Zagłębie Sosnowiec - Zawisza Bydgoszcz

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie Sosnowiec - Zawisza Bydgoszcz

Postprzez kiboll 2010-05-06, 6:20 pm

Admini dzieki za rekacje kto jezdzi na wyjazdy wie jak jest z ochrona jak sie spinaja jak wyzywaja kibcow jak gazuja jak niewinni chlopacy sa bici wyłapywani i bici. Tym bardziej takei wpisy bola jak ktos tego zyczy i z tego sie cieszy czy to normalne to jzu niech kazdy sobie odpowie . Tymbardziej ze Zawisza to na prawde fajna i honorowa ekipa tak jak i my . Duzo przeszli jak i my . I zasługujemy jedynie na lige wyzej . Na to zasługujemy na pewno nie na to by pałowali ich ochorniarze a koles sie z tego cieszył . Pozdrawiam Adminow dzieki za rekacje pewien poziom forum musi byc.
kiboll

Postprzez kiboll 2010-05-06, 6:23 pm

Kazdy wie jak jest na wyjazdach kibic jest bity przez ochorniarzy gazowany za nic gdy sie postawi idzie pod sad badz zakaz . Pewne zasady musza byc na forum nie mozna sie z tego cieszyc tym bardziej komus tego zyczyc panowie? . Tymbardziej honorowej dobrej ekipy co duzo przeszła i jest w podobnej sytułacji jak my . Wiele mozna zrozumiec ale trzeba reagowac bo to jest Zagłebie Sosnowiec a jego kibice maja swoj honor i wiedza co sie liczy w swiecie kibicowskich . Nawet osoby mało kumaty czy piknicy musza sie pilnowac. Uwierzcie nikt nie chcial by byc spałowany na wyjezdzei zagazowany i wyzywany . A tu koles sie smeiej i im tego zyczy . Debil . Dzieki Moderatorzy za reakcje
kiboll

Postprzez swiezy52 2010-05-06, 6:27 pm

kiboll napisał(a):Admini dzieki za rekacje kto jezdzi na wyjazdy wie jak jest z ochrona jak sie spinaja jak wyzywaja kibcow jak gazuja jak niewinni chlopacy sa bici wyłapywani i bici. Tym bardziej takei wpisy bola jak ktos tego zyczy i z tego sie cieszy czy to normalne to jzu niech kazdy sobie odpowie . Tymbardziej ze Zawisza to na prawde fajna i honorowa ekipa tak jak i my . Duzo przeszli jak i my . I zasługujemy jedynie na lige wyzej . Na to zasługujemy na pewno nie na to by pałowali ich ochorniarze a koles sie z tego cieszył . Pozdrawiam Adminow dzieki za rekacje pewien poziom forum musi byc.

nie wiem czy ochrona palowala Zawiszan ale policja napewno, sa dowody jak 3 psow paluje nastolatka i tylko i wylacznie zaslona jego ojca ochronila go od porzadnego lania... ale coz miejmy nadzieje ze to sie nie powtorzy

A PANOW POLICJANTOW czytajacych to forum prosze o zakup okularow co by lepiej widziec gdzie, kogo i za co sie bije!!!
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez August 2010-05-06, 6:38 pm

swiezy52 napisał(a):nie wiem czy ochrona palowala Zawiszan ale policja napewno, sa dowody jak 3 psow paluje nastolatka i tylko i wylacznie zaslona jego ojca ochronila go od porzadnego lania... ale coz miejmy nadzieje ze to sie nie powtorzy

A PANOW POLICJANTOW czytajacych to forum prosze o zakup okularow co by lepiej widziec gdzie, kogo i za co sie bije!!!

Kji ma zazwyczaj dwa końce i nie można o tym zapominać, Chyba, że się chce. Myster Kibollowi życzę dalszej satysfakcji i trzymania "pewnego poziomu" forum. Natomiast z jednym sie zgodzę. w moich oczach kibice Zetki to jedni z najlepszych w tym kraju. Nie zeszmacili się jak ci od np. Dysko-Polo
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez swiezy52 2010-05-06, 7:13 pm

dobra konczmy... wracamy do tematu ;-)
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez kiboll 2010-05-06, 7:19 pm

Wracajac do tematu ponoc ma zagrac Kosmalski to nie dobrze tez uwazam ze to dobry grajek moze byc ciezko ale moze Lilo przełamie sie to były by jaja wchodzi Lilo i strzela na 2-0 dla Zagłebia mysle ze Zawiszacy by go zjedli wtedy jak by mogli oczywiscie 8)
kiboll

Postprzez emdżej 2010-05-06, 7:54 pm

Kosmalski może zagrać, ale jego dyspozycja będzie wielką niewiadomą. Jak na razie trenuje tylko indywidualnie. A ja jako ciekawostkę przypomnę, że Zawisza jest ostatnim zespołem jaki wygrał w lidze na Ludowym.

P.S. Patrios z banem? Oj jak mi przykro :lol:
emdżej

Postprzez muha55 2010-05-06, 7:58 pm

Pierdolenie o Szopenie;ilu przyjdzie?co z oprawą-to są sprawy nie istotne-na forum się dyskutuje o meczu ,taktyce,o szansach.Uważam że w dwóch meczach trzeba zgromadzić conajmniej 4pkt.za istotniejsze uważam 3pkt. z Polkowicami gdyż mają dosyć dobry układ meczy.
muha55

Postprzez August 2010-05-06, 8:21 pm

muha55 napisał(a):Uważam że w dwóch meczach trzeba zgromadzić conajmniej 4pkt.za istotniejsze uważam 3pkt. z Polkowicami gdyż mają dosyć dobry układ meczy.

Dla mnie to jest pesymizm. Trzeba nie tylko z tymi zespołami zdobyć 6 pkt, ale dobrze by było z Polkowicami wygrać co najmniej dwoma bramkami. Różnice są i prawdopdobnie do końca sezonu moga być niewielkie co może powodowac, że ważnym bedzie bilans bezpośrednich spotkań.
August

Postprzez torquemada 2010-05-06, 8:27 pm

mecz prawdy, teraz sie okaze na co Naszych kopaczy stac, miejmy nadzieje ze Filipowicz i Lachowski beda miec dzien konia jak i pozostali zawodnicy.

ps oj modowie okaze sie niebawem ze jestescie z klubu za tego bana :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;-)
torquemada

Postprzez bonus11 2010-05-06, 8:27 pm

Bilety juz sa,teraz tylko pozostaje czekac do soboty.Ten mecz musimy wygrac...
bonus11

Postprzez ZS1 2010-05-06, 8:54 pm

Co do cen biletów - macie rację, stawimy się niezależnie od ceny, ale z drugiej strony zarząd powinien nas szanować, ja wiem, że 2 zł to nie jest dużo, ale powinni się cieszyć że na taką kopaninę jeszcze ktoś chodzi i w dodatku płaci i jeździ WSZĘDZIE za drużyną, powinni to uszanować i nie zamieniać tych cen biletów, jest to wg mnie brak szacunku dla kibica, jeszcze raz mówię, wiem że 2 zł to nie dużo ale co oni za ten zysk kupią, proszki do prania...?

A po drugie ktoś tu mówił o cenach w zależności od rywala, ok, to czemu na każdy mecz jest 10 zł, na taki Radzionków w takim razie powinien być droższy a np. na Ślęze ( z całym szacunkiem) z 6-8...
ZS1

Postprzez August 2010-05-06, 8:57 pm

Zagłębie - Zawisza to mecz dwóch uznanych firm, które walczą o awans. Emocji na Stadionie Ludowym nie powinno zabraknąć.

Na razie bydgoszczanie tracą do rywali punkt. Tyle samo ,,oczek’’ co Zagłębie ma Górnik Polkowice i to te trzy zespoły liczą się w walce o 2. miejsce, również premiowane awansem. Przewodzi z bezpieczną przewagą 7. punktów Ruch Radzionków.

Sosnowiczanie nie przegrali jeszcze meczu u siebie. Wygrywali 9 razy, a 2 mecze zakończyły się remisem. Ostatnim zespołem, który triumfował na Ludowym był... Zawisza. Pod koniec ubiegłego sezonu bydgoszczanie pokonali Zagłębie 4:3, a obie drużyny walczyły wtedy o uniknięcie gry w barażach o utrzymanie.

- Udało się wtedy, dlaczego nie miałoby się udać teraz - zapytuje trener Mariusz Kuras. - Chociaż zdajemy sobie sprawę, że teraz są inne realia. Obie drużyny walczą o awans. Szansę oceniam po równo. Zdecydują szczegóły i większa determinacja na boisku, bo w tej kalsie rozgrywkowej nie zawsze najważniejsze są umiejętności - przekonuje szkoleniowiec bydgoszczan.

Warto zaznaczyć, że w sobotni wieczór skonfrontują się najskuteczniejszy atak (Zawisza - 46 strzelonych goli) z najszczelniejszą obroną (Zagłębie - 15 straconych bramek).
- Potencjały obu drużyn są porównywalne - uważa trener Kuras. - Zagłębie opiera się na zawodnikach, którzy grali jeden sezon w ekstraklasie i zostali z niej relegowani dwie klasy niżej. Ich siłą są napastnicy Lachowski i Myśliwy. W środku pomocy operują Kłus i Pach. Bardzo solidna jest też linia obrony - charakteryzuje rywala bydgoski szkoleniowiec.

Po skręceniu nogi w kostce w Polkowicach przez Jacka Magdzińskiego, wiadomo było, że nie zagra on przeciwko Zagłębiu. Badanie usg wykazało pęknięcie torebki stawowej i zerwanie jednego z więzadeł, więc najskuteczniejszy gracz Zawiszy będzie pauzował minimum przez dwa tygodnie.

To nie jedyna strata personalna. Na jednym z treningów kość śródstopia złamał Tomasz Warczachowski. Na sześć tygodniu założono mu gips, więc sezon dla lewego obrońcy już się skończył. To duża strata dla bydgoskiego zespołu.

Tyle o ubytkach personalnych. Wiele wskazuje, że w Sosnowcu do składu powróci Jacek Kosmalski. Napastnik trenuje cały czas indywidualnie, ale jest nadzieja, że będzie gotowy do gry w sobotę.
Jesienią w Bydgoszczy padł remis 1:1.

http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/ar ... /274181031
August

Postprzez muha55 2010-05-06, 9:24 pm

Wiadomości od Augusta powinny sprzyjać naszym chłopakom.Dałbym dużo więcej za bilet tylko żeby wygrali :brawo: :brawo: :brawo:
muha55

Postprzez swiezy52 2010-05-06, 9:40 pm

ZS1 napisał(a):Co do cen biletów - macie rację, stawimy się niezależnie od ceny, ale z drugiej strony zarząd powinien nas szanować, ja wiem, że 2 zł to nie jest dużo, ale powinni się cieszyć że na taką kopaninę jeszcze ktoś chodzi i w dodatku płaci i jeździ WSZĘDZIE za drużyną, powinni to uszanować i nie zamieniać tych cen biletów, jest to wg mnie brak szacunku dla kibica, jeszcze raz mówię, wiem że 2 zł to nie dużo ale co oni za ten zysk kupią, proszki do prania...?

A po drugie ktoś tu mówił o cenach w zależności od rywala, ok, to czemu na każdy mecz jest 10 zł, na taki Radzionków w takim razie powinien być droższy a np. na Ślęze ( z całym szacunkiem) z 6-8...

szkoda slow... zastanawia mnie jedno mianowicie frekwencja na trybunach kiedy Zaglebie bedzie gralo w 1 lidze, kiedy bilety beda drozsze duzo drozsze niz 2-3 zlote... nie wspomne juz o ekstraklasie...
co wtedy: "kurcze 2 -3 dychy za bilet...", kolejny lament

pojdzcie po rozum do glowy i przekalkulujcie (2 pln x 6000 = 12 tys) jest zysk?? mozna cos zrobic z taka suma, nie bede wnikal co bo to juz nie moja dzialka mam tylko nadzieje ze zostanie slusznie wykorzystana
swiezy52
100% Zagłębie

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: kanciak