torpedo123 napisał(a):A wiecie może co z biletami ,które zostały zakupione na mecz z Polkowicami?
Jak będzie wiadomo to na pewno zobaczysz na stronie odpowiednią informację.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
torpedo123 napisał(a):A wiecie może co z biletami ,które zostały zakupione na mecz z Polkowicami?
August napisał(a):torpedo123 napisał(a):A wiecie może co z biletami ,które zostały zakupione na mecz z Polkowicami?
Co ja mam do właściciela i Prezesa klubu to mam. Ale myślę, że jak zostawię sobie ten bilet na pamiątkę i ne będę żądał zwrotu kasy ani zamiany biletu na inny mecz to jakoś wspomogę mój klub. Najwyżej będę nie dojadał
nexus7777 napisał(a):August, też bym tak zrobił, tylko w moim przypadku ja mam kilka biletów. Akurat tak się złożyło, że na pierwszy termin (przerwę świąteczną) zjechało z emigracji kilku znajomych dla których nabyłem bilety
dziejus napisał(a):A ja z innej beczki.Co się dzieje z Lilo i MysliwymO ile ten pierwszy był na rezerwie to o drugim "ani słychu".Jezeli winne są jakieś animozje na linii trener-zawodnik,to trzeba je odłozyć w czasie a teraz WSZYSTKIE RĘCE NA POKŁAD!!!
patrios91 napisał(a):O Lilo juz zapominam,ze istnieje. Myslalem,ze to bedzie strzal w 10tke...licze,ze w nastepnym sezonie wybuchnie.
Sir napisał(a):jakoś jak na mecz o awans taki ten mecz nijaki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników