogi kłody przez POlitykierków . Pier...mu Prezydentkowi też nie dajcie się nabrać, taka okazja mu wpadła w ręce - on też ma wyjebane na Zagłębie. I żebyście mi nic nie zarzucali - PiS też mam w dupie.
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez zag23 2010-05-15, 9:34 pm

Jestem cholernie zaskoczony postawa i brakiem skuteczności napastników z zespołem z dołu tabeli. Najwyraźniej nasi piłkarze przestali wierzyć w awans po meczu z Polkowicami bądź zlekceważyli rywala. Z taką gra wątpię byśmy przywieźli z Zielonej Góry 3 pkt. Ciekawe jaki kurs był na Elanę u bukmachera ? Transfery na wiosnę były fatalne. Lilo, Flejterski :czerwona: Już bym zamiast tych dwóch zatrudnił Grybosia. Osoba odpowiedzialna za transfery powinna odejść z klubu :czerwona: .

Nie zdziwił bym się jakby "wojewoda śląski" na najbliższe mecze pozwolił kibicom oglądać mecze na Ludowym z tymże teraz to jest już jest musztarda po obiedzie. Wg mnie jest już pozamiatane :-( .
zag23

Postprzez SO_1906 2010-05-15, 9:39 pm

zag23 napisał(a):Jestem cholernie zaskoczony postawa i brakiem skuteczności napastników z zespołem z dołu tabeli. Najwyraźniej nasi piłkarze przestali wierzyć w awans po meczu z Polkowicami bądź zlekceważyli rywala. Z taką gra wątpię byśmy przywieźli z Zielonej Góry 3 pkt. Ciekawe jaki kurs był na Elanę u bukmachera ? Transfery na wiosnę były fatalne. Lilo, Flejterski :czerwona: Już bym zamiast tych dwóch zatrudnił Grybosia. Osoba odpowiedzialna za transfery powinna odejść z klubu :czerwona: .

Nie zdziwił bym się jakby "wojewoda śląski" na najbliższe mecze pozwolił kibicom oglądać mecze na Ludowym z tymże teraz to jest już jest musztarda po obiedzie. Wg mnie jest już pozamiatane :-( .

Wszystko byłoby ok gdyby taka osoba odpowiedzialna za transfery była...
SO_1906

Postprzez alisamyyen 2010-05-15, 9:39 pm

Wg mnie jest już pozamiatane :-( .[/quote]

Niestety ale chyba jest pozamiatane.A wszystkiemu jesteśmy sobie winni my sami.nie wygrywając z Elaną wykopaliśmy sobie dół.pytanie brzmi kiedy pogrzeb Zagłębia.
alisamyyen

Postprzez YOOSHKY 2010-05-15, 9:41 pm

Przegrali bo są głodni!!!!!!
Ostatni raz jedli we wtorek!!!!
YOOSHKY

Postprzez wilczy_jezdziec 2010-05-15, 9:41 pm

Zawsze po takich meczach jak ten myślę sobie: "mam 17 lat. Czy ja dożyję mistrzostwa Polski Zagłębia?" Na pewno śmiało możemy wszystkich krytykować za postawę bo nawet przegrać trzeba umieć a dzisiaj zabrakło dosłownie wszystkiego, ale nie możemy się wypiąć na cały świat za tą porażkę bo jeśli wygramy następny mecz, zapewne nikt już nie będzie chciał nikogo wywalać ,czy też zwalniać. Dla mnie jednym plusem jest to ,że pojadę sobie na wyjazd do Chojnic choć marna to pociecha. Czytając to forum po przegranych meczach jestem z siebie dumny. Większość z Was nawet jeśli się wkurza na klub to i tak przychodzi na kolejny mecz (czy też pod stadion ;-) ) i złość przechodzi. Ja takiej możliwości nie mam (jak dobrze na stadionie Ludowym jestem raz w roku) I tak sobie myślę ,że nie wiem czy nie jeden z Was już by nie zwątpił patrząc na grę Sosnowiczan mieszkając tak daleko od Sosnowca jak ja, mieszkając w najbardziej fanatycznym FC Arki w Polsce, i nie miałaby pełnych gaci jakby miała przejść przez Kościerski rynek w koszulce Zagłębia,ja to robię bardzo często. Pozdro z Kościerzyny.
wilczy_jezdziec

Postprzez Crusader 2010-05-15, 9:45 pm

Zag23-------na ZS w Toto-mixe bylo 1,12 wiec na Elane musialo byc ok.10
Crusader

Postprzez August 2010-05-15, 9:46 pm

Crusader napisał(a):Fakt,szanse zmalaly znacznie ale jesli ktos ma ZS w sercu to musi wierzyc

Następny mądry. Co roku pierdolenie typu "trzeba wuerzyć". W co sie k***a pytam , mam wierzyć.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez cezarro 2010-05-15, 9:47 pm

Jesteśmy słabi Zagłebie jesteśmy słabi!!!!
cezarro

Postprzez Sarmat 2010-05-15, 9:50 pm

cezarro napisał(a):Jesteśmy słabi Zagłebie jesteśmy słabi!!!!

mówisz o kibicach czy grajkach :twisted:
Sarmat

Postprzez cezarro 2010-05-15, 9:51 pm

oczywiście o grajkach pozdro!
:brawo: !!
cezarro

Postprzez Dobromir01 2010-05-15, 9:54 pm

Coś z naszych zeszło powietrze. Wkurzam się, bo sa zawodowcami i ch...j ze graja przy pustych trybunach.
My jesteśmy z nimi za bramą a elana to 17 dr w tabeli.
Martwiła mnie dziś nasza nieporadność i brak szybkości.
Zawodnicy elany byli szybsi i dokładniejsi i na tle tak grajacych Naszych zawodników to trzeba przyznać, że niestety e wygrali zasłużenie ;-(
Dobromir01

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna