Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Blajpios napisał(a):Sądzę jednak, że rodowici Bydgoszczanie nie będą mieć wątpliwości, choć nie mam pewności czy to przetrwało tak na 100 procent mieszkańców, dawno tam nie byłem.
August napisał(a):Blajpios napisał(a):Sądzę jednak, że rodowici Bydgoszczanie nie będą mieć wątpliwości, choć nie mam pewności czy to przetrwało tak na 100 procent mieszkańców, dawno tam nie byłem.
Na mój gust mieszkańcy Bydgoszczy nie identyfikują się z Kujawami. Niemniej jednak miasto mi się podoba, w szczególności: stadion, rynek z Twardowskim, budynek Opery, fajnej rzeżby gostka na linie nad kanałem i parku w Myślęcinku. Czego nie zazdroszęAno tego, że Zawisza w dniu 8 maja AD 2010 dostanie łomot na Ludowym w meczu z Zagłębiem.
er1906 napisał(a):będzie jakas lepsza oprawa niż na Pogoni!
Od dziś banuje na IP// Smazu
er1906 napisał(a):będzie jakas lepsza oprawa niż na Pogoni!
Od dziś banuje na IP// Smazu
pAwLaS napisał(a):Panowie na bilecie mam godz 19Powiedzcie mi czy to dlatego zeby przyjechac wcześniej
? Bo szczerze powiem ze zawsze jestem ponad godz przed meczem, i jezeli jest o 19 to musze wyjsc po 17 :D I juz nie wiem, a dwie godz ponad nie chce sterczeć na stadionie :P
Odnośnie meczu. Bardzo bardzo trudny przeciwnik. Licze na skromne 1:0 po bramce Lachowskiego. Jak bedzie zobaczymy. Myśle że jak damy z siebie wszystko, to i piłkarze wyciągną dobry wynik
Użytkownicy przeglądający ten dział: kanciak