Wojewoda zamknął Stadion Ludowy

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Wojewoda zamknął Stadion Ludowy

Postprzez MiChAs089 2010-05-11, 11:29 pm

JUTRO MUSIMY POKAZAĆ NASZĄ SIŁĘ NAPRAWDE KAŻDY MUSI BYĆ JUTRO W PELNI SIŁ !!!
MiChAs089

Postprzez django 2010-05-11, 11:30 pm

August napisał(a):Jeszcze mały quiz na dobranoc. Znajdź to samo nazwisko.
Oswiadczenie przypieprzające się do Zagłębia:
http://www.ksgornik.com.pl/index.php?news=637

Zarząd koła w jednym mieście dolnosląskim pewnej zajebistej partii politycznej:
http://www.polkowice.platforma.org/kola.html

I to wcale nie koniec powiązań PO z Polkowicami. Oprócz Tarnowskiego jest jeszcze niejaki Bogdan Godlewski (członek zarządu powiatowego PO i specjalista ds. organizacyjnych w Górniku) oraz Krzysztof Kaczanowski (członek zarządu powiatowego w PO i przewodniczący komisji rewizyjnej Górnika Polkowice).
django

Postprzez dziejus 2010-05-11, 11:42 pm

Tu już bym poprosił o pomoc którąś ze spec-służb.Chyba ze min.Schetyna mógłby to wyjaśnić.Ale dla ich wizji to jestemy ziarenkiem piasku.Kiedyś to można było sie poskarzyć 1 sekretarzowi nie będąc członkiem partii.I jestem przekonany ze dla takiego wojewody,dla którego nie liczy sie dobro ogólu bylaby to ostatnia godzina jego urzedowania.A teraz....trzeba wziąć sprawy w swoje rece.Jutro na Patelni.
dziejus

Postprzez Sir 2010-05-11, 11:52 pm

dziejus napisał(a):Tu już bym poprosił o pomoc którąś ze spec-służb.Chyba ze min.Schetyna mógłby to wyjaśnić.Ale dla ich wizji to jestemy ziarenkiem piasku.Kiedyś to można było sie poskarzyć 1 sekretarzowi nie będąc członkiem partii.I jestem przekonany ze dla takiego wojewody,dla którego nie liczy sie dobro ogólu bylaby to ostatnia godzina jego urzedowania.A teraz....trzeba wziąć sprawy w swoje rece.Jutro na Patelni.

Juz nie ma ministra Schetyny....cos przegapiłeś ;-)
Sir

Postprzez corner11 2010-05-12, 7:29 am

Drodzy Koledzy i Koleżanki !
Apeluje do wszystkich sympatyków ZS o zachowanie powagi i spokoju na dzisiejszej demonstracji. Mimo idiotycznej decyzji marszałka, nie dajmy się wyprowadzić z równowagi. Protestujmy, ale pokojowo bez zadym i rozrób. Nie dawajmy kolejnego argumentu ludziom nieprzychylnym naszemu klubowi - Zagłębiu Sosnowiec. Nie pozwólmy by znów negatywny przekaz medialny popłynął z Sosnowca. Pokażmy że jest nas dużo i że jesteśmy jednością !!!
corner11

Postprzez Rafa_Koralowa 2010-05-12, 7:43 am

Zagłębie...................

wiecie co z nim zrobić "......"

:idea: :twisted:
Rafa_Koralowa

Postprzez nexus7777 2010-05-12, 7:46 am

django napisał(a):
August napisał(a):Jeszcze mały quiz na dobranoc. Znajdź to samo nazwisko.
Oswiadczenie przypieprzające się do Zagłębia:
http://www.ksgornik.com.pl/index.php?news=637

Zarząd koła w jednym mieście dolnosląskim pewnej zajebistej partii politycznej:
http://www.polkowice.platforma.org/kola.html

I to wcale nie koniec powiązań PO z Polkowicami. Oprócz Tarnowskiego jest jeszcze niejaki Bogdan Godlewski (członek zarządu powiatowego PO i specjalista ds. organizacyjnych w Górniku) oraz Krzysztof Kaczanowski (członek zarządu powiatowego w PO i przewodniczący komisji rewizyjnej Górnika Polkowice).

Może przekazać powyższe innym partiom politycznym, zbliżają się wybory a takie machlojki przydałyby się "konkurencji " w walce o stołek Prezydenta RP, a przynajmniej pokazały by jak to PO walczy w interesie ludzi.
nexus7777

Postprzez August 2010-05-12, 7:48 am

corner11 napisał(a): Mimo idiotycznej decyzji marszałka

Marszałka zostawcie w spokoju. Gość jest akurat z Jaworzna. Swoją drogą niech na oficjalnej też nie piszą głupot że to zrobił Urząd Marszałkowski tylko Śląski Urząd Wojewódzki.
Sir, redaktor Wojciech to nie z Tudorów. Nie ta dynastia.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Qcu20 2010-05-12, 8:18 am

Tak jak pisałem wczoraj jeszcze, napisałem meila do TVS i oddzwonili ...;o
Zostałem poproszony o udzielenie 2-3 minutowego wywiadu w tej sprawie jako kibic..
Sprawa wygląda tak, że przyjadą tutaj tzn na Kazimierz Górniczy na pewno przed 17, jak jakiś kibic jest chętny może też podjechać i powiedzieć kilka zdań:)
Qcu20

Postprzez Krzysztof_Ju 2010-05-12, 8:28 am

maślanka truskawkowa napisał(a):Przykro to stwierdzać, ale to co nas dotknęło, jest to decyzja w 100% polityczna, która nie ma żadnego przełożenia na stosunki Górny Śląsk - Zagłębie Dąbrowskie.

Nie do końca, bo tego samego nie śmiał by zrobić z jakimkolwiek klubem śląskim, jak myślisz tam na stadionach jest opera ? Jest okazja to hanys przyjebał i klubowi i regionowi. Na Górnym Śląsku za coś takiego na taczce by go wywieźli ale u nas może sobie poczynać bezkarnie. Przypomnijcie sobie jaka była obrona jak śląskie kluby miały problemy z uzyskaniem licencji, jaka była presja ? Nas można bezkarnie gnoić bo nasza pseudo elita wchodzi hanysom do dupy i sama się podkłada mówiąc o Zagłębiu że jesteśmy Śląskiem. Takich nikt nie szanuje !

Marszałek jest poza tym tematem, ale też go nie brońcie bo to hanys czystej wody z Mysłowic, a w Jaworznie ma tylko dom bo przez lata był lekarzynom laryngologiem w elektrowni Jaworzno 3. Tak samo "kocha" wszystko w Zagłębiu jak ta cała reszta kormelskiej hołoty wraz z naszymi własnymi renegatami bez względu na kolor partyjny.
Krzysztof_Ju

Postprzez pAwLaS 2010-05-12, 8:40 am

Qcu napisz dokładniej w którym miejscu na Kazimierzu.
pAwLaS

Postprzez jls 2010-05-12, 8:41 am

Ponieważ sprawa jest dość zagmatwana i mętna w swoim zamierzeniu, może należy zgłosić do prokuratury podejrzenie o popełnieniu "wykroczenia celem uzyskania korzyści ".Podstawą tekst (dość niejasny ) informujący o zamknięciu stadionu akurat w tym czasie , oraz straszenie sekretarki prokuratorem.
Aby zapobiec podobnym wydarzeniom w przyszłości należy postępować zdecydowanie i po dozwolonej lini prawnej.
Po pozytywnym rozsztrzygnięciu sprawy będą podstawy do żądania odszkodowania od wiadomej osoby.
jls

Postprzez Qcu20 2010-05-12, 8:43 am

WAGOWA:) 42 klatka, to takie dziesięciopiętrowe bloki:) Najprawdopodobniej tu przyjadą, jeszcze mają dzwonić ok 11-12 bo materiał będzie emitowany ok 17-18..mogliby wyemitować go ok 20-21 jak będziemy oglądać ten mecz na telebimie..Chyba, że jutro puszczą:)
Kij ich tam wie, teraz chyba pojechali pod stadion ale to pewnie po to aby pogadać z kimś z klubu.
Mogę zapytać czy nie zechcą prowadzić transmisji na żywo z meczu :D Oglądalność by im wzrosła.
A co chcesz/ chcecie się tu wybrać i powiedzieć kilka zdań?;)
Qcu20

Postprzez pAwLaS 2010-05-12, 8:47 am

Qcu jeżeli znajdę czasu troszke to podjade, chętnie bym pare rzeczy powiedział bo ąz mnie rozp***** wewnętrznie przez tego kormela. Ale dziś mam dużo dużo na głowie i nie wiem czy sie wyrobie, ale na 18:30 na centrum bd na 100%.
pAwLaS

Postprzez Misaki 2010-05-12, 8:49 am

Qcu20 napisał(a):Tak jak pisałem wczoraj jeszcze, napisałem meila do TVS i oddzwonili ...;o
Zostałem poproszony o udzielenie 2-3 minutowego wywiadu w tej sprawie jako kibic..
Sprawa wygląda tak, że przyjadą tutaj tzn na Kazimierz Górniczy na pewno przed 17, jak jakiś kibic jest chętny może też podjechać i powiedzieć kilka zdań:)

Ty lepiej uważaj bo jak zobaczysz się w tv później to Ci szczena opadnie jak media potrafią zmontować materiał i wywinąć kota ogonem. Myślę, że dobrze by było gdyby nikt się nie wyrywał z takimi akcjami. Przekaż sprawę tzw "osobom decyzyjnym" lepiej. Potem dużo osób może Ci mieć za złe, że reprezentujesz wszystkich kibiców. ;)
Misaki

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna