Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
kiboll napisał(a):Admini dzieki za rekacje kto jezdzi na wyjazdy wie jak jest z ochrona jak sie spinaja jak wyzywaja kibcow jak gazuja jak niewinni chlopacy sa bici wyłapywani i bici. Tym bardziej takei wpisy bola jak ktos tego zyczy i z tego sie cieszy czy to normalne to jzu niech kazdy sobie odpowie . Tymbardziej ze Zawisza to na prawde fajna i honorowa ekipa tak jak i my . Duzo przeszli jak i my . I zasługujemy jedynie na lige wyzej . Na to zasługujemy na pewno nie na to by pałowali ich ochorniarze a koles sie z tego cieszył . Pozdrawiam Adminow dzieki za rekacje pewien poziom forum musi byc.
swiezy52 napisał(a):nie wiem czy ochrona palowala Zawiszan ale policja napewno, sa dowody jak 3 psow paluje nastolatka i tylko i wylacznie zaslona jego ojca ochronila go od porzadnego lania... ale coz miejmy nadzieje ze to sie nie powtorzy
A PANOW POLICJANTOW czytajacych to forum prosze o zakup okularow co by lepiej widziec gdzie, kogo i za co sie bije!!!
muha55 napisał(a):Uważam że w dwóch meczach trzeba zgromadzić conajmniej 4pkt.za istotniejsze uważam 3pkt. z Polkowicami gdyż mają dosyć dobry układ meczy.
ZS1 napisał(a):Co do cen biletów - macie rację, stawimy się niezależnie od ceny, ale z drugiej strony zarząd powinien nas szanować, ja wiem, że 2 zł to nie jest dużo, ale powinni się cieszyć że na taką kopaninę jeszcze ktoś chodzi i w dodatku płaci i jeździ WSZĘDZIE za drużyną, powinni to uszanować i nie zamieniać tych cen biletów, jest to wg mnie brak szacunku dla kibica, jeszcze raz mówię, wiem że 2 zł to nie dużo ale co oni za ten zysk kupią, proszki do prania...![]()
A po drugie ktoś tu mówił o cenach w zależności od rywala, ok, to czemu na każdy mecz jest 10 zł, na taki Radzionków w takim razie powinien być droższy a np. na Ślęze ( z całym szacunkiem) z 6-8...
Użytkownicy przeglądający ten dział: kanciak