przez rossoneri 2010-05-15, 8:58 pm
90 minut z Polkowicami jakos sobie tlumaczylem,pogoda,zla murawa,mecz bez kibicow ,ale dzisiaj dosc!!! to jest k***a dziadostwo !!! oni pilkarzyki jebane przez 90 minut w srode i 60 ( wtedy opuscilem Ludowy) minut dzisaj nie potrafia zrobic jednej ,powtarzam jednej!!!! skladnej akcji ,to ze dzisiaj zegnamy sie z szansami na awans to raczej dla mnie nie jest zadnym zaskoczeniem ,bo raczej sie tego spodziewalem,niestety moje jest na gorze ,dopoki beda grac w Zaglebiu tacy Filipowicze to wyzej nie bedziemy napewno, mysle tez ,ze Pierscionek powinien po dzisiejszym meczu wrocic do rozlewania piwa w Axlu ,a jebanym pilkarzykom to trzeba byloby chyba lomot spuscic bo ile mozna byc cierpliwym i patrzyc na ich nedzna gre ,nedza na murawie ,nedza kibicowanie ,jestem wkurwiony ,choc nie powinienem ,na co liczylem????? na awans ,na dobra gre??? niestety jak co sezon czlowiek ma nadzieje ,smiesza mnie spiewki czy wygrywasz ,czy nie.... powinni dostac taka porcje gwizdow ,zeby im sie snily ,dziady zajebane ,Pierscionek wyp....laj ,pilkarzyki wypierdalac ,jebal Was pies