YOOSHKY napisał(a):Naszego prezesa wspierali Maciej Adamiec, Arkadiusz Chęciński, Zbigniew Jaskiernia i Jarosław Pięta.
Co ja widzę. PiRS, SLD i PO. PiS się nie załapał.

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
YOOSHKY napisał(a):Naszego prezesa wspierali Maciej Adamiec, Arkadiusz Chęciński, Zbigniew Jaskiernia i Jarosław Pięta.
tomi2509 napisał(a):wojewoda zamknal stadion bo od meczu z pogonia trwalo postepowanie administracyjne na wniosek policji .wyrok akurat zapadl teraz i go wykonal choc nie musial! wojewoda nie ma zielonego pojecia o co gra Zaglebie w jakiej lidze z kim i co to byl za mecz.postapil tak a nie inaczej bo niestety niebylo nikogo kto by zareagowal. Gorski narobil tylko szumu w mediach ze to sprawa polityczna ! na 90 % mecz w sobote z publicznoscia.
uprzedzajac krytyke jetem apolityczny i nie zwiazany z wojewoda.
informacja od osoby z um sosnowiec.
tomi2509 napisał(a):wojewoda zamknal stadion bo od meczu z pogonia trwalo postepowanie administracyjne na wniosek policji .wyrok akurat zapadl teraz i go wykonal choc nie musial! wojewoda nie ma zielonego pojecia o co gra Zaglebie w jakiej lidze z kim i co to byl za mecz.postapil tak a nie inaczej bo niestety niebylo nikogo kto by zareagowal. Gorski narobil tylko szumu w mediach ze to sprawa polityczna ! na 90 % mecz w sobote z publicznoscia.
uprzedzajac krytyke jetem apolityczny i nie zwiazany z wojewoda.
informacja od osoby z um sosnowiec.
Kamilosx napisał(a):PaskudaTekst o Wermahcie na poziomie PiSiaków, zero zdziwienia. Brak słow
dziejus napisał(a):Nie wiem czy juz ktoś wspomniał o bardzo dobrej organizacji srodowego przemarszu i dopingu przed stadionem.Na stronie głownej jest apel Grupy Ultras o wsparcie finansowe i wyliczenie kosztów.Wydaje mi sie ze tak jak w srode bardzo licznie wsparliśmy protest"przeciw wszystkim" tak teraz powinniśmy wesprzeć Ultras-ów bo naprawde zasługują na to.Jako pierwszy przesyłam równowartość 2 biletów na "młyn"
![]()
_PAoLO_ napisał(a):Kamilosx napisał(a):PaskudaTekst o Wermahcie na poziomie PiSiaków, zero zdziwienia. Brak słow
to forum powinno byc wolne od polityki, przynajmniej jesli Zaglebie nie ma powaznego przedstawiciela w rzadzie, z drugiej strony MY jako kibice Zaglebia wiemy na kogo NIE glosowac, wiec kolego daroj sobie takie teksty, chyba ze w 2 rundzie wyscigu prezydenckiego chcesz poprzec pana Komorowskiego ktorego to ugrupowanie w bezczelny sposob chce pozbawic Zaglebie awansu.Jak taki madry jestes to mogles wczoraj na demonstracji wylewac swoje zale i pretensje odnosnie transparentow skierowanych do jedynej wspanialej PO.
ps. niektorzy ludzie sa tak skonstruowani ze nawet jak im w twarz pluja to powiedza ze deszcz pada
Kamilosx napisał(a):A rozmów o polityce się już nie uniknie, bo sami się w to wmieszaliśmy, więc trudno teraz o tym nie pisać.
Kamilosx napisał(a):PaskudaTekst o Wermahcie na poziomie PiSiaków, zero zdziwienia. Brak słow
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników