Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Sir napisał(a):Postawię śmiałą tezę, że jeśli chcemy awansować to możemy w tych wszystkich meczach do konca stracić tylko 2 pkt ( czyli jeden remis )
swiezy52 napisał(a):nie naciskajmy na chłopaków. Nie wywierajmy jeszcze większego na nich ciśnienia bo jestem w 100% pewien ze niejeden z nich przegląda forum i buzuje.
August napisał(a):swiezy52 napisał(a):nie naciskajmy na chłopaków. Nie wywierajmy jeszcze większego na nich ciśnienia bo jestem w 100% pewien ze niejeden z nich przegląda forum i buzuje.
Ciśnienie było, jest i będzie. Czy nam sie to podoba czy nie.Chyba, że na forum zajmiemy się odmawianiem różańca zmiast dyskusjami o Zagłębiu ale chyba nie o to chodzi. Ja może z drugiej strony. Może niech grajki skupią się w najbliższym czasie na czymś innym a odpuszczą sobie przeglądanie forum.
Ilove41-200 napisał(a):Czy na ten mecz będzie tez organizowany jakiś marsz?
I czy znowu nas nie wpuszcza
Darian napisał(a):Marsz byłby jak najbardziej wskazany nawet jak zdejmią zakaz. Może nie w takim stopniu jak wczorajszy no ale chodnikiem większą kupą ze śpiewem na stadion szło by się raźniej. Zbiórka oczywiście na patelnii mile wskazana.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników