Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
swiezy52 napisał(a):August napisał(a):PS. Swiezy, obiektyw był dzisiaj chyba trochę za wysoko unoszony
e tam za wysoko... nieuwaznie przegladasz galerie![]()
szkoda ze w miejscu tzw. "sektorze rodzinnym" znajduje sie sporo osob ktore w nim byc nie powinny, tak mi sie wydaje przynajmniej... spokojnie pilotuje ten rejon<bez podtekstow>
11Listopada S-c napisał(a):A co zrobią z oprawą która była na wczoraj??? Będzie na Górniku czy co???
bakel_zg napisał(a):Chciałem poruszyć sprawę kasy od strony trybuny krytej. Mamy XXI wiek, klub z tradycjami, do niedawna ekstraklasowy, a kupno biletu na krytą wymagało brodzenia po kostki w błocie i dużego talentu akrobatycznego. Czy tak wielkim wysiłkiem finansowym jest wyłożenie kostką brukową terenu od wjazdu na stadion, aż po wejście na krytą? Toż to raptem 15-20 metrów.
emdżej napisał(a):A ja bym chciał w tym miejscu pozdrowić pana z ochrony, który na krytej próbował ludzi porozsadzać według miejsc nadrukowanych na biletach
Krzysztof_Ju napisał(a):emdżej napisał(a):A ja bym chciał w tym miejscu pozdrowić pana z ochrony, który na krytej próbował ludzi porozsadzać według miejsc nadrukowanych na biletach
Dokładnie, tego to chyba z opery na stadion przenieśli![]()
kanciak napisał(a):Ja chciałem podziękować kilku chłopakom z krytej którzy dźwigali towarzystwo i zachęcali do śpiewania.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników