Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Sir napisał(a):bolo....wbrew pozorom gra z druzynami walczącymi o utrzymanie moze okazac sie trudniejsza niz z zespolami ze srodka tabeli. Wiec ten Radzionkow to jeszcze taki pewny nie jest
oizo napisał(a):Bolo, patrząc na to co dzieje się w naszej "Ekstraklasie", to wszystkiego można się spodziewać, także awansu Zawiszy. Mogę się z Tobą dziś założyć, że jeśli Zawisza wygra wszystko do końca (co zgodzę się- jest mało realne) to ma awans z miejsca. Niejeden zespół z czołówki pogubi jeszcze punkty, to pewne, a patrzenie przez pryzmat pozostałych kolejek i kalendarza rozgrywek to wróżenie z fusów. Niech awansują najlepsi
patrios91 napisał(a):chyba,ze nam i Polkowicom potknie sie noga w co nie chce wiezyc.
August napisał(a):patrios91 napisał(a):chyba,ze nam i Polkowicom potknie sie noga w co nie chce wiezyc.
Ja wierzę, że Polkowicom potknie się noga. A my zdobędziemy full punktów do końca.
patrios91 napisał(a):Wiara czyni cuda...wieze w to,ze Zaglebie wygra wszystko do konca,ale martwie sie czy Polkowice cos straca.
kiboll napisał(a):Stracic punkty to moze jeszcze kazdy . Myslicie ze Zagłebie da rade w Słubicachcholernie ciezko nawet u siebie mozemy zremisowac przez to ze bez kibicow moze glupi faul stara bramki . Tutaj wszystko jeszcze moze sie zdarzyc i z tych 4 zespołow kazdy moze awansowac.Ale Polkowice jak beda sobie drukowac no tak maja najwieksze szanse. c*** tam kiedys zostana rozliczeni.Pamietajcie jak beda wyboru .PO -miejsce wasze jest w smietniku układziki karierowicze nastawieni tylko dla elity
dziejus napisał(a):Dotarło w końcu do strony oficjalnej ze Prus ma podpisany kontrakt z Redą.O szczegółach dowiemy sie moze za kolejne pół roku albo w radiu Erewań![]()
dziejus napisał(a):Dotarło w końcu do strony oficjalnej ze Prus ma podpisany kontrakt z Redą.O szczegółach dowiemy sie moze za kolejne pół roku albo w radiu Erewań![]()
kałka1994 napisał(a):Ej mam pytanie
Jeżeli na koniec sezonu 2 kluby z 2 i 3 miejsca mają po tyle samo punktów to co się liczy strzelone bramki czy bezpośredni mecz???????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników